Jesi to sam smislija ili ti je neko pomoga?
Kopirao druge ali malo kasno.imam i svojih grešaka
-prvo sam bio totalno nepovjerljiv u to
-drugo sav kapital je moj i nisam htio druge uvlačit u to
-treče kad sam saznao za to recimo mogao sam za par desetaka miljon eura u španiji kupiti potraživanja i preuzeti 1 pogon u meksiku 1 u usa i 3 u španiji dug je bio 240 miljona eura u totalno nove tvornice koje nisu radile dugo tehnološki vrh i najbolji proizvod u 2008 godini. uglavnom prekooceanske tvornice su rasprodane kinezima za 100 miljona a EU su raskomadane i prodane večinom njemcima.
Bia sam naivan i sve mi je sličilo na bajku a i i nisam imao tih par desetaka miljona eura a sve se odigrava veoma brzo.tu sam samo 10000 eura u 30 dana pretvorija u 40000 eura
-cijeli kapitalizam vam je jednostavno velika močvara,i ovo se može raditi samo u vrijeme krize jer u normalnim vremenima vukovi-štakori na vrhu sve kupe i zarade su veoma male ali u vremenima krize oni jednostavno nemaju vremena sve stiči obavit.
Tješe me moji bit če još prilika na jesen,ali moram tražit nove opcije i molit boga da njemačka počme padati,ali uvijek na drugoj strani moram imati mjesto rasta u Evropi recimo Turska,Albanija.