Pages:
Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 51. (Read 356784 times)

hero member
Activity: 630
Merit: 500
June 30, 2014, 06:54:32 AM
za manje od mjesec dana VRC ce preci u scam-all fazu.

Activity: 420 a ja nemam sta za zdimiti, jebes posao.

tu se sa našim substratom apsolutno slažem za 1 mjesec taj VRC pada za 90%
hero member
Activity: 812
Merit: 587
Space Lord
June 30, 2014, 06:50:51 AM
Jesu objavili pobjednike(?) americke aukcije?

Nisu a navodno bi mogli danas....
Naam se da je uložio neki investicijski fond za neku hebenu sumu

BNP Paribas navodno ulaze u aukciju. Bila je ona neka lista...

to bi bila dobra vijest. No vidim da su se zidovi na btc burzama opasno počeli micati prema dole, sad će biti puno lažnih informacija i pokušaja da se cijena sruši

Jebe ti se Wink  Nema boljeg vremena za kupovat nego kad se siri FUD.
legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
June 30, 2014, 05:58:31 AM

to bi bila dobra vijest. No vidim da su se zidovi na btc burzama opasno počeli micati prema dole, sad će biti puno lažnih informacija i pokušaja da se cijena sruši
hero member
Space Lord
June 30, 2014, 05:50:49 AM

legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
June 30, 2014, 05:48:23 AM

legendary
Activity: 1178
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
June 30, 2014, 05:47:37 AM
Danas u toku dana pritom obrati pažnju na vremensku zonu east coast je -6 sati, west je -9 sati tako da tek kasno popodne ili večeras i to ako winneri odluče objaviti da su winneri.

EDIT: Winning bidder notified by 5:00 PM EDT EDT je eastern tako da večeras iza 21:00 po našem vrimenu
hero member
Space Lord
June 30, 2014, 05:30:41 AM
legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
June 29, 2014, 04:42:38 PM
Sestra mi je profesorica engleskog ali je sada na moru a ja se slabo sporazumijevam na engleskom pa mi je tlaka dopisivati se sa strancima. mislio sam da mi netko od naših može pomoći. nema veze, strpit ću se par dana, a šta se tiče ovih što dolaze na vrata, neka dođu ako im se da poljubiti adidasicu, nisam baš dobre volje zadnjih dana.

https://www.youtube.com/watch?v=24ZMxtiigQ0

da ti nije neki rod ?
Jel ti znas da ona svaki misec digne 30 btc-a za to a ne majna, nit trejda, nit ce joj ekipa bar ne ova sta je subStratos zna doc na vrata, a ono riba nezna ni englezki kamoli cgminer izkonfigurirat, ko ovaj kvrc kojin on na linuxu dize wallet a ne snalazi se na engleskom, da je bar reka da pokusava na suse linuxu pa bi reka zna njemacki, a ovako mi lomi mozak...

da, znam, zato se i necudim sto je drzava u banani.
sve same budale nas vode i predstavljaju , a biraju ih penzioneri koji ionako nemaju sta drugo radit, pa zato i cine vecinu glasaca.

milim, brate, i caritas krade kod nas, sta jos da kazem
legendary
Hodling since 2011.®
June 29, 2014, 04:21:55 PM
De' ljudi nije fora, iznapadali smo ove nove da spamaju a sad mi poceli, pa nemojte. Javite se nakon sto vam dodju na vrata, kako je bilo i tako to, stas' drugo pisat' bezveze.
eo cili dan ih cekam i kita bas my lak...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1043
:^)
June 29, 2014, 04:17:07 PM
De' ljudi nije fora, iznapadali smo ove nove da spamaju a sad mi poceli, pa nemojte. Javite se nakon sto vam dodju na vrata, kako je bilo i tako to, stas' drugo pisat' bezveze.
legendary
Hodling since 2011.®
June 29, 2014, 04:12:39 PM
Sestra mi je profesorica engleskog ali je sada na moru a ja se slabo sporazumijevam na engleskom pa mi je tlaka dopisivati se sa strancima. mislio sam da mi netko od naših može pomoći. nema veze, strpit ću se par dana, a šta se tiče ovih što dolaze na vrata, neka dođu ako im se da poljubiti adidasicu, nisam baš dobre volje zadnjih dana.

da ti nije neki rod ?
Jel ti znas da ona svaki misec digne 30 btc-a za to a ne majna, nit trejda, nit ce joj ekipa bar ne ova sta je subStratos zna doc na vrata, a ono riba nezna ni englezki kamoli cgminer izkonfigurirat, ko ovaj kvrc kojin on na linuxu dize wallet a ne snalazi se na engleskom, da je bar reka da pokusava na suse linuxu pa bi reka zna njemacki, a ovako mi lomi mozak...
legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
June 29, 2014, 03:58:57 PM

da ti nije neki rod ?
legendary
June 29, 2014, 03:52:10 PM
@ seljo

Kada si vec spomenio Morpheusa, ako ti se ikada i javi onda ti nece pisati na ekranu "Follow the white rabbit" vec "Follow the white shark"  Grin

legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
June 29, 2014, 03:06:05 PM
HAPPY HOUR na Primedice.com , ajde cepajte faucet 10k satoshi , i 20k za whitelisted, svaki min Cheesy
legendary
June 29, 2014, 03:04:21 PM
legendary
Hodling since 2011.®
June 29, 2014, 02:50:02 PM
VRC je trenutno najbolji altcoin iza bitcoina i ima odličnu grupu ljudi iza sebe

Cheesy Cheesy Cheesy
Au sranje cuo te...

Fakat su mi odlicni ovi novi, zeleni i naivni, puni entuzijazma. Idealno za stare prekaljene crypto-vukove, al' ce biti pokolj sa tim VRC vec vidim za cca. mjesec ili dva.  Grin
Ma sta je pricam, bit' ce pokolj i ranije, pa scammeri nemaju vremena mjesec ili dva! Zato evo, da bude konkretnije, za manje od mjesec dana VRC ce preci u scam-all fazu.

Ajde sto ce preci u scam fazi i sto ce da bude iskuliran. Nego sto ce nega da poseti ekipa zato sto je kopao taj coin i samim tim dakle ucestvovao u tom scamu Cheesy .
Pa di ce onda sa njime na groblje ili u zatvor?
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
June 29, 2014, 02:44:42 PM
VRC je trenutno najbolji altcoin iza bitcoina i ima odličnu grupu ljudi iza sebe

Cheesy Cheesy Cheesy
Au sranje cuo te...

Fakat su mi odlicni ovi novi, zeleni i naivni, puni entuzijazma. Idealno za stare prekaljene crypto-vukove, al' ce biti pokolj sa tim VRC vec vidim za cca. mjesec ili dva.  Grin
Ma sta je pricam, bit' ce pokolj i ranije, pa scammeri nemaju vremena mjesec ili dva! Zato evo, da bude konkretnije, za manje od mjesec dana VRC ce preci u scam-all fazu.

Ajde sto ce preci u scam fazi i sto ce da bude iskuliran. Nego sto ce nega da poseti ekipa zato sto je kopao taj coin i samim tim dakle ucestvovao u tom scamu Cheesy .
legendary
June 29, 2014, 02:36:37 PM

Cheesy Cheesy Cheesy
Au sranje cuo te...

Fakat su mi odlicni ovi novi, zeleni i naivni, puni entuzijazma. Idealno za stare prekaljene crypto-vukove, al' ce biti pokolj sa tim VRC vec vidim za cca. mjesec ili dva.  Grin

legendary
Hodling since 2011.®
June 29, 2014, 02:36:11 PM
Jel vidio neko subBatu ili su ga pokupili ovi njegovi opet?

Hahah... Izgleda da ga pokupili , i to mozda zato sto je nas upozoravao na to Cheesy
Ja stvarno nemam srece, nece pa nece Morpheus da me pronadje prije nego me pronadju ovi subBATINI agenti, a sve sto zelim je znati istinu, istinu koju subBATA zna i nece pa nece podjeli ode sa nama. Nema druge nego da zamolim clanove odredjene ekipe koji kucaju po vratima da svrate jer subBATA je supak i nece da nam kaze koji ste.

P.S. Ako moze prije 6 utakmica i to molim vas.

Tata ti subBATA  Cheesy

Cheesy Cheesy Cheesy
Pa evo ga pustili ga... jel tako daje bolje kad je subBATA tu , pa svima je bolje!
legendary
Hodling since 2011.®
June 29, 2014, 02:34:34 PM

Cheesy Cheesy Cheesy
Au sranje cuo te...
Pages:
Jump to: