Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 193. (Read 356784 times)

legendary
Activity: 1178
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
full member
Activity: 242
Merit: 104
July 02, 2013, 05:49:43 PM
DA!
samo posaljes na nas IBAN, u opisu account ..

samo popuni deposit formular i sljedi upute Smiley

OK, a obrnuto: prebacivanje HRK na bankovni račun, kolike su provizije? Piše na withdrawal stranici "Bank wire transfers withdrawals are charged with 0.05% fee, minimum fee is $14.00. Minimum amount for bank wire withdrawal is $50.00"? Da li se to odnosi i na prijenos HRK na tekući račun? Idu li depoziti/withdrawali automatski ili ih obrađujete ručno?

to je za international wire transfers
za domace transakcije samo 0.5 USD fixno fee..

bank withdrawal se obradjuje rucno

edit:
ovaj bug je lociran ...bit ce ispravljen veceras iz ponoci
newbie
Activity: 57
Merit: 0
July 02, 2013, 03:47:22 PM
DA!

OK, a obrnuto: prebacivanje HRK na bankovni račun, kolike su provizije? Piše na withdrawal stranici "Bank wire transfers withdrawals are charged with 0.05% fee, minimum fee is $14.00. Minimum amount for bank wire withdrawal is $50.00"? Da li se to odnosi i na prijenos HRK na tekući račun? Idu li depoziti/withdrawali automatski ili ih obrađujete ručno?

edit - greške:
- lista transakcija ponekad nije ažurna na "Trade" stranici
- pod Account/Transactions krivo se prikazuje tip transakcije (Buy kao Sell, Sell kao Buy)
newbie
Activity: 1
July 02, 2013, 02:43:02 PM
Nemam kreditnu karticu i neda mi se maltretirati preko banaka, ima li koji drugi način na koji mogu kupiti 0.8-1 BTC za HRK? Da mi netko proda ili nešto?
newbie
July 02, 2013, 02:06:48 PM
DA!

Što da stavim u poziv na broj? prazno?
edit: nema veze, stavio sam id i u opis i u poziv na broj...
full member
July 02, 2013, 01:55:44 PM
DA!

newbie
July 02, 2013, 01:50:42 PM
naravno da hoce
napravis depozit u HRK , a mi to promjenimo u USD po PBZ tecaju ..i kreditiramo ti racun u USD

Da li to znači da radi i obični kunski hrvatski platni nalog, bez provizije od 80kn?
full member
July 02, 2013, 01:44:30 PM
naravno da hoce
napravis depozit u HRK , a mi to promjenimo u USD po PBZ tecaju ..i kreditiramo ti racun u USD

newbie
July 02, 2013, 01:40:29 PM
Evo dragi prijatelji market je gotov...sa malim zakasnjenjem
isprike svima koji su cekali ..

mozete ga naci na www.bitkonan.com

pozdrav

Evo, ja imam jedan ask order Smiley

Hoće se moći uplatiti uplatnicom u HR? Hoće se moći trgovati kunama? Mislim, džabe nam hrvatski exchange ako i dalje moramo plaćati 80kn wire transfer (u popisu tarifa u mojoj banci stoji isti iznos za transfere u Hrvatskoj i vani..)
full member
July 02, 2013, 12:10:33 PM
Evo dragi prijatelji market je gotov...sa malim zakasnjenjem
isprike svima koji su cekali ..

mozete ga naci na www.bitkonan.com

pozdrav
sr. member
Activity: 365
Merit: 250
June 30, 2013, 08:43:46 AM
Ja ti to nikad ne bih preporučio. To treba biti tvoj osobni izbor. Da si to napravio jučer, već danas bi imao 0,2 BTC po dionici više. Previše sugestivna rečenica Smiley. Asicminer je ovaj tjedan očito napravio dobar posao. Na par dana smanjio mu se hash rate sa 36 TH/s na svega 15 TH/s. Mnogi su bili u panici i razmišljali o razlozima. Sad je hash rate na 38 TH/s. Ako su prodali onu razliku i u međuvremenu uključili novu opremu dioničari će imati puno razloga za veselje. Nikad ne znaš. Možda su samo selili strojeve, imali problema sa distributerom el. energije. Za sada se čini da će uspjeti održati dividendu na razini od 50-ak posto godišnje što je jako puno. Umjesto 10 nakon 12 mjeseci mogao bi imati 15 BTC-a. Ključno je kod dionica mogao. Zbog konkurencije koja je sve agresivnija i drugih objektivnih okolnosti cijena ASICMINERA može potonuti pa završiš s manje nego što si krenuo. S druge strane uzmimo da namjeravaš kupiti neki ASIC stroj na koji ćeš čekati tjednima, on ti se vjerojatno zbog rasta difficultya nikad ne bi isplatio, a nakon svega s njim ne bi mogao baš ništa.

dionica raste ko luda, mogao bi i drugu polovicu bitcoina uloziti Smiley
member
Activity: 88
Merit: 10
June 23, 2013, 11:02:28 PM
ko zeli da krene sada ja mu ne bi preporucio kupovinu asic uredjaja na PRE-ORDER samo direktno i odmah a to je bas tesko naci...
sr. member
June 21, 2013, 03:49:50 PM
hvala na savjetima. nisam puno namajnao, 4 btc je moj dio Tongue znaci mogu za 3.15 btc kupiti jednu dionicu asicminer-pt i to je onda to. one ce rasti ili padati kao i normalne dionice? a ja dalje picim sa gpuom Smiley nije losa ideja...

evo uzeo sam nesto TAT-ASICMINER dionica za pocetak. Smiley
sr. member
Activity: 249
June 21, 2013, 08:20:43 AM
Ja ti to nikad ne bih preporučio. To treba biti tvoj osobni izbor. Da si to napravio jučer, već danas bi imao 0,2 BTC po dionici više. Previše sugestivna rečenica Smiley. Asicminer je ovaj tjedan očito napravio dobar posao. Na par dana smanjio mu se hash rate sa 36 TH/s na svega 15 TH/s. Mnogi su bili u panici i razmišljali o razlozima. Sad je hash rate na 38 TH/s. Ako su prodali onu razliku i u međuvremenu uključili novu opremu dioničari će imati puno razloga za veselje. Nikad ne znaš. Možda su samo selili strojeve, imali problema sa distributerom el. energije. Za sada se čini da će uspjeti održati dividendu na razini od 50-ak posto godišnje što je jako puno. Umjesto 10 nakon 12 mjeseci mogao bi imati 15 BTC-a. Ključno je kod dionica mogao. Zbog konkurencije koja je sve agresivnija i drugih objektivnih okolnosti cijena ASICMINERA može potonuti pa završiš s manje nego što si krenuo. S druge strane uzmimo da namjeravaš kupiti neki ASIC stroj na koji ćeš čekati tjednima, on ti se vjerojatno zbog rasta difficultya nikad ne bi isplatio, a nakon svega s njim ne bi mogao baš ništa.
sr. member
June 20, 2013, 02:31:23 PM
prije 2.5 mj sam ulozio u gpu i namajnao nesto btc, bi li se isplatilo to ulozit u ove dionice recimo ili da drzim u walletu do daljnjega?
sr. member
June 19, 2013, 03:42:09 PM
jel mozes malo pojasniti kako asicminer dionice funkcioniraju? koliko bi se cca dobivalo ako se ulozi 5000kn? ili je to kikiriki? Smiley

To je svakako puno kikirikuja. Na uloženih 5000kn možeš očekivti 2500kn zbog dividendnog prinosa od 50-ak posto. To je dobit od dividende. Dionica ASICMINER-PT bi trebala nastaviti s rastom zbog čega je očekivana dobit i veća. Nemoj zanemariti ni činjenicu da niti BTC neće vječno strugati oko 100USD.
Naravno na dionicama se i gubi. U takvu investicijsku klasu ulaže se samo novac koji ti nije potreban.

Tu je link gdje možeš pronaći više o dionici.

https://bitcointalksearch.org/topic/asicminer-entering-the-future-of-asic-mining-by-inventing-it-99497

Ovdje ju možeš kupiti.

https://btct.co/security/ASICMINER-PT
newbie
Activity: 6
June 18, 2013, 06:47:35 PM
znam ja jednu ekipu za cloudhashing. ako netko želi investirati nek se javi. ja sutra krećem s 10 GH/s.
sr. member
June 18, 2013, 12:02:24 PM
jel mozes malo pojasniti kako asicminer dionice funkcioniraju? koliko bi se cca dobivalo ako se ulozi 5000kn? ili je to kikiriki? Smiley
sr. member
June 15, 2013, 04:30:18 AM

Opa u rudarenje se bacio? Smiley Šta si uzeo od ASICSA?

Pogledaj bitstamp.com - osnivači su susjedi slovenci

Znam za Bitstamp bit će interesantni sad kad uđemo u Eu radi lakšeg prebacivanja novca. Inače ja koristim Coinbase.com, preko USA frenda.

Od dionica sam najviše pozicioniran u ASICMINER-PT, nevjerojatna dividenda i stabilan rast.
Rudarenje se ne isplati čak ni  sa specijaliziranim hardverom. Proizvođači ga isporučuju u trenutku i s cijenom kad je na rubu isplativosti. Još su mi uključeni GPU strojevi, imam jeftinu struju i curi polako koji BTC tjedno. Sad je akcija prebacivanja na Scrypt bazirane kriptovalute i špekuliranje Smiley. Puno očekujem od Litecoina.

!!!OGLAS!!! Ostalo mi je jedno vrhunsko napajanje, nekorišteno, prodajem ispod cijene za 1400KN. Idealno za spajanje 4  7970 kartica.
Seasonic Platinum X-1250, SS-1250XM, 1250W. Posjedujem račun, garancija 5 godina. Gold 80+ certifikat. Najbolje napajanje na tržištu! U mnogim trgovinama prodaju ga iznad 2000KN.

Ako je neko zainteresiran mogu mu ponuditi par VTX HD7970 3GB X-EDITION, ATi Radeon kartica ispod cijene -  2300KN, 2 godine garancija.
newbie
Activity: 20
June 15, 2013, 03:54:53 AM
Trebalo bi uzeti barem 50GH/s, a onda to dijeliti na par osoba. Kad ti ocekujes da ces dobiti svog?

Ja imam preorder od BTL od 12 mj 2012, ali ako se skupi neka domaća ekipa uvijek sam spreman investirati nešto slobodnih sredstava + vremena za setup itd. Na koliko se puca?

A sa BFL nikad ne znaš, rekli su do kraja junea da će shipati sve backlogove.
Jump to: