Pages:
Author

Topic: Hold mu trade mi? - page 4. (Read 872 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 250
May 12, 2018, 12:24:10 PM
Bazen trade yapıyorum özellikle ayı sezonunda isek küçük vurkaçlar halinde ilerliyorum, onun dışında normal piyasada genelde hodl yapmayı tercih edenlerdenim.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
May 12, 2018, 12:17:15 PM
teoride basit gibi gözüküyor. forumda 10 yıl saklanacak coinler diye öneri mesajı görüyorum. bugünü yaşa 1 sene sonrası o coin piyasada olacak mı gözlemle. bitcoinin silinip gitmeyeceği en azından 1 sene daha kalacağı ortada. onun gibi fiyatı da paranızla bol bol alıma geçilebilecek coinleri araştır.
jr. member
Activity: 112
May 12, 2018, 12:05:57 PM
Her coine hold yapilmaz alsa satla devam edip ileriye donuk dogru anda elden cikcak coinlere anca yatirim yapilir yani adamina gore muamele kral herzaman btc arkasin eth
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
May 12, 2018, 10:02:12 AM
Zamandan zamana, coınden coıne degısır bu sorunun cevabı. Ornegın helbızde bıkac gun ıcınde bıttrexe cıkma beklentısı var, buyuzden kısa vade ıcın alım yapılıp haberlerın gercek cıkması dahılınde takıp edılerek para kazanılabılır fakat uzun vadelık hodl bır coın degıldır. Neo gıbıler ıcın dusunursek ıse hodl sorunun cevabıdır.
full member
Activity: 910
Merit: 105
May 12, 2018, 07:57:45 AM
Yaz aylarında büyük yükseliş beklediğimiz için şu durumda hold. Ama istenilen miktarı gören yatırıma da kayıtsız kalmamak lazım. Kısa süreli pump'tan sonra gelen uzun süreli dump sıkıntıya sokabilir.
member
Activity: 364
Merit: 10
May 12, 2018, 07:50:33 AM
Trade yaparak daha hızlı bir kazanç sağlamak mümkün ancak bana göre fazla stresli.. Aynı zamanda da iyi bir tecrübe gerektiriyor.
Bu nedenle ben çoğu zaman beklemeyi tercih ediyorum..
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
May 12, 2018, 07:43:54 AM
Şuan trade zamanı sermaye varsa alım yapın bence
full member
Activity: 532
Merit: 102
May 12, 2018, 05:30:18 AM
Trade yapmak her zaman istenildiği gibi gitmez ama sizin güvendiğiniz projesi iyi biraz da popülerisi olan iyi işler yaptığına inandığınız coin varsa tabi ki HODL.
full member
Activity: 392
Merit: 101
May 12, 2018, 05:28:45 AM
Ben sonuna kadar hodl'cuyum. şunu tutsaydım şimdi şu kadarım vardı demekten bıktım.

evet hocam öyle de olmak lazım, biliyor musunuz, piyasa da hep insanları kandırıyorlar paralarını saçma sapan koinlere harcatıyorlar, bana kalırsa çok daha işe yarar koinleri hodl etmek en mantıklısı
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
May 12, 2018, 05:22:04 AM
Dipten alınmış bir coin ve 6 ay hodl on numara karlar bırakabilir trade kısa vadede vur kaçta keyif veriyor ancak 6 aylık hodllara bakıldığında gerçekten kazanç küçük kalıyor. İstisnalar elbette vardır.
member
Activity: 364
GR
May 12, 2018, 04:13:25 AM
Tabi ki hold.  Herkes al-sat yapamaz.  Aslina bakarsaniz cok tecrubelilerin haricinde kimse yapamaz.  Tesadufen birkac defa kazanc elde edilebilirsiniz ama sonunde garanti veriyorum terste kalirsiniz.  Al sat yapmaya valismak yerine hold yapsa herkes emin olun fiyatlar otomatik olarak artar.
member
Activity: 574
Merit: 14
May 12, 2018, 03:48:52 AM
hold, trade yapılacak coinleri güzelce seçmelisiniz. ico alırsanız zaten bu hodl anlamına gelir. borsaya girer ve birkaç x'i görünce satışı size kalmış. birkaç x yapmış coini tutup alırsan yüzde bilmem kaç risk almışsın. yani işin zor. hold pahalandığında değil fiyat dibe doğru geldiğinde yapılır.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
May 12, 2018, 03:19:09 AM
Projesine güvendiğin yeni çıkmış bir coin hold edilebilir.

Ancak piyasa çok volatil yani değişken. O yüzden trade yaparak coin artırma şansın fazla, çok terste kalmamak için stop-loss şart.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
May 12, 2018, 02:35:54 AM
Bu iş kişiden kişiye değişir hold sevende var trade yapmayı sevende. Ben şahsen holddan yanayım ama ayırdığım çok az miktarlada trade yapıyorum. Arada kazanıp kaybediyoruz ama en azından biraz tecrübe kazanmış oluyorum bu kripto dünyasında.
member
Activity: 504
Merit: 11
May 11, 2018, 06:48:41 PM
Bu durum tamamen kişiyle alakalı ve onun sahip olduğu donanımla bilgiyle alakalı diye düşünüyorum. Ben kendi açımdan sabırlı biriyim zaten alıp kenara at bekle olursa olurdan yanayım. Extrem bi durum olmadığı sürece trade yapmam ama adam biliyordur gerekli bilgiye sahiptir trade yapar yani burda hangisi iyi hangisi kötü diye tartışmakta anlamsız trade de herşeyini kaybeden insan var söylentilerle olacak iş değil kendi bilgine güvenip gireceksin bu işlere. Şuanda hold cüzdanımda 15i borsa da 27 si ico dan beklediğim az miktarlarda da olsa coinler var bekletiyorum sadece

Hocam aslında bounty kampanyalarından gelen ufak icoları hodl yapmak en iyisi. Zaten farklı farklı borsalarda işlem görmeye başlıyorlar. Hepsinde tek tek hesap açıp kimlik bilgilerini gönderecek olursak bir yerden sonra takip edemeyecek duruma geliriz. En iyisi, bekle kazan....
jr. member
Activity: 112
May 11, 2018, 04:04:26 AM
Bu durum tamamen kişiyle alakalı ve onun sahip olduğu donanımla bilgiyle alakalı diye düşünüyorum. Ben kendi açımdan sabırlı biriyim zaten alıp kenara at bekle olursa olurdan yanayım. Extrem bi durum olmadığı sürece trade yapmam ama adam biliyordur gerekli bilgiye sahiptir trade yapar yani burda hangisi iyi hangisi kötü diye tartışmakta anlamsız trade de herşeyini kaybeden insan var söylentilerle olacak iş değil kendi bilgine güvenip gireceksin bu işlere. Şuanda hold cüzdanımda 15i borsa da 27 si ico dan beklediğim az miktarlarda da olsa coinler var bekletiyorum sadece
full member
Activity: 413
Merit: 100
May 10, 2018, 06:53:17 PM
Tamamen durum ve şartlara göre bazen trade bazense hiç kıpırdamadan beklemek daha iyi oluyor. Bunları ayırt etmek hep tecrübe gerektiriyor ama bir yerden başlanabilir, düşe kalka tecrübe edinilir zaten.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
May 10, 2018, 06:24:42 PM
Dipten alınca hodl ninjalık için trade. Ben trade yi beceremiyorum hodl daha kolay geliyor ancak hodl da kolay değildir spekulatif haberlere hatta aşırı yukselişlere dahi direnç gerekir.
full member
Activity: 602
Merit: 120
May 10, 2018, 05:22:33 PM
Bir konu hakkında ne kadar bilginiz var ise o kadar para kazanırsınız; gelelim bu cümle ne demek neyi hodl yapacağınızı bilmeden okumadan araştırmadan elinizde tutaraınız bir bakarsınız anca yğzde 2 artar o kadar sürede yada nr alıp ne satacağınızı okumaan öğrenmezseniz yine aynı şekilde olur o yüzden önce bilgi, bir konu hakkında bilgili olacaksınız ki daha so rasından ne yapacağınıza karar vereceksiniz.
full member
Activity: 434
Merit: 100
May 10, 2018, 02:04:26 PM
Bu konuda sana yardımcı olmadan önce senin durumunu bu piyasayla ne kadar iç içe olduğunu ne kadar şey bildiğini bilmek çok önemli. Eğer gerçekten analiz kapasitene güveniyorsan trade yapılabilir fakat ben her zaman için uzun süreli yatırım taraftarıyım.
Pages:
Jump to: