Zdravo momci i devojke.
Sta kopate?
Ja sam u MEC forumu, vec jedno 4 dana. Nisam znao nista o mining-u ili o cryptocurrency-ma. Posto sam citao tih poslednjih 4 dana mogo e-knjiga o berzama, poceo sam da se igram malo. Od 700 MEC ( koji su kostali pre 4 dana oko $40 ) dogurao sam do 0.29 BTC.
Eh sad. Nasao sam novi coin, QRK (Quark), koji obecava. Cene su mu niske jos. Cuo sam da ce biti pumpanja ove nedelje, pa rekoh da podelim sa svima.
Nacicete ga na Cryptsy-u uglavnom, za BTC.
Ovog momenta imam oko 100k QRK, od kojih ocekujem za mesec dana preko 20 BTC.
Postovanje,
Alex
U zadnjih 24h QRK je narasao 183.30 % (izvor:
http://coinmarketcap.com)
Sad je stigao na +223.70 %
Da podelim ovo s vama.
https://twitter.com/fontase <- Fontas
Taj lik PUMPA coins-e. Jedan od najpoznatijih. Pratite ga. Pogledajte njegov twitter.
Za 6h tacno ce najaviti jedan coin, koji ce da pumpa. Uvek da 20ak minuta da kupite tog coin-a, onda pocne da ga pumpa hardcore.
Nadam se da sam pomogao malo : )
Nemoj biti naivan
Usput, "pumpao" je TRC koji je od trena kad ga je navodno trebao "pumpat" pao za oko 50%, i XPM koji je pao za oko 5-10%
Počinje Liga prvaka, bolje šanse su ti na kladionici nego ako slušaš Fontasa. Još ako imalo pratiš nogomet definitvno ćeš bolje zaraditi na kladionici nego Fontasovim infomacijama.
Ako ulažeš u nešto trebaš ti sam znati zašto vjeruješ u to u što si uložio.
Hvala na savetima : )
Zaradio sam 1.1 BTC od tog pump-a.
Ne pratim fudbal, nisam neki fan da budem iskren
Izbegavam ono sto rade mase.
Peace
a inace masa ljudi ne kupuje i prodaje BTC ili ostale altove?!?!
Mislim na mase miliona ljudi.
Nadji mi 1000 ljudi iz Hrvatske koji su upuceni u cryptocurrencies. To nije masa.
Cak i u Srbiji ne verujem da ima preko 200 osoba koje znaju da mogu da zarade na ovom.
Ako pricamo na globalnom nivou, ne verujem da ovu stvar radi preko 3 miliona ljudi. Kad to poredimo sa fanovima fudbala ili bilo kog sporta, ne smatram da je bas neka ''masa"
Tako da, your argument is invalid
Peace
Ne pricam ovo da se kurcim ili nesto..Ali u Srbiji ima dosta kopaca ne znam sad tacno,ali dosta,dosta vise od te cifre koju si naveo,i dosta berzasa...Mozda ne znas,ali dok se onaj devil od Asic-a nije pojavio bili smo 10-ti u svetu na btcguild-u po kopanju,sama statistika guild-a je govorila tako,ne ja...dosta njih je pokupovalo Asic-e i ostale mining mashine da ne nabrajam sad,dok su ostali presli na ltc a dosta njih je prodalo hardwer za jeftine pare u odnosu na koliko su placene.....Da nije Asic-a..Kako bi svi mi sad pevali lagano :)al dobro...kopa se..snalazi se...Oni koji kupe Asic,mogu kasnije da ga bace jer nece moci nista koliko diff ide,dok ostali makar dobar hardwer mogu da prodaju i da povrate makar nesto kesa...