Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 180. (Read 356784 times)

legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
November 28, 2013, 04:08:05 PM
Javno !Hvala!  korisniku Matija334 (https://bitcointalksearch.org/user/matija334-164427) iz Zagreba,

za brzu i uspješnu transakciju, moji dolari u vaucheru sa btc-e.com (btc-e USD code) , njegove kune u gotovini odmah na ruke,
iznos 700$ za 3600 kn. Ja sam poslao prvi, i sve 5 , lova na ruke cim je preuzeo btc-e vaucher.
Treba nam više takvih trgovaca, da izbjegnemo naknade od banaka i paypala,skrilla i slicih , koje su nerijetko i preko 10%.

Sve preporuke od mene , eto Smiley

Pozdrav

ajareselde dali bi se mogli kako cut u vezi kupnje ltc-a...nemogu ti poslat pm valjda zato sto nemam jos postova na ovom forumu.
Ako jos netko prodaje btc-e kodove u dolarima neka se slobodno javi na PM

imas PM.

pozdrav
legendary
November 28, 2013, 03:51:02 PM
Ako netko prodaje LTC u Splitu, Osijeku ili Pozegi, neka se javi na PM

Kolega, dostupno je 750$ trenutno, javi se na PM.
Ako želiš u ltc-u, kupuju se po trenutnoj cijeni na btc-e.com i odmah na licu mjesta prebacuju na tvoj wallet, ili po dogovoru.

Pozdrav
newbie
Activity: 14
Merit: 0
November 28, 2013, 02:49:50 PM
Ako netko prodaje LTC u Splitu, Osijeku ili Pozegi, neka se javi na PM
newbie
Activity: 3
November 28, 2013, 01:54:58 PM
Javno !Hvala!  korisniku Matija334 (https://bitcointalksearch.org/user/matija334-164427) iz Zagreba,

za brzu i uspješnu transakciju, moji dolari u vaucheru sa btc-e.com (btc-e USD code) , njegove kune u gotovini odmah na ruke,
iznos 700$ za 3600 kn. Ja sam poslao prvi, i sve 5 , lova na ruke cim je preuzeo btc-e vaucher.
Treba nam više takvih trgovaca, da izbjegnemo naknade od banaka i paypala,skrilla i slicih , koje su nerijetko i preko 10%.

Pozdrav

ajareselde dali bi se mogli kako cut u vezi kupnje ltc-a...nemogu ti poslat pm valjda zato sto nemam jos postova na ovom forumu.
Ako jos netko prodaje btc-e kodove u dolarima neka se slobodno javi na PM
newbie
Activity: 19
November 28, 2013, 12:40:18 PM
Javno !Hvala!  korisniku Matija334 (https://bitcointalksearch.org/user/matija334-164427) iz Zagreba,

Pozdrav
Kolko je visok Matija?

Oko 180-ish Smiley
legendary
Activity: 1178
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
November 28, 2013, 10:45:58 AM
Javno !Hvala!  korisniku Matija334 (https://bitcointalksearch.org/user/matija334-164427) iz Zagreba,

Pozdrav
Kolko je visok Matija?
legendary
November 27, 2013, 02:35:44 PM

Pozdrav
sr. member
Activity: 365
Merit: 250
November 27, 2013, 02:11:52 PM
Zdravo momci i devojke.

Sta kopate?

Ja sam u MEC forumu, vec jedno 4 dana. Nisam znao nista o mining-u ili o cryptocurrency-ma. Posto sam citao tih poslednjih 4 dana mogo e-knjiga o berzama, poceo sam da se igram malo. Od 700 MEC ( koji su kostali pre 4 dana oko $40 ) dogurao sam do 0.29 BTC.

Eh sad. Nasao sam novi coin, QRK (Quark), koji obecava. Cene su mu niske jos. Cuo sam da ce biti pumpanja ove nedelje, pa rekoh da podelim sa svima.

Nacicete ga na Cryptsy-u uglavnom, za BTC.

Ovog momenta imam oko 100k QRK, od kojih ocekujem za mesec dana preko 20 BTC.

Postovanje,

Alex

U zadnjih 24h QRK je narasao 183.30 % (izvor: http://coinmarketcap.com)
Sad je stigao na +223.70 % Cheesy

Da podelim ovo s vama. https://twitter.com/fontase <- Fontas

Taj lik PUMPA coins-e. Jedan od najpoznatijih. Pratite ga. Pogledajte njegov twitter.
Za 6h tacno ce najaviti jedan coin, koji ce da pumpa. Uvek da 20ak minuta da kupite tog coin-a, onda pocne da ga pumpa hardcore.

Nadam se da sam pomogao malo  : )

Nemoj biti naivan Wink

Usput, "pumpao" je TRC koji je od trena kad ga je navodno trebao "pumpat" pao za oko 50%, i XPM koji je pao za oko 5-10% Smiley

Počinje Liga prvaka, bolje šanse su ti na kladionici nego ako slušaš Fontasa. Još ako imalo pratiš nogomet definitvno ćeš bolje zaraditi na kladionici nego Fontasovim infomacijama.

Ako ulažeš u nešto trebaš ti sam znati zašto vjeruješ u to u što si uložio.

Hvala na savetima : )

Zaradio sam 1.1 BTC od tog pump-a.

Ne pratim fudbal, nisam neki fan da budem iskren Tongue Izbegavam ono sto rade mase.

Peace

1.1? lol  Smiley))))

Fontas ‏@fontase 23h
Insider circle membership (24hour prepump notice, price targets) is now 120BTC for the next 2 subscribers, 190 BTC for the 2 after that.
legendary
Activity: 1036
November 27, 2013, 10:45:09 AM
Evo MtGox je baš maloprije došao na 1000$ po 1BTC. Smiley

a sutra će biti godina dana od prepolavljanja nagrade za blok Smiley

znam,već sam čitao o tome. Smiley
newbie
Activity: 35
November 27, 2013, 10:37:16 AM

a sutra će biti godina dana od prepolavljanja nagrade za blok Smiley
legendary
Activity: 1036
November 27, 2013, 10:15:47 AM
newbie
Activity: 57
November 27, 2013, 10:07:18 AM
Zar se plaća PDV na pošiljke proizvedene u EU??

Da, isto kao da je proizvedeno u Hrvatskoj.
newbie
November 27, 2013, 09:38:53 AM
Zar se plaća PDV na pošiljke proizvedene u EU??
legendary
November 27, 2013, 07:40:54 AM
zaboravio sam još na to pdv+250 dolara dostava

A carina ? Kako to prolazi?
newbie
November 27, 2013, 06:08:53 AM
Nego, može li netko tko je postojeći kupac da baci oko na KnCMiner stranicu pa da nam javi specifikacije i cijenu?
newbie
Activity: 19
November 27, 2013, 04:54:59 AM

[/quote]

Ako budeš kako u Osijeku javi se Smiley
Ja prodajem,ali svi nesta oko Zagreba pa na kraju moram preko glupe banke i provizija si prebacivat lovu.
Anyway, pozdrav
[/quote]

poslao sam ti PM! Javi se.

Hvala.
full member
Activity: 154
Merit: 100
November 27, 2013, 02:56:02 AM

KUPUJEM BTC + LTC

Pozdrav svima.

Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Smiley

Lokacija ZAGREB

email: [email protected]

Posaljite broj telefona i nazovem Vas unutar 24 sata!

Hvala!

Ja prodajem,ali svi nesta oko Zagreba pa na kraju moram preko glupe banke i provizija si prebacivat lovu.
Anyway, pozdrav

bitstamp, bitkonan, gox???

I ja sam to pitao, najbolje da se ravna po najvećem Cheesy

Ali dobro je sad, bitstamp i mtgox su blizu u vrijednosti u odnosu kako je bilo prije 10-ak dana
legendary
Activity: 1178
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
November 27, 2013, 02:54:31 AM

KUPUJEM BTC + LTC

Pozdrav svima.

Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Smiley

Lokacija ZAGREB

Hvala!

Anyway, pozdrav

bitstamp, bitkonan, gox???
full member
Activity: 154
Merit: 100
November 27, 2013, 02:47:44 AM
Jel ima iko trading bot?

Nemam, nesto sam se raspitivao za taj bot i mogu ti reci pravo sam skeptican sto se tice njega.
legendary
November 27, 2013, 02:43:43 AM

KUPUJEM BTC + LTC

Pozdrav svima.

Lokacija ZAGREB

Hvala!

Anyway, pozdrav
Jump to: