Ma super mi je to.
Ono...namojte pisati postove dok imate te potpise i dok nemate kaj pametno za rec, a kad se pita vrlo konkretno pitanje (ili dva) na koje samo "oni" mogu odgovoriti, ni A ni B. Nedaj boze da pomognu nama "novima" da dodjemo do nekog BTC-a. Ne....snadjite se sami....
I onda kad zelimo postaviti igru na isti nivo na kojem su i oni usli u tu istu igru, e to nije fer i bas smo ovakvi i onakvi.
Evo posramljen sam i stidim se...majke mi mile....
Nemoj izjednacavati ovaj tvoj pokusaj scamanja naivnih sa situacijom koja je bila u Bitcoinu prije par godina. I da si bio ovdje prije par godina sada garant ne bi imao vise od
nekoliko BTC jer bi ih prodao u medjuvremenu da si kupis neku glupost. To ja znam 100% jer upravo kako sada pokazujes nesposobnost da uradis ista sem spamanja, kopanja
i pokretanja shitcoina isto tako prije par godina nisi znao nista drugo (u biti znao si manje). Ja sam prvih 100 BTC zaradio za 2 tjedna
dizajnirajuci websitove i crtajuci logoea imam ih sada jos uvijek (i poprilicno vise) jer nisam glupan kojemu netko drugi treba da pokaze prstom kako zaraditi i to sve na "step-by-step dva-tri klika evo para" nacin.
Ti ocito mislis da svi koji su u Bitcoinu od ranije sada plivaju u sampanjcu jer eto imali su srece pa su upali na vrijeme. Da sam ti rekao da kupis BTC za kune prije par godina
rekao bi mi da odjebem, jesam lud i ostalo sto sam cuo od apsolutno svih kojima sam to preporucio prije 2+ godine. Ili bi mi rekao da dumpam sve, "nece od toga biti nista".
Imas tu upravo na ovom threadu bar 10 nacina kako do para a da u isto vrijeme pomognes ne samo sebi vec i drugima, provjereno ali tko ce citati sve te stranice pa nisi lud!
Ono sto tebe i slicne sada jebe je to sto si zakasnio na Bitcoin vlak a htio bi para na brzaka koliko su
pametni zaradili a posto si u biti nesposoban nemas druge opcije nego
udri svim raspolozivim sredstvima. Ne samo da si glup pa te drugi scamaju vec si jos gluplji jer ne kontas da scamanjem samo pogorsavas stvar. Ali to nema veze, ajmo 1000+
altcoina, samo daj BTC evo iPhone 6 samo sto nije, treba to kupiti jel' tako? Radi iste i jos vece greske nego ekipa ranije i nadaj se da ces se obogatiti, uspijeh zagarantiran!
Nesposobni ne bi smijeli da imaju para, moc ili bilo sta slicno jer kao sto mozes vidjeti oko sebe, takvi (sto znaci ekipa kao sto si ti) mogu samo da sve upropaste. Ajd' mrss!
Svakome po zaslugama...pusiona
Ja bi zapocel vec prije povratka u zg sa smjenom kovaca
Tako je, smjeniti Kovaca! Ako u te dvije tri utakmice prije prvenstva nije slozio repku, onda nece nikad! Kome treba vise od mjeec dana vodstva, taj ni nemoze na presvetu Hrvatsku klupu! Ja idem evo upravo van, spaliti dres i zastavu ko jucer Bosanci sto su radili, a mozda i susjeda probodem vilama, vidjet cu dal ce mi se dat!
Mos' mislit tragedije, jebo te nogomet. Ja sam totalno usput tek sljedeci dan saznao da je HR ispusila 3:1, nasmijao se jer vise necu morati gledati retarde sa zastavicama na
autima, glavama i u dupetima a potom maknuo informaciju u kantu za smece. I eto konkretan primjer zasto ce stoka sitnog zuba ostati stoka sitnog zuba, pa vi trosite vrijeme,
energiju i novce na gluposti. Ako hoces pare onda ne bi trebao ocekivati da ces ih imati radeci ono sto radi ekipa koja nema para (to znaci vecina), pa jel' vam to jebeno nije
ocito
jos uvijek? Ti tvoji nogometasi imaju para pun kurac, jelda? A sta rade, mozda nesto sto radi vecina?
Tvoja svijest je na razini debila ali eto ja bih trebao da te tretiram kao sebi ravnoga i pomazem ti da dodjes do para s kojima ces garantirano raditi samo gluposti, ma LOOOL!
Nogomet, kladionica, spamanje po forumu (ako iz gore napisanoga jos uvijek ne kontas zasto je ovo sto vi novi postate spam onda jebiga) i slicno (sta ostalo radis je vrlo lako
zamislivo ali nezanimljivo) a htio bi para ako moze evo kao Satoshi Nakamoto. Pa ne moze stari moj, Satoshi i slicni su za tebe i slicne ne Supermeni vec
Gospodari Svemira!