Cc... Zna, baba Vanda. LOL .
To niko ne moze da "ZNA" moze samo da predpostavlja . Npr ja msm da hoce dok se FBI ne otarasi ovih coina ako uopste ikad i izadju na berzu. A posle toga TO THE MOON!
Kakva baba Vanda....ona je goli kurac prema Vidovitom Milanu...treba covjeka nazvat i pitat!
No iskreno...mozemo ocekivati svasta do prodaje FBI novcica....spekulacije su trenutno lude na stotu!
Ne moze tih koliko , 170k novcica da sjebe cenu nesto nenormalno mozda za 20% i to ce brzo da se oporavi.
Ali moj savet je , NE kupujte coine od FBI , trazice vam , sve licne podatke, hobije, poroke, broj cipela , navike, razmisljanje , pravo na zivot .... Pa tek onda dobijes coine.
o svakome kome odu coini, a naravno neces moci anonimno da ih kupis, znace svaki malecki detalj .
3 do 5 tisuca novcica skine cijenu za 50 do 100$ (zavisi od toga kolka je dubina marketa). Sto mislis kliko bi 170 tisuca novcica skinulo cijenu? Naravno..sto ides nize to ti treba vise novcica, al vjeruj mi...kad bi oni to prodali sve od jednom na nekom od marketa, nastala bi takva panika da bi sve puklo dole negdje do 100....
I da..oporavilo bi se...al ono...sigurno bi puklo dole vrlo nisko a oporavak bi trajao malo duze nego inace....nikako ugodna stvar.