Moze jedno pitanje?
Koje su prve burze na koje altcoinovi dodju? Koje imaju onako najmanji prag tolerancije....gdje se nemora najvise platiti da te puste?
Pitam, jer nevidim razloga zasto nebi svi zajedno ulozili malo truda i vremena i postali "insajderi"?
Klonirati neki SCRYPT ili X11 ili koj god vec coin, napraviti neki premine i early mine, dogurat ga na burzu i zaraditi?
Ja imam VPS-ova, imam znanja sto se tice linux servera, github-a i web developmenta. Radio sam i u C-u...ono..postoje jebeni tutoriali kako se rade klonovi ala
https://devda.ch/content/how-clone-scrypt-based-altcoins-fun-and-profit Pa ono ajmo ne glumit idiote i pocet biti s druge strane "pulta".
Na Git-u imamo sve..od kodova za sam coin, preko GUI walleta do poolova. Samo mjenjaj ime i formulu za kolicinu coina i brzinu majnanja.
E vis upravo zbog debila kao sto si ti i ne valja nista, online ili offline. Jebo te neposteno zaradjen novac da te jebo, dabogda ga imao da ne znas sta ces s njim, jado jadna.
A i vi ostali koji ste za ukljucujuci tebe dmeter ma kurca se napusite.
novim exchange tipa MintPal, ma ne vjerujem u to sve prije ce biti da kitovi i exchange manipuliraju sa orderima a ako nisi sa njima onda se lako desi da cijena ode
na dolje sekund nakon sto si ti kupio za 1 ili nedaj boze 10+ BTC. Da trejdam za manje para to necu pa mi u biti preostaje jedna jedina opcija a to je MetaTrader na
BTC-e (leverage 1:1 ili 1:3 i ne placa se dnevno ako pozicija ostane otvorena ali najbitnije je da se mogu modificirati stop limiti i nakon sto je pozicija otvorena).
Polako ali sigurno cu prodati sve osim BTC i NXT, za scrypt i ostale algo ne vidim nista sem kaosa jer sada su tu scrypt ASIC pa multipools pa svaki dan nabrijavanje
novoga coina a to znaci dump onoga od jucer. To sve enormno utjece na cijenu a ako nisi insider onda si pusiona prije ili kasnije.
Evo ja ovaj tjedan izgubija 1,45 BTC kao od šale na mintpalu.šta god kupim recimo za 1 btc to automatski padne dolje 50% to su sve sami scamovi.i LTC je u velikim govnima.
tako mi i treba kad sam budala treba sam nastavit dnevno trgovat samo sa bitcoinom na bitstampu i sve ovo ostalo izbrisat sa PC i glave
Kazem ti ja, svi ovi novi exchange su manje ili vise scam. Poloniex, MintPal i BitRex su odlican primjer. Vecina nazovi trejdova koje tamo vidis nije nista drugo do sam exchange
postavlja sell ordere pa ih onda kupuje. Ne kosta ih ama bas nista a stvaraju sliku enormnog trade volume i pumpanja na sta nobovi pocnu ili kupovati ili postavljati buy ordere
koje onda ovi sto vode exchange fillaju tj. odrade dump na legitimne buy ordere. Ima tu jos fora, recimo "za dva dana sklanjamo coin sa exchange" pa onda postave buy ordere
vrlo nisko jer znaju da ce ekipa paniciti i prodati po bilo kojoj cijeni, onda kada prodju ta dva dana kazu "a ipak cemo ostaviti taj coin" i naravno cijena se vrati nazad a oni puni
jefta coina. U tome Poloniex prednjaci. Najgore je to sto na tim exchange ima i dobrih coina tipa LTC i DRK koje sam exchange manipulira na isti nacin.
Bolje se uhvati MetaTradera na BTC-e s njim zaradjujes mnogo vise nego klasicno trejdanje na BitStamp. Ako imas BTC a cijena ide gore onda na BitStamp zaradjujes samo
vise USD, ne i vise BTC.