Pozzz drugari...Nemojte nista prodavati jedino ako ne morate
...Posto vidim da dosta ljudi ne zna,cuvajte coine,USA senat je odobrio BTC kao pravu valutu sto ima znak da ide na gore,kinezi ubise sa njihovom berzom i zamislite da samo 10 posto od njih milijardu krene da kupuje
..a i razlog rasta su oni takodje...ako vidite njihova berza je i premasila Gox za 7 dana...chinese is killing
Hoce sve BTC-e za njih..Indija ulazi u pricu..u Grckoj fakultet mozes da placas sa btc-e..Ako nista.Ostavite nesto sa strane i cuvajte...Mozda i vi budete u novinama kao doticni ako niste culi sto je za 27 USD kupio 4000 btc-a i danas mu to sve vredi preko 2000000 USD
,dosta ljudi je pocelo da kupuje,cuvajte..ili ako neko ima vece kolicine nek ceka visu cenu,pad i nek opere kes i uzme jos coina-a...Sto se tice LTC-a...Ako ne znate..najavljen je i DEVIL za ltc...ili nama rudarima poznat ASIC ali u ovom slucaju za LTC..tako da kopajte dok imate i cuvajte...Placajte struju ako mozete i ostalo cuvajte..ionako nista ne radite fizicki,graficke rade za nas
..Drugo ne uzimajte 5850 i ostale serije..Koliko vidim kod vas je dosta skuplji hardwer nego kod nas u Srbiji jer imamo najveceg uvoznika za Balkan a to su Alti racunari,likovi drze sve a i povoljni su...lakse vam da uzimate kod nas graficke i rokajte u rudnik..Iskreno po cenama koliko vidim razlike su i do 50-70 Eura po grafickim karticama sto je za mene ogromna razlika...Imam drugara minera i po Bosni i po Hrvatskoj sto je full...nek dosta ljudi zna za BTC a i ostale crypto valute...Otvorite vasu da kazem CRO berzu na vreme,jer docice dan kada ce po Hrvatskoj krenuti kupovina i prodaja crypto valute (moja preporuka)..Kod nas ima par menjacnica koje za sada slabo rade ali vremenom ce to da se razvije...Eto...pozz za vas miner-e