Pages:
Author

Topic: HOLOCHAIN (Hot) Bilgi Paylaşım & Tartışma Alanı - page 8. (Read 18529 times)

jr. member
Activity: 165
Merit: 1
Şuana kadar görmüş olduğum en yüksek miktardaki (177.619.433.541 HOT ) coin arkdaşlar daha yüksek miktarda olup daha iyi seviyelerde bulunan bir coin varsa lütfen isim verebilirmisiniz bu konu dikkatimi çekti sadece Smiley

Edit : Buldum arkdaşlar Pundi X varmış 280.755.195.000 adet 220 satoshilere kadar çıkmış
jr. member
Activity: 87
Satoshi olarak sıra baya var o yüzden eth üzerinden takas yapabilirsiniz hem daha karlı oluyor.
jr. member
Activity: 378
Coinex e de girdi. Kaç sattan alım yapılır sizce?
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Dikkat çekici bir proje. Ama şu piyasa şartlarında yatırımdan sonra sabırla beklemeyi hesap etmek gerek.
member
Activity: 462
Merit: 10
bu holo şu an binance'deki en düşük altcoin ilerde iş yapabilir fakat şu an 10 satoshiden bile aldığınız zaman 5'e düştüğü zaman %50 zarar yapar yüksek rakamlarla girmeyin derim.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
ben buna ico dan girecektim. adamlar borsaya girmeyecez bile diyordu o zaman kar amaçlı bizden alım yapmayın. bende girmedim doğal olarak. ne ilginçtir borsaya girmeyecez deyip binanceye girdiler. amma tok satıcıymış adamlşar yaktılar bizi  :- Shocked
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
O degilde holo gibi bir peojeyi nasil tokenlerle karsilastiriyorsunuz? Suanda token olmasi hep boyle kalacagi anlmina gelmez.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Binance'ye girmesinden 1 gün önce 50 sat olacağı konuşuluyordu, beklenti büyüktü. Ama girdiği gibi 10-13 sat arasında yatay gitti sonra 8 sata çakıldı kaldı. İstediği kadar iyi proje olsun, balinalar istemedikten sonra kıpırdamaz. Demek ki balinalar gerek görmemişler şimdilik.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
binanceta fiyatı en düşük coin olmasına dayanarak en az 3x yapacağına inanıyorum Smiley yada 8x düşüp 1 satsdan işlem görecek risk büyük ama binance güveniyorum
full member
Activity: 602
Merit: 118
Umarım bu başlıkta sayfalar ca yer kaplayıp milletin kazancı yerlerde surunmez. Monetha için forumda destan yazılmış. Ama ederi yok dökülüyor. Onun benzer örneği olmaz umarım. Türkiye'den de çok yatırımcı oldugu bariz belli
full member
Activity: 392
Merit: 107
nedir bu holo sevdası ben anlamıyorum ki. binance a girdi de ne oldu. dünyaları değiştiren teknolojiye sahip olsa ne yazar. kapitalist güçler sevmiyorlar kriptoparaları gördüğünüz gibi. bu piyasaya girdiği için zengin olan insanlar mutlaka vardır ama inanın zararın kralını gören insanlar da var. bi bakıyosun 11 satoshi hop ertesi gün 8 satoshi. e kim niye holochainin teknolojisine yatırım yapsın. fiyatla oynayıp kar amacını güden balianalar olduğu sürece holo 1 satoshi de olur 1000 satoshi de olur. bunu kimse kestiremez.  keşke binance a hiç girmeseydi. o borsa hiçbir coinin gelişmesine imkan vermiyor. varsa yoksa para kaldırma düşüncesi. hal böyle olunca zarar eden insanlarda küsüp kaçıyor. ortada ne topluluk kalıyor ne de geliştirme.
yani diyeceğim şu ki. teknolojisini falan bi tarafa bırakın kimse ona yatırım yapmıyor. fiyattaki manipülasyonları takip edip kar etme peşinde herkes...
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Piyasa böyleyken uçup kaçabileceğini zannetmiyorum ama boğa geldiğinde 400-500 satoshilere çıkacağından da eminim. Kademeli olarak 2 milyon tane aldım bekliyorum boğayı.
member
Activity: 238
Merit: 14
HOT için en iyi aktarımı Yavuz hocam yapmış. Kendisini bu konudaki twit linki ile takip etmeye başladım. Bakalım sonucu nereye kadar ilerleyecek. Bende bu tokenden bir miktar alım yapıp takipte kalmayı planlıyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Son zamanlarda twitter'da yerli fenolardan bazıları aşırı hype yapıyor bunda. Yabancılarda bi aksiyon göremiyorum ne hikmetse. İyi araştırmak şart.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
eğer boğa gelirse uçacak projelerden boğa olmadan anca mainnet falan çıkması lazım ki artsın
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
hocam başarılı bir proje ama projenin başarılı olması her zaman fiyata yansımıyor, umarım bunda yansır
member
Activity: 392
Merit: 11
Benim bildiğim tek bir şey var bu coin ile ilgili, o da boğa geldiğinde 1000 satoshilere kadar çıkacaktır. Boğa geldiğinde 2 haneli satoshi değeri olan coin kalmıyor piyasada.
full member
Activity: 411
Merit: 134
Herkes konuşuyor bu HOLO'yu... Bir ben kalmışım konudan bihaber sanki memlekette, öyle hissediyorum. Sosyal medyaya giriyorum HOLO buralarda geziyorum HOLO. Arkadaş nedir bunun özelliği, yenilik neresinde, neden millet ETH'ye nasıl güveniyordu isem buna da o derece güveniyorum falan yazıp duruyorlar hele bi bilen anlatsın da dinleyeyim.  Huh

Yavuz Selim arkadaşımız detaylıca anlatıyor.Buyrun:

https://www.youtube.com/watch?v=SLap655-wL0&feature=youtu.be

Ayrıca yukarıda paylaştığım diğer linklerden de faydalanabilirsiniz.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Son günlerde bazı twitterde populer kişilerin tüm yatırımımızı buraya kaydırdık dediklerini görmeye başladım. HOLO için çok fazla bilgi paylaşılıyor ve bu beni tedirgin ediyor. Umarım sonu üste pumplanan sonra birden dumplananlardan olmaz.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Herkes konuşuyor bu HOLO'yu... Bir ben kalmışım konudan bihaber sanki memlekette, öyle hissediyorum. Sosyal medyaya giriyorum HOLO buralarda geziyorum HOLO. Arkadaş nedir bunun özelliği, yenilik neresinde, neden millet ETH'ye nasıl güveniyordu isem buna da o derece güveniyorum falan yazıp duruyorlar hele bi bilen anlatsın da dinleyeyim.  Huh
Pages:
Jump to: