Pages:
Author

Topic: HOLOCHAIN (Hot) Bilgi Paylaşım & Tartışma Alanı - page 4. (Read 18512 times)

jr. member
Activity: 210
Merit: 2
HOLO Proje olarak ve Ekibi olarak çok sağlam bir proje olarak görünüyor.Boğa Sezonunda olmasa bile birkaç yıl içerisinde gelişmelere göre yükseliş yapabilir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Holo şu günlerde yine hareketli. Böyle giderse 100 satoshiyi gösterecekler. Pundix çok geride kaldı hot bile hareketli.
member
Activity: 476
Merit: 75
Daha çok artar azalır kendine has bir kominitisi var düştükçe alım yapmak mantıklı duruyor daha yeni hype yapmış olmadıktan sonra almak gayet mantıklı. Genel trendi takip etmek lazım
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Güzel fomoladılar sonra tepeden verdiler düşünce aldılar yine satacaklar.Bu devran bir şekilde devam edip gidecek.bir dolar olurmu falan derken birileri zaten iyi kazanmış olacak.2017 de kazananlar 2018 de hepsini geri verdiler eğer satmamışlarsa.Bu sektör öğretti ki kar etiğinde onu reele dök.Yoksa bir anda sıfırlanabilir.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Merak ettiğim noktalardan birisi yavuz selim yıldız son yükselişte hiç sattimi? Onun 1 dolar hedefi vardı. tahminim bir miktar satmıştır.
bu piyasada her seyin mumkun oldugunu ogrendik ama bu token icin 1 dolar olacagini beklemek bana garip geliyor. yani yaninda bir suru daha etmen olacak ki 1 dolar olsun. zaten o zaman butun kriptolar ucmus olur.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Merak ettiğim noktalardan birisi yavuz selim yıldız son yükselişte hiç sattimi? Onun 1 dolar hedefi vardı. tahminim bir miktar satmıştır.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Trend yakalayıp iyi gitmişti ama balinalar arkasından çekildi galiba. Daha da aşağı gelebilir. Aldığınız yere göre bu tokenlerde mutlaka satış yazın ki geri çekilince üzülmeyin.
member
Activity: 742
Merit: 19
Biraz daha gevşemesini bekliyorum.20 satlara doğru inebilir.Ama satış olmazsa tersi de olabilir 40 satları görebilir.Her geçen gün ilerledik de holo için beklenti düşer.Buralarda kalması sıkıntı şu anda.Ya yukarı ya aşağı hareket etmeli.BTC gibi holo da ne yapacağı belli değil.
member
Activity: 532
Merit: 12
son zamanlarda ben de yavastan almaya basladim ama soyle bir sey var: sayet bir kripto biz turkler arasinda cok tutulduysa bilin ki bir yerlerimizde patlayacak. benim hedefim  0.1 ile 1 tl arasi. fark ettiyseniz dolar bile demiyorum😊😊

Aynen hocam , globalden anlamıyorum ama Türkler arasında çok yaygın. Bizim insanımız içinde çok yaygın olan coin ya da tokenler genelde cortluyor.
jr. member
Activity: 308
Türkler alıyor diye düşecek falan diye bir düşünce saçma.Holo bana göre pek iş yapması zor.Fomoyla geldi buralara.Gidermi izin verirlerse yürür vermezlerse yürümez İş yapacak yok yapmayacak değil mesele.Nerede balinalar düşürmek isterse düşürür.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
son zamanlarda ben de yavastan almaya basladim ama soyle bir sey var: sayet bir kripto biz turkler arasinda cok tutulduysa bilin ki bir yerlerimizde patlayacak. benim hedefim  0.1 ile 1 tl arasi. fark ettiyseniz dolar bile demiyorum😊😊

Güzel bir konumlama. Benim de buna benzer konumlarda çıkış için hedefim var. Ama gönül ister ki, Holo 1 dolar olsun şu gariban da milyoner olsun ama artık öyle bir dünya yookkk.. Ha bu arada Holo tutanların %90'ı bırak 1000 satoşileri, 200-300 satoşiyi görsün satmazlarsa benim her bildiğim yalan.. Aslında doğrusu da bu da neyse  Grin Grin Grin
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Özellikle Türkler arasinda çok yaygin olan bir token miktarı çok fazla yukarı götürmek ciddi BTC istiyor.
member
Activity: 560
Merit: 12
Sosyal medyada bir hayli hot taraftari var. Kar ettiysen satıp çıkacaksın. Bir coine niye bu kadar güven duyuyorlar anlamıyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
İyi pumpladilar ama tam posası çıkmadı. Hiç alakası olmayan kişiler bile hot alacağım diyordu. Borsada tabir var ayakkabı boyacısı bile borsa diyorsa sen sat derlerdi.
jr. member
Activity: 266
Bencede hiçbir geleceği yok.Balinalar daha satmadı biraz yükselmesini bekliyorlar.Yükselirse tabi.Sonra verecekler her zaman olduğu gibi ellerine.
jr. member
Activity: 546
Herkesin ilgisini çeken bir proje olduğundan ben boğada veya hafif yükselen bir piyasada ortalığın tozunu attıracağını düşünüyorum holochain'in.
jr. member
Activity: 280
Holo iyi yükseldi sonra fena çakıldı.Tepeden girenler kötü terste kaldılar.Şu saatten sonra ne olur bilinmez.Balinaların insafına kalmış.
jr. member
Activity: 210
HOLO Boğa Sezonunda nasıl bir yükseliş yapacak çok merak ediyorum.Kısa bir zamanda yaklaşık 1 ay içinde iyi bir yükseliş yaptı gibi.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Holo ağında dağıtık çalışan ilk web sitesi çalışmaya başlamış diyorlar
https://hololution.io/
Pages:
Jump to: