Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 190. (Read 356784 times)

full member
Activity: 154
Merit: 100
November 03, 2013, 03:01:48 AM
Danas je kopat s grafičkim kartama jednako kao i kopat s CPU-om prije godinu dana.

Najgore od svega je što smo do prije godinu dana mogli otići u trgovinu i kupiti si hardware za kopanje s lagera. Sad ovisimo o preorderima nekih stranjskih firmi s cijenama napumpanim tako da se nikad ne isplate.

Ljudi su se kupovanjem ASICa sami upucali u nogu i podigli si težinu za 2-3 reda veličine, te pri tome ostali bez puno love. Novac smo dali njima, a sada oni imaju kapital za mining biznis i uskoro će ga oni preuzeti na sebe ostavljajući nas u prašini. Malim minerima se već sad ne isplati.

to si u pravu sa ASIC, em što mineri prvo malo rade kod njih dok štagod nakopaju pa onda ih pođu slati
newbie
Activity: 35
Merit: 0
November 03, 2013, 02:05:49 AM
Danas je kopat s grafičkim kartama jednako kao i kopat s CPU-om prije godinu dana.

Najgore od svega je što smo do prije godinu dana mogli otići u trgovinu i kupiti si hardware za kopanje s lagera. Sad ovisimo o preorderima nekih stranjskih firmi s cijenama napumpanim tako da se nikad ne isplate.

Ljudi su se kupovanjem ASICa sami upucali u nogu i podigli si težinu za 2-3 reda veličine, te pri tome ostali bez puno love. Novac smo dali njima, a sada oni imaju kapital za mining biznis i uskoro će ga oni preuzeti na sebe ostavljajući nas u prašini. Malim minerima se već sad ne isplati.
full member
November 02, 2013, 06:01:53 PM
zaboravio sam spomenuti, grafike uvijek mozes prodati ako vidis da ti neide a mineri ispadnu iz mode za par mjeseci i onda su bezvrijedni
full member
November 02, 2013, 06:00:49 PM
Braca ja koristim BFGMINER na http://mining.bitcoin.cz
Jel znate kako da pustim BFGMINER na Centos ili neki drugi minner ?
Preporucam cgminer i da sjednes i procitas readme malo traje ali ima sve

Jel mora da ima graficka za cgminer jer sam probao jedan put ali nije radio ? dao mi  je all services disabled i plus vidim da je cgminer samo za AMD Processor ? a ja imam intel xeon..
Nije to oprema za mining. Ne mozes sa tim apsolutno nista. Inace moglo se ATI grafickim karticama prije pola godine, ali danas ne moze.
Mislim mozes probati samo ne moze se nista zaraditi.

MOZE se sa ATI grafikama, ja radim sa njima preko CG watchera  minam ALTcoine i moze se zaradit i imaju ROI. Samo trebas dosta biti informiran o coinima i koje treba minati.
newbie
Activity: 27
November 02, 2013, 04:19:31 PM

Jel mora da ima graficka za cgminer jer sam probao jedan put ali nije radio ? dao mi  je all services disabled i plus vidim da je cgminer samo za AMD Processor ? a ja imam intel xeon..
legendary
Activity: 1178
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
November 02, 2013, 04:07:37 PM
full member
November 02, 2013, 01:55:02 PM
probaj na temi mining pa software tamo ima sve objasnjeno
newbie
November 02, 2013, 01:42:59 PM
full member
November 02, 2013, 07:08:25 AM
ma dobit ćeš klinac, Samo budala može poćeti minati od današnjeg dana  Smiley
newbie
Activity: 57
November 02, 2013, 04:12:40 AM
ma moze se ROI jedino ako BTC se udupla vrijednost ali uduplat ce se sigurno samo treba cekati

Ako računaš samo u BTC onda nije bitno kolika mu je vrijednost. A nema puno smisla računat u drugim valutama, bar kod kupovine minera...

ja mislim da se sljedeci difficulty jump ostaviti sve minere bez teksta
Pa ako pogledas od dana kad je on uplatija lovu za KNC bitcoin se vec udupla tako da eto bar to...

Isto tako da je samo držao BTC imao bi duplo sada. Sa KnC Jupiterom nećeš dobiti 200% od uloženog natrag, možda 80% (tj. 40% ako računamo u BTC).
legendary
Hodling since 2011.®
November 02, 2013, 03:20:05 AM
ma moze se ROI jedino ako BTC se udupla vrijednost ali uduplat ce se sigurno samo treba cekati

Ako računaš samo u BTC onda nije bitno kolika mu je vrijednost. A nema puno smisla računat u drugim valutama, bar kod kupovine minera...

Pa ako pogledas od dana kad je on uplatija lovu za KNC bitcoin se vec udupla tako da eto bar to...

ma ide btc prema gore, sve sto ovi pricaju na forumu sve je to istina ali dokad. Svi oni vjeruju BTC-u, sve su to vecinom neki koji nikad krampu u ruke nisu uzeli ni napatili se nimalo. Sad bi da drzava dozvoli da oni budu milijunasi iz nicega. Po mojoj procjeni treva minati i uzeri pare dok nije kasno
Ok ti prodaji, a ja necu vidimo se ode za godinu dana da podjelimo iskustva.
full member
November 01, 2013, 02:46:15 PM

ma ide btc prema gore, sve sto ovi pricaju na forumu sve je to istina ali dokad. Svi oni vjeruju BTC-u, sve su to vecinom neki koji nikad krampu u ruke nisu uzeli ni napatili se nimalo. Sad bi da drzava dozvoli da oni budu milijunasi iz nicega. Po mojoj procjeni treva minati i uzeri pare dok nije kasno
legendary
Hodling since 2011.®
November 01, 2013, 10:19:35 AM

full member
October 31, 2013, 04:00:04 PM
ja neznam nisam nikad to radio
newbie
October 31, 2013, 03:52:52 PM
Braca jel znate kako moze da se snimi bfgminer na Centos ili Redhat ili negi drugi miner jer ovaj cgminer radi samo sa amd a ja ocu na 7 servera sa intel processora i xeon da instaliram minera ? Moze pomoc.
full member
October 31, 2013, 02:00:23 PM

newbie
Activity: 57
October 31, 2013, 11:02:44 AM

full member
October 31, 2013, 10:34:51 AM
legendary
Hodling since 2011.®
October 31, 2013, 05:31:01 AM
Ako racunam u BTC vjerojatno necu vratit. Ako racunam u nesto drugo onda se nadam. Ali ne razmisljam o tome jer ovo je vise onako za gust.
Aaaa kolega ovisnik o hashrate-u. Na čemu si do sad majna...
legendary
Hodling since 2011.®
October 31, 2013, 02:22:23 AM

A sad pošteno reci jel bi više zaradija da si kupija btc za te pare koje si da za KNC i jel misliš sa ovakvim rastom diffa oćeš ikad vratit uloženo ako računaš u BTC.
Jump to: