Pages:
Author

Topic: Ichiba Coin için Masaüstü Wallet Kuruyoruz !! (Windows) - page 3. (Read 1431 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ichiba Wallet nedense Norton Antivirüs programı tarafından tehtit olarak algılanıyor ve bir türlü senkronizasyon başlatılamıyor. Bunun dışında dağıtacakları ödülleri on katı kadar gönderip üstüne gönderdikleri kişilerden geri istemişler. Bunu yapmak yerine fork yap, eski tokenler hiçbir işe yaramasın yani bunu bile yapamayan ekipten ne beklenirki? Bunlara masternode kurmayı düşünüyordum, şu saatten sonra vazgeçtim.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Banada daha gelmedi masaüstü walleti kurduk. Ama ödülleri fazladan göndermişler bazılarına. Onların göndermelerini bekliyorlar galiba onun için bize gelmedi.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Cumartesi yeniden gönderilecek. Biraz arapsaçı oldu ama Diğer yandan bakınca bounty dump'ı o kadar olmayacak zamana yayıldı en azından.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Millete fazla fazla gönderdiler şimdi geri topluyorlar umarız gelir ilerleyen zamanda bizim gibi alamayanlara da. Bountyhive giderek daha düzgün projeler alıyor publish gmb hara link. O yüzden sallamayın bence bountyhive'a.

Kesinlikle haklısın hocam ama bu oran 10 da 1'lere düştü. Yani şimdi gelen 2-3 proje bence çok sıradan ama bountyhive getirince insan güven hissediyor, yani bir iş çıkmaz diyemiyorsun muhakkak iyice inceleyip öyle almışlardır siteye koymuşlardır diyoruz. Herkese bol kazançlar.
jr. member
Activity: 252
Ichiba Coin'in tekrar ne zaman dağıtılacağı konusunda bir bilgi var mı ? Yanlış hesaplamadan dolayı dağıtım durmuştu ama baya da oldu düzeltilemedi mi acaba hesaplama?

Bountyhive Türkiye telegram kanalından söylediklerine göre bu cumartesi (20 Nisan) kaldığı yerden devam edecekmiş.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
Ichiba Coin'in tekrar ne zaman dağıtılacağı konusunda bir bilgi var mı ? Yanlış hesaplamadan dolayı dağıtım durmuştu ama baya da oldu düzeltilemedi mi acaba hesaplama?
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Millete fazla fazla gönderdiler şimdi geri topluyorlar umarız gelir ilerleyen zamanda bizim gibi alamayanlara da. Bountyhive giderek daha düzgün projeler alıyor publish gmb hara link. O yüzden sallamayın bence bountyhive'a.
jr. member
Activity: 322
Ben al satlla masternode kuracak tokeni elde edip masternode kurup bekleme taraftarıyım. Çok şey beklemeyin ama umudunuzu da kaybetmeyin.
jr. member
Activity: 238
Proje olarak pek bir yatırım toplayamayan bir proje oldu.Ancak bu tarz projeler Boğa Sezonu geldiğinde eğerki iyi bir borsada ise sağlam yükselebiliyor.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Bu proje değil sadece, bhivenin yaptığı ve yapacağı projeler ortada. Ona göree değerlendirmek lazım. Para edeceğini bende zannetmiyorum. Hele hele boğa gelmedikçe de yapacak bir şey yok. Emek ve zaman kaybıdır.
member
Activity: 406
Merit: 11
Arkadaşlar bu projeden çok fazla şey beklemeyin, sonunda büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Tabi kripto para piyasalarında kimin ne olacağı belli olmaz ama ben sadece büyük hayaller kurmadan, çok beklentiye girmeden bekleme taraftarıyım.
jr. member
Activity: 252
Bu Ichiba'nın yaptığı çok komik oldu.

Yanlış bilmiyorsam Ichibadan kaynaklanmadı sorun. Dağıtılması gereken miktar sistem tarafından yanlış hesaplanıyor dağıtımın ortalarına doğru elde coin kalmayınca farkediliyor. Buarada Ichiba ilk geldiği günden beri hareketlilik göstermiyor. İş yapmayacağını düşünüyorum yanıltır bizi inşallah.
member
Activity: 350
Merit: 12
Bu Ichiba'nın yaptığı çok komik oldu. Web sitesindeki satış fiyatlarını görünce zaten bir saçmalık olduğunu anlamıştım. Nitekim hiç bir işe yaramayacak ödül diye dağıttıkları.
member
Merit: 10
Ya bu ichiba da sorun oldu çıktı son zamanlarda neden böyle aksilikler yaşıyoruz anlamamki hem token manuel dağıtıldı tabi yarıda yanlış olmuş geri yollayın dendi hemde ben adres aldım ancak hatalı adres diyor uğraş dur bununla şimdi.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Walletleri kurduk ancak şimdide eldeki tokenleri fazla yollamışlar geri istiyorlar ödüle katılanların 3 te 1 ine dağıtınca token bittiğinde fark etmişler umarım firesiz geri yollanır tokenler. Yoksa herkes eksik alacak.
Geri mi istiyorlar? Peki yollamazsanız ne olacak nasıl geri alabilirler ki? Bir de bountysine denk gelmemiştim nasıl şuan durumu?
member
Activity: 392
Merit: 10
Walletleri kurduk ancak şimdide eldeki tokenleri fazla yollamışlar geri istiyorlar ödüle katılanların 3 te 1 ine dağıtınca token bittiğinde fark etmişler umarım firesiz geri yollanır tokenler. Yoksa herkes eksik alacak.
jr. member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
Ichiba MasterNode tabanlı güzel bir proje.Ancak şuanda dağıtım konusunda sorunlar yaşanıyor.Sanırım yanlış hesaplamadan dolayı yeniden dağıtım işlemi uzun sürecek.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Benim cüzdanın senkronizasyonu bitti bana gelmemiş. Sanırım ilk defa gelmedi diye sevindiğim bir şey oldu tekrar geri göndermekle uğraşmamak için  Grin Böyle bir hata yapılması da ilginç olmuş. İyi ki hatanın da farkına varılmış yalnız yoksa tamamen bu proje de çöp olacakmış.
jr. member
şaka maka bu proje de çöp olma yolunda ilerliyor gibi. o kadar büyük aptallığı yapanlardan çok da beklentili olmamak gerekiyor.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer

Hayır yani bu zamana kadar o sayfalar defalarca açıldı kapandı. Ödül miktarı kaç kere telegram gruplarından soruldu. O zamana kadar kimse ödül miktarının hatalı yazıldığını görememiş mi?

Ben de bana erkenden gönderildi diye seviniyordum. Allahtan bridge'ye gönderdiklerim satılmadı. İade etmek için sadece fee tamamlamak zorunda kaldım. Sırf başkalarının hakkı üzerimde kalmasın diye. Şuan çöp oldu diyoruz ama yarın öbür gün para eder Allah muhafaza ah alırız.

Hiç sorma üstad toplam ödül miktarı 1 milyon görünürken sadece facebook ödülü 3 milyon ve totalde 10 milyonmuş gibi dağıtım yapılıp eldeki 1 milyondan nasıl haberleri olmamış ilginç. Amacım kul hakkı yememek mümkün olduğunca ve bunun  için STAKE olarak gelen ekstra tokenleri bile yolladım sırf zerresi kalmasın üzerimde diye. Neme lazım ya kıçı kırıç ichiba yüzünden o kadar emek yansın istemem.
Pages:
Jump to: