sluzbeno se nece nikada saznati za kolko je otislo, a kupac moze pricati sta hoce.
Iz istog razloga vjerujem da je laz da je oslo iznad trzisne cijene, vec da je cijena bila dosta manja, a sve ovo ostalo je show.
al ok, to je samo moje misljenje.
i sad da je kupac pametan trebao bi staviti nalog kupujem BTC 300000 komada na vrh i lagano podizati letvicu.pa da vidim hoče li skupiti 300000 btc ili če cijena otiči malo preko 1000$ normalno na drugu stranu treba btc prodavati za veču cijenu od one po kojoj je kupija btc
Da, bilo bi jako jako tesko kupiti 30k btc na bilo kom exchange. Tako da ako je platio malo preko trzisne cene trenutne , to je sasvim ok.
kako krivo razmisljate, cilj im je bio rijesiti se btc-a , a ne kupiti ga.
zato je na aukciji prodano, jer da su dumpali odjednom, dobili bi puno manje.
probaj zamisliti dump 30 000 btc-a.
lol vi bi samo kupovali
Pa prodali su sve sta su mogli. Nije niko nikad dumpao toliko BTC-a na market order a i nece. Isto tako, kad god je netko kupovao nesto vise Bitcoina, uvijek to ide ispod radara.
prodali su 30 000 btc-a, ostalo je jos 144 000 btc-a.
i kako ti znas sta ide ispod radara, mozes samo nagadjati isto kao i ja.
bas me zanima tko ce biti u pravu, ti sa svojim "to the moon" ili ja sa <600 usd do kraja mjeseca
A nego sta nego ide ispod radara. Pa jbt, jaki mineri imaju ugovore za prodaju direkt. A i budi siguran da Wall Street nece trejdat na Bitkonanu
A za tih 144000 BTC sta mislis da FBI ima - nema. Zasad. S tim se jos natezu na sudu.
"S tim se jos natezu na sudu.."
a sta mislis tko upravlja pravosudjem, pogotovo kod njih ..
imam i ja zelja i nadanja za crypto, ali trenutno, samo fiat.. bumo vidli