Pages:
Author

Topic: Hold mu trade mi? - page 3. (Read 872 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
May 13, 2018, 02:35:29 PM
bencede hold zaten bekliyoruz sadece bu fiyatlardan satmak zor bir şey kimse zararına satmasın şu coinlerini sakince beklesinler yoksa kazanamayız uçtuğunda
newbie
Activity: 196
Merit: 0
May 13, 2018, 02:29:21 PM
HODL bence hem daha garanti oldugunu dusunuyorum hem kafam rahat oluyor trade yapildiginda anlik ufak kayiplar buyuyebiliyor
full member
Activity: 532
Merit: 102
May 13, 2018, 02:17:09 PM
ICO da tutturmak ayrı bir şey evet ama bence genel olarak HODL daha mantıklı geliyor bana daha az risk var.
member
Activity: 392
Merit: 11
May 13, 2018, 10:06:21 AM
bitcoin geriliyor, altlar kırmızıya döndü hadi aldın diyelim hodl yap bak ne oluyor. bitcoinin nereden "tamam artık ralli başlıyor, ışınla beni skati" diyeceği yeri hangimiz biliyor. tutup ölümüne hold diyoruz. bitcoini 17k dan alıp hodl yapmak mı? paraya geçip 350-400 aralığından alıp %80 gibi kar yapmak mı? yılın 365 günü trade yapamazsınız. dolara geçip doları hodl etmek bunu da aklınızın ucuna yazın.

Tamam da diğer tarafını da düşünelim. Şimdi aldım sonra sizin senaryo gerçekleşti ve ben hiç dokunmadım. Bitcoin ralliyi bitirip yataya bağladığında alıp tuttuğum coin eski yerinden daha yukarıda olmayacak mı? Geçen yıl olan şey bu değil miydi?
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
May 13, 2018, 10:02:39 AM
bitcoin geriliyor, altlar kırmızıya döndü hadi aldın diyelim hodl yap bak ne oluyor. bitcoinin nereden "tamam artık ralli başlıyor, ışınla beni skati" diyeceği yeri hangimiz biliyor. tutup ölümüne hold diyoruz. bitcoini 17k dan alıp hodl yapmak mı? paraya geçip 350-400 aralığından alıp %80 gibi kar yapmak mı? yılın 365 günü trade yapamazsınız. dolara geçip doları hodl etmek bunu da aklınızın ucuna yazın.
full member
Activity: 406
May 13, 2018, 09:57:22 AM
Su an ELIX ve WAVES haricinde her türlü coin ile trade yapabilirim, zamanim olsa ve piyasayi dikkatlice takip edebilsem tabii. Ama zamanim olmadigi icin, hic ellemiyorum. Son aylarda WAVES'i izliyorum ve söyle bir kaniya vardim:

WAVES ve STRATIS sürekli birebir yaris icindeler sanki. Bi biri birini geciyor, bi digeri öbürünü.

Yani:
STRATIS, WAVES'in altina düstügünde tüm WAVES'lerimi STRATIS'e cevirsem, STRATIS eninde sonunda kisa sürede WAVES üzerine geciyor.
Sonra STRATIS'leri satip hemenn WAVES alsam, WAVES'te kisa sürede üste geciyor.
Bu sekilde WAVES-STRATIS arasinda al-sat yapa yapa biseyler olurdu heralde...

Bunun gibi muhakkak baska coinlarda vardir. Benim STRATIS ve WAVES dikkatimi bariz cekti.
Hocam elixirleri hala tutuyorsunuz vay be, o athları görmeye rağmen satmamışsınız, ben keşke ayı gelmeden satsaydık düşünce 4-5de birinden alırdık diyordum. Elixir hakkında ilerisi için fikriniz nedir nezaman toparlıcak sizce, konuşulmuşken sormak istedim.
full member
Activity: 616
Merit: 118
May 13, 2018, 09:18:22 AM
Su an ELIX ve WAVES haricinde her türlü coin ile trade yapabilirim, zamanim olsa ve piyasayi dikkatlice takip edebilsem tabii. Ama zamanim olmadigi icin, hic ellemiyorum. Son aylarda WAVES'i izliyorum ve söyle bir kaniya vardim:

WAVES ve STRATIS sürekli birebir yaris icindeler sanki. Bi biri birini geciyor, bi digeri öbürünü.

Yani:
STRATIS, WAVES'in altina düstügünde tüm WAVES'lerimi STRATIS'e cevirsem, STRATIS eninde sonunda kisa sürede WAVES üzerine geciyor.

Bunun gibi muhakkak baska coinlarda vardir. Benim STRATIS ve WAVES dikkatimi bariz cekti.

eth ile zcash arasında da bu dediğiniz durum vardı ama bir süre birlikte hareket ettiler sonr zcash yoldan ayrıldı dikkat etmek lkazım her zaman
full member
Activity: 532
Merit: 151
May 13, 2018, 09:16:24 AM
Bu soruya 2-3 ay önce hold derdim fakat hold ile anca kar edersiniz fakat kendinizi geliştirip biraz da piyasayı takip ederseniz yapıcağınız tradeler ile zengin olabilirsiniz
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
May 13, 2018, 09:12:11 AM

Yani:

full member
Activity: 322
May 13, 2018, 08:21:49 AM
Trade yapma zamanı şu anlar.Trade iyi bilen adam şu an sağlam karlar elde edebilir.Ama bayağı sağlam takipler yapmak lazım yoksa öyle kolayca para kazanılmaz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
May 13, 2018, 08:11:51 AM
Trade yapmak için piyasayı gerçekn bilmek özellikle trade yaptığın coini bilmen gerekiyor. Bir hevesle yüksek hacimli coinleri alınca üzülüyorsun. Hold yap kafa rahat
member
Activity: 476
Merit: 10
May 12, 2018, 06:46:47 PM
Trade yapmak zor evet ama başaranlarda var. Trade ile üç kuruş 1 haftada birikiyor sonra bir düşüşte hepsi yalan oluyor gibi geliyor bana. pek Trade yapmıyorum hodl kolay geliyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
May 12, 2018, 05:44:36 PM
Trade her yigidin harcı degil. Ciddi zararlar dogurabilir. Uzun vade yatirim yapmak hem yormaz hem riski azdır. Tavsiye edilir. Grafik bilmeden piyasa analizinden anlamadan traderlık yapılmaz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
May 12, 2018, 05:34:03 PM
Trade işi gerçekten çok zor ayrıca bu balinalarla nasıl uğraşacaksın adamlar resmen pinpon topu gibi oynuyorlar piyasada ben tradeye güç yetiremiyor hold daha mantıklı geliyor.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
May 12, 2018, 05:13:48 PM
Trade yaparak kazanabilmek için kripto para piyasasını sürekli takip etmek ve doğru alış satış noktalarını tespit edebilmek çok önemli. Yani trade yapmak için bu işe ciddi zaman ayırmak gerek. Ben şahsen hold yapmayı tercih ediyorum. Güvendiğim bir kaç coine farklı fiyatlardan alım yaparak uzun vadeli bekliyorum.
full member
Activity: 387
Merit: 186
May 12, 2018, 05:09:09 PM
Tecrüben ne kadar fazlaysa o kadar kazancın oluyor. Bu bir gerçek. Elimdeki tokeni coini hold etmek benim daha kolayıma geliyor ve daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Tercih meselesi. Kimi insan risk sever.
member
Activity: 210
May 12, 2018, 04:03:34 PM
Tecrubeliysen ikisi beraber yapilabilir aslinda ama kaybetme riskinde var. Ayni yerde durmaktansa bana elimdeki miktari arttirmaya calismak daha heyecanli geliyor.
jr. member
Activity: 56
May 12, 2018, 03:59:10 PM
ikiside güzel fakat yüksekten aldın düşünce  hold yapıyorsun hold daha iyi
member
Activity: 276
May 12, 2018, 03:20:59 PM
her zaman uzun vade kazandıracaktır bence o yüzden beklemekte yarar var en azından ben kendı adıma öyle yapıyorum henüz yeni olmama rağmen cok eyvah çekeni gördüm.
member
Activity: 406
Merit: 11
May 12, 2018, 03:11:13 PM
benim geçen boğa döneminden anladığım tek şey holdun balinalar tarafından hamsilere matah bişeymiş gibi yedirildiğidir. boğada trade yapan ev araba çekti hold yapan 5x e 10xe mahkum kaldı ki onuda ayı başında satmadıysa şuan anca 2 3 x kar elde edebilmiştir.
Pages:
Jump to: