Pages:
Author

Topic: Hold mu trade mi? - page 2. (Read 872 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
May 15, 2018, 06:23:38 AM
Boğa zamanınında al tut düşüş başlayınca sat.
Ayı zamanı tuttukça zarar edersin trade yapmaya çalış.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
May 15, 2018, 06:03:02 AM
Bazen hold bazen trade kısaca hangi coinde hold hangisinde trade yapacagını iyi belirlemen lazım biraz sansa da bakar bu isler ama yine de benim bi tarafım holda agırlık veriyor.
member
Activity: 220
Merit: 10
May 15, 2018, 05:05:11 AM
kısa vadede paraya ihtiyacı olmayan için hold çok mantıklı görünüyor bana
member
Activity: 234
May 15, 2018, 03:28:52 AM
hold durumundayım bakalım neler olacak bekleyen hep kazanıyor ama erken ama geç
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
May 15, 2018, 02:50:58 AM
Hold mu trade mi demek ; küçük çocuklara sorulur ya anneni mi babanı mı çok seviyorsun Smiley onun gibi bir soru bu.  Yeri geldiğinde Hold yeri geldiğinde trade buna karar vermek işte asıl mesele orada .

Ama şöyle bir strateji yanlış olmaz sanırsam ; projesine güvendiğim bazı projeleri hold yapıp tam olarak güvenemediğim ama hype oranı yüksek , yada volatile yüksek koin ve tokenlarda da trade etmek daha iyi olabilir. Yoksa eline geçen herşeyi hold etmek çok ta mantıklı değil üstelik bütçe de buna izin vermez, öünkü hold un şöyle bir dezavantajı var ne kadar tutarsan az geliyor bir çeşit koleksiyoncu oluyorsun.
member
Activity: 539
Merit: 20
May 15, 2018, 01:22:29 AM
bence bu tamamen kişiye has bir durum. ben elimde ki token veya coin neyse beklediğim seviyeye geldiğinde satarım sonra daha fazla yukselip yukselmemesi umrumda olmaz. çünkü akside olabilir. Yani önemli olan siz tatmin noktanız ve tam olarak ne yapmak istediğiniz. keşke satsaydım keşke tutsaydım gibi soylemler hep olacak.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
May 14, 2018, 08:05:45 PM
walla hold da trade de bir halta yaramıyor adamda kısmet olacak önce, giriyorum düşüyor, çıkıyorum 2-3x yapıyor. Beni mi bekliyorlar nedir sanki anlamadım gitti! Öyle yüksek bir sermaye de yok ama   Sad Huh
full member
Activity: 756
Merit: 104
May 14, 2018, 06:36:09 PM
Hodl diyorum. Dip yakaladıktan sonra gerçekten fiyat artışını izlemek çok keyifli ancak ara sıra yüzde 10 kardan zararı göze alıp satış vermemek lazım. Zordur hodl.
member
Activity: 165
May 14, 2018, 06:27:15 PM
Hold kanka daha az riski var bana göre topla ne kadar sağlam token varsa at bi sağlam cüzdana unut gitsin orda ne yapacan trade yapıp heyecan arıyorsun kendine
member
Activity: 742
Merit: 19
May 14, 2018, 06:16:34 PM
Coinden coine değişir.Oynak coinlerde al-sat yapmak mantıklı.Devamlı çıkan coinde hold yapmak daha mantıklı.Tabi hold da proje önemli.Proje güzelse hold yapılmaya devam etmel.Projenin gidişatı ya holda devam ettirir yada satmak lazım.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
May 14, 2018, 06:07:12 PM
Günlük trade yapmak için yeterli bilgi, tecrübe ve sermaye yoksa hold yapmak bence daha kazançlı.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
May 14, 2018, 06:48:11 AM
en başta hold takılırken son zamanlarda değiştirdim bu fikrimi çünkü zamanla al-satta iyileşince beklemek pek mantıklı değil
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
May 14, 2018, 05:36:13 AM
Bu tamamile coinlere bağlı bir şey. Hold yapılacak coinler var, trade yapılacak coinler var.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
May 14, 2018, 03:50:49 AM
Ayı piyasasında alındıktan sonra hold her zaman kazandırır fakat boğa döneminde alıp hold yapmak çok büyük pişmanlık getirebilir hem trade ile edilecek kardan olursunuz hemde zarara geçip çok uzun süre hold yapmak durumunda kalırsınız.
full member
Activity: 840
Merit: 103
May 13, 2018, 06:32:48 PM
Trade yapmak beceri sabir ve irade istiyor. Ayrica borc parayla girilmemesi lazim. Hold ise proje konusunda iyi analiz gerektiriyor bazen yeni cikan tokenler borsada ico fiyatindan ucuza alinabiliyor.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
May 13, 2018, 05:40:06 PM
Su an ELIX ve WAVES haricinde her türlü coin ile trade yapabilirim, zamanim olsa ve piyasayi dikkatlice takip edebilsem tabii. Ama zamanim olmadigi icin, hic ellemiyorum. Son aylarda WAVES'i izliyorum ve söyle bir kaniya vardim:

WAVES ve STRATIS sürekli birebir yaris icindeler sanki. Bi biri birini geciyor, bi digeri öbürünü.

Yani:
STRATIS, WAVES'in altina düstügünde tüm WAVES'lerimi STRATIS'e cevirsem, STRATIS eninde sonunda kisa sürede WAVES üzerine geciyor.
Sonra STRATIS'leri satip hemenn WAVES alsam, WAVES'te kisa sürede üste geciyor.
Bu sekilde WAVES-STRATIS arasinda al-sat yapa yapa biseyler olurdu heralde...

Bunun gibi muhakkak baska coinlarda vardir. Benim STRATIS ve WAVES dikkatimi bariz cekti.
Hocam elixirleri hala tutuyorsunuz vay be, o athları görmeye rağmen satmamışsınız, ben keşke ayı gelmeden satsaydık düşünce 4-5de birinden alırdık diyordum. Elixir hakkında ilerisi için fikriniz nedir nezaman toparlıcak sizce, konuşulmuşken sormak istedim.

ELIX'irleri 5-10 USD görmeden vermeyi düsünmüyorum... Tabii 2 USD iken satip simdi misli misli almak vardi ama ben dokunmuyorum ve uzuncu oldugum icin de beni 5-10 USD alti fiyatlar ilgilendirmiyor... Ya herro ya merro; oynayabilecegim diger coinlarim var ama beni zengin edebilecek sadece 1-2 coin var... insanin eline her zaman böyle firsatlar gecmez, tabii hersey yine nasip meselesi...
member
Activity: 210
May 13, 2018, 05:34:51 PM
Ben de trade konusunda fikri beyanında bulunuyorum. Hodl bir strajidir okey de 1-2 sene unutup zengin uyanmak da çok fantastik be abii.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
May 13, 2018, 04:12:46 PM
trade daha kazancli olabilir bence. insanlar genelde aldiktan sonra beklemeyi tercih ediyor ama benim tercihim alirken beklemek. boylece riski azaltmis oluyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 193
May 13, 2018, 03:45:12 PM
En iyisi hold diyorum ama hol edeceğiniz coini iyi araştırmanız ve potansiylini kavramanız lazım ondan sonrada alın atın köşeye eğer gerçekten iyiyse mutlaka istediğinizi alırsınız.trade işi takip ekran başında olma ve analiz bilgisi falan gerektiriyor ve meşakkatli bi iş bence.çoğu zaman kaşıkla aldığınızı kepçeyle verirsiniz.benim taktik genelde hodl üzerine artık
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
May 13, 2018, 03:36:15 PM
yani sabırlı bir insansan bul karayı al parayı, hold yap yani, araştır icoları, günü geldiğinde şampanya patlat, ille de çok para kazanacağım diyorsan, ama sabırsızım diyorsan, gir trade yap, zevkli iştir, burada da en çok dikkat edeceğin husus, açgözlülük yapma, al kaç hemen, bekle yakala tekrar, küçük küçük, yaa çıkmasaydım %20 gelceti, ama ben %5 ten çıktım dersen, bir sonraki hamlende %5i de göremeden boşaltırsın kasanı.
Pages:
Jump to: