Pages:
Author

Topic: HOLOCHAIN (Hot) Bilgi Paylaşım & Tartışma Alanı - page 3. (Read 18512 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Holo kutlu yürüyüşüne başladı diyebiliriz. Zaten son 2-3 aydır hemen her coinde olduğu gibi bir yükselişi vardı ama şu an kendine has yükselişine başladı gibi duruyor.

Holo Price (HOT)
$0.01056
33.73%
0.0000001932 BTC 28.78%
0.000006267 ETH 27.71%

Dolar bazlı ath geldi bu arada.
member
Activity: 714
Merit: 82
bekliyorum 305'lere düştük eth bazında. neyse şu eth bugunku yükselişin üstüne mutlaka düzeltme atacaktır.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
al-sat yaparken en son bu hot'a takıldım. ETH'yi bırakıp hota girdim kasanın %70'i ile. ETH %11 yükseliş yapıyor şuanda kafayı yicem.

ETH paritesinde 346'dan 320'ye kadar kademeli alım yaptım. Şuan 317'de değeri. Fiyat uzun süredir ETH paritesinde hiç olmadığı kadar düşük bir seviyede.
Buradan yukarı atar mı derseniz beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum.

Yani elbette HOT'da sonunda yükselebilir ama ETH'nin yükselmeden altcoin piyasasında büyük bir atılım beklemek hayal olurdu. Bir de DeFi gelişmeleri sonucu Ethereum'daki potansiyel hiç bir coin'de yoktu açıkçası. Ama panikle hareket etmeyin durumu iyice değerlendirmeden durmadan al sat yapmayın.  Çünkü bu şekilde bir oraya bir oraya yetişicem diye koşturmak hep zararla sonuçlanır. Yani kaçırmayayım dediğiniz yere gittiğinizde yükselmeye devam edeceğinin garantisi yok.
member
Merit: 82
al-sat yaparken en son bu hot'a takıldım. ETH'yi bırakıp hota girdim kasanın %70'i ile. ETH %11 yükseliş yapıyor şuanda kafayı yicem.

ETH paritesinde 346'dan 320'ye kadar kademeli alım yaptım. Şuan 317'de değeri. Fiyat uzun süredir ETH paritesinde hiç olmadığı kadar düşük bir seviyede.
Buradan yukarı atar mı derseniz beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum.

member
Activity: 532
Merit: 22
Bir süredir girmeyi düşünüyordum, bugün aklıma geldi baktım: 10-12 sat arasıda dolaşıyor. Sanırım ATH yaptığı zamanki fiyatı 40 sat gibi bir şeydi. 10 sattan girmek mantıklı mı? Önünü nasıl görüyorsunuz? Mesela yıl sonuna kadar neler yapabilir? Takip edenler bilgi verirse sevinirim.

Hocam bildiğim kadarıyla bundan önce ki ATH yi görmeden önce 7-8 den alanları duymuştum. Bende akşam mı acaba diyorum. Millet çok güveniyor ve çok konuşulan bir token ama nedense aklıma pek yatmıyor.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bir süredir girmeyi düşünüyordum, bugün aklıma geldi baktım: 10-12 sat arasıda dolaşıyor. Sanırım ATH yaptığı zamanki fiyatı 40 sat gibi bir şeydi. 10 sattan girmek mantıklı mı? Önünü nasıl görüyorsunuz? Mesela yıl sonuna kadar neler yapabilir? Takip edenler bilgi verirse sevinirim.
member
Activity: 365
Merit: 40
HOLO gerçekten başarılı bulduğum bir proje. Fakat geçen aylarda o büyük yükselişin ardından neden bukadar geri çekildi anlamış değilim. Şuan fiyatı pek düşün değil fakat yine yaklaşık %50 gibi bir düşüş yaşadı
full member
Activity: 287
Merit: 100
pundixin 200 satoshi görüp bunun anca 40 görmesi pek iç açıcı değil ama tabi farklı zamanlarda çıktılar.
olası bir altcoin boğasında 50-100 arasına rahatça çıkabilir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Daha tam manası ile bir balina holo yu ele almadı bence daha boğa sezonunda epey götürüp geri çakabilirler. Ayrıca geliştiricileri sürekli yenilikler yapıyorlar.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Holo, bu zamanda yine de iyi kazandırdı. Balinaların bir ara oyuncağı haline dönüşse de ekibinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. İleride çok daha değerli olacaktır.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Yukarıya çıkma ihtimali var tabi balinalar izin verirse.Ucuzdan toplayanlar belli fiyata çıkınca salıyorlar sonra düşünce tekrar topluyorlar.Bu böyle devam edecek gibi gözüküyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Şimdilik holo rüzgarı dindi gibi. Ama şu da bir gerçek ki balinalar iyi götürdü. Belki dinlenip tekrar yukarı yönlü basabilirler.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Olumsuz yorumlar görüyorum ölü fiyatta piyasada varlığını iyi bordalarda sürdürebilen coinler boğada güzel pumplara gebedir. 2016 verge-doge elli sefer pump gördü belki öldü denilen yerlerden tek marifetleri başat borsalarda kalmaları bence iyi kötü başinalar uğruyorlar
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Zamanında aktaramadığım 5 dolarla 4588 adet almışım, şuanda da 5,5 dolar yapıyor. Bi cacık olacağını sanmıyorum da, ilerde fiyatı artarsa yemek yerim.

Onun dışında pek bi beklentim yok. Kalsın, takılsın borsa köşelerinde HOT'larım.

Almadım almayı da düşünmüyorum ama hala asıl hamlesini de yapmadı. En azından pundix benzeri 200 sats ziyareti yapabileceğini öngörüyorum.

Edit: 6 satstan alan bir arkadaşım çok dehşet savunuyordu şöyle iyi proje böyle iyi proje diye sonra 9 satoshide %50 diye sattı. Şimdi mızmızlanıyor. Ha yalansız konuşalım projelerden önce para katlama derdindeyiz hepimiz.
member
Activity: 448
Merit: 15
Zamanında aktaramadığım 5 dolarla 4588 adet almışım, şuanda da 5,5 dolar yapıyor. Bi cacık olacağını sanmıyorum da, ilerde fiyatı artarsa yemek yerim.

Onun dışında pek bi beklentim yok. Kalsın, takılsın borsa köşelerinde HOT'larım.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Güzel paylaşımlar yaptılar ve Mart sonu Nisan ortası gibi Holo cihazları da gelmiş olur.. Bence bu ağ ve cihazlar tutarsa bu fiyatlar da şaka gibi kalacak. Ama bunlar tabi ki olasılık ve her olasılığın büyük oranda olmama gibi bir huyu var. Bizimki beklenti sadece. Herkese bol kazançlar dilerim. Bu yazdıklarım YTD dir.
sr. member
Merit: 250
Kaç zamandır hot almaya niyetleniyorum piyasayı yakından takip edemediğim için buz gibi 2x i kaçırdık yeniden fiyatı düşerse muhtemelen alım yapacağım şu anki fiyattanda bence daha gider ancak btc salarsa 20 satosilere tekrar gelebilir
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Holochain Bence çok büyük bir teknoloji ağını kullanıyor ve gelecekte çok başarılı olacak gibi görünüyor. Bitcoin ve ethereumdan sonra üçüncü sıraya girebileceğini düşünüyorum  cmc ' de yakın zamanlarda Cheesy
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Düşmeye başladığı zamanlarda almak mantıklı değil. Ekibi beğeni topluyor ama benim kafama takılan mesele toplam miktarı çok fazla.

Bununla ilgili açıklama vardı eve Suppl çok fazla ama ilerde Mainnet'e geçince Holo fuel muhabbetine birşeylerde dönüşüm olması planlanıyormuş.. Çok da anlamam şimdi birazdan Holocular basmadan ben gideyim.. Siz siz olun hiç bir coine aşık olmayın.
member
Activity: 532
Merit: 22
Düşmeye başladığı zamanlarda almak mantıklı değil. Ekibi beğeni topluyor ama benim kafama takılan mesele toplam miktarı çok fazla.
Pages:
Jump to: