Eto ga ode dogecoin jos jednom u fazu pumpanja.
jeste vec dumpali? ja izbacio 60% na *90
Kupio nekih 5M po prosjecnoj cijeni 30 Satoshija, spalio 3.5M na Dogeparty, jucer prodao 3x 100k DOGE za 80, 85 i 90 Satoshija pa dokupio oko 500k DOGE na 59 Satoshija. E sad
ako Dogeparty bude skocio slicno kako je XCP skocio to ce biti posao - imam i oko 200 XDP asseta, dobra imena (kratka) pa mozda i tu bude nesto para. Ma LOL, ima me svugdje!
Sve to skupa sa DOGE je nemoguce procjeniti. Prije nego su dodali auxPoW difficulty je bio oko 1,000 (znaci ekipa koja je kopala samo DOGE) a sada "plese" izmedju 5,000 i 20,000
sto bi znacilo da 80 do 95% i vise kopaca koji uopce nisu kopali DOGE sada dobijaju DOGE uz LTC ili sta su vec kopali. Dnevno se iskopa 62,500 * 1,440 = 90M novih DOGE e sad
budi pametan pa reci koliko od tih 90M ide na instant-dump! U slucaju da svi ti coini idu odmah u prodaju to znaci da kupci moraju potrositi
63 BTC po danu da bi cijena ostala
na oko 70 Satoshija. A sta ako skoro pa nitko ne dumpa - vide cijena ide gore pa holdaju? U tom slucaju bi cijena lako mogla preko 100 Satoshija, mozda i preko 200. Trenutno smo
jos uvijek u uptrendu, a Fibonacci kaze da su leveli prema gore (extension tj. resistance):
Jucerasnji dump je u biti bilo lako predvidjeti, pa vidis da smo se i ti i ja - neprofesionalni trejderi - fino iskrcali na oko 90 pa obavili dobar rebuy
Ja za sada ne namjeravam sve
DOGE prodati jer se nesto suska da bi Facebook mogao uvesti DOGE kao sredstvo placanja (navodno su vec dodali DOGE ikonu na meni kada se kreira Facebook grupa ili sta vec).
https://bitcointalksearch.org/topic/m.8374941Ispod 1M DOGE ne idem pa makar sve propalo!e fala na dojavi
ja na 84 sve
ma nist, i ja slucajno primjetio
i ostatak sam bacio na 82 kad je krenio tonut, pa opet kupio na 60, moguca greska al bumo vidli ^^.
smjesno kako izmanipuliraju talku masu novca
Pa ne moze stalno prema gore, posebice ako ide prebrzo. Zato je tu stari pouzdani Fibonacci, evo nedavno sam postao na DOGE threadu, vidi i sam koliko su tocni Fibonacci leveli.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.8826446Bilo je prekasno i bio sam umoran pa sam prvo propustio dump na 51 a onda stavio da kupujem za 59 umjesto 56 (a lijepo pise da je Fibonacci linija 50.0% na
56.5), eto budale!