Bok za pocetak!
Vec dulje vrijeme pratim scenu sa kriptovalutama.
Skupio sam dosta novaca koje bi uložio u kopovinu prvnestveno BTC, i među ostalim i druge alcoinove.
Nisam se odlučio za miniranje vec za drugu opciju, kupim bitcoinove i cekam dok narastu, pa ih prodam, a u međuvremenu polako pratim razvoj ostalih altcoinova
No neide sve tako lako.
Naime imam acc na Bitstamp i btce no nikako nemogu napraviti depozit tj. kreditirati svoj acc na burzama sa dolarima ili eurima.
Prosli tjedan sam uplatio u banki 2050 dolara sa detaljima uplate sa stranice btce.
Danas sam dobio obavjest da je banka u češkoj odbila primiti uplatu iz nepoznatih razloga te sam refundiran.
premda u hrvatskoj ne postoji sepa transakciju su mi obradili kao običnu deviznu doznaku.
meni se čini da ljudi u banki neznaju baš najbolje svoj posao.
zanimaju me nekoliko stvari za početak pa bi molio neka vaša iskustva.
1) ako je netko uspješno napravio uplatu/isplatu dolara ili eura na neku od trading platformi zanima me sa koje banke i na koju burzu je raen transkakcija
2) da skratim muke, da li ima netko na forumu zainteresiran za prdaju BTC ( zanima me kupovina BTC u vrijednosti do 5k€ )
Postoji xy razloga zasto ti uplata nije prosla, i to i je vecinom razlog zasto se btc cijena spustila.
Nije istina da nema interesa za bitcoine, vec je sve teze obaviti kupovinu ako ides putem banke.
Mozes na bitkonanu kupiti, samo sto je volumen mali, pa kupnja vece kolicine automatski nerealno dize cijenu nakratko.
Ja imam nesto sredstava na btc-e pa ti pomognem, poslao sam ti na PM.
LP