Pages:
Author

Topic: Ichiba Coin için Masaüstü Wallet Kuruyoruz !! (Windows) - page 4. (Read 1431 times)

jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Yeniden sayım olayı bizim seçimlerden sonraki mazbatayı verin muhabbeti gibi oldu. Daha neler göreceğiz bakalım.
member
Activity: 504
Merit: 11
Süreçte dağıtımda yalan oldu. Ufacık bir hesaplama hatası yüzünden koskoca bounty yanlış hesaplandı, yanlış yönlendirildi ve malesef bu acı tablo ortaya çıktı. Bana gönderilen miktarı geri gönderdim 10/1 geri gönderilince kıza lolipop filan alırız çünkü ancak o ediyor. Kuşa dönen bir bountynin daha sonuna geliyoruz. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.

Bountyhivenin hatasımi yoksa ekip hatası mı?
Bu bountyhive spreadsheet gibi birşey yayinlamadigi için büyük problem. Şeffaf değiller. Mesela audit olayı ciddi sıkıntı audit olmadığı için kazanılan tokenleri ne yapıyorlar ki?
Bence cebellezi.

Evet bence de spreadsheet yayınlamalı. Kime ne verildi şeffaf olunmalı. Bountyhive hatası çünkü Token miktarları yanlış girilmiş. Yani toplam ödül 1 milyon, sadece Facebook ödülü 3 milyon görünüyor. 10 milyonmuş gibi de dağıtım yapılınca elde avuçta token kalmayınca anladılar yanlış dağıtım olduğunu. Neyse geri gönderdik ama süreç en baştan hatalı olduğu için insanlar da ona göre beklentiye girdiler. Şimdi verilen para ciklet etmiyor.

Hayır yani bu zamana kadar o sayfalar defalarca açıldı kapandı. Ödül miktarı kaç kere telegram gruplarından soruldu. O zamana kadar kimse ödül miktarının hatalı yazıldığını görememiş mi?

Ben de bana erkenden gönderildi diye seviniyordum. Allahtan bridge'ye gönderdiklerim satılmadı. İade etmek için sadece fee tamamlamak zorunda kaldım. Sırf başkalarının hakkı üzerimde kalmasın diye. Şuan çöp oldu diyoruz ama yarın öbür gün para eder Allah muhafaza ah alırız.
member
Activity: 602
Bu coinde mi yani bu projede mi wallet istemis arkadas son donemlerde butun projeler boyle seyler istemeye basladi hangi birine yetisecegiz vallahi bilemiyorum
member
Activity: 532
Merit: 12
Bountyhivenin rüzgarı çok oldu. Hatta başlık açılmıştı resmi soru alanı diye. Millet spreadsheet sorusunu fazla sorunca kapattılar başlığı. Catex imzasını yöneten vipganyan cevap veriyordu her soruya. Spreadsheet soruları başlığı kapatmasına sebep oldu. Hala değişen birşey yok.
Bence bountyhive de alavere dalavere oluyor. Bu audit başlı başına bela zaten. Adamın işi gücü yok ay da bir audit mi yapacak.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Spreadsheet Oluşturmak ve de yayınlamak öyle zor bir şey değil ama bu adamlar biz yapmıyoruz diyor. Bunu kabullenmek veya katılmamak lazım. Arta kalan tokenlerin ne olduğu konusu da bizi ilgilendirmez biz gereklilikleri yaptıktan sonra tokenimizi tam alıyor muyuz? Evet alıyoruz.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
Henüz bana da gelmemişti gerçi senkronizasyon daha bitmemişti ondan da görünmüyor alabilir. Mail gelmedi ama. Senkronizasyon için biraz daha açık bırakmam lazım.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Süreçte dağıtımda yalan oldu. Ufacık bir hesaplama hatası yüzünden koskoca bounty yanlış hesaplandı, yanlış yönlendirildi ve malesef bu acı tablo ortaya çıktı. Bana gönderilen miktarı geri gönderdim 10/1 geri gönderilince kıza lolipop filan alırız çünkü ancak o ediyor. Kuşa dönen bir bountynin daha sonuna geliyoruz. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu bountyhive spreadsheet gibi birşey yayinlamadigi için büyük problem. Şeffaf değiller. Mesela audit olayı ciddi sıkıntı audit olmadığı için kazanılan tokenleri ne yapıyorlar ki?
Bence cebellezi.

Evet bence de spreadsheet yayınlamalı. Kime ne verildi şeffaf olunmalı. Bountyhive hatası çünkü Token miktarları yanlış girilmiş. Yani toplam ödül 1 milyon, sadece Facebook ödülü 3 milyon görünüyor. 10 milyonmuş gibi de dağıtım yapılınca elde avuçta token kalmayınca anladılar yanlış dağıtım olduğunu. Neyse geri gönderdik ama süreç en baştan hatalı olduğu için insanlar da ona göre beklentiye girdiler. Şimdi verilen para ciklet etmiyor.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!

Bence cebellezi.
member
Graphic Designer
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Şu an gönderi iptal edilmiş.Yanlış hesaplama yapılmış deniliyor.10/1 oranında düşülecek ödül.Gönderilenlerden mail ile geri talep edilecekmiş.1 milyon dağıtılması gereken ödül 10 milyon adet olarak hesaba girmiş.Anlayacağınız süre biraz daha uzayacak.
sr. member
Henüz bana gelmemiş programı açtığımda senkronizasyon dışı yazıyor kırmızı renk bunun yazması normal mi acaba bilgisi olan var mı bu konuda?
member
Activity: 504
Benim cüzdana 18:00 da gelmiş arkadaşlar. Hemen satış fiyatına baktım ki maalesef birisi benden önce davranmış. Şuan ki alış fiyatı 0.00000015 BTC. Artık çöp mü diyelim yoksa masternode kurmak için birileri alırsa o zaman yükselir mi diyelim... Diyelim diyelim işte  Cheesy Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
96 saat sürecek denilmiş dağıtım.Manuel yapıldığı için uzun sürüyor.Yani öylede bekliyoruz böylede gelir elbet yarın öbür gün.Zaten şu an pek bir şey etmiyor.Umut dünyası artık hangisi tutarsa.Ya çöp olur gider yada bir şey eder.
member
Activity: 448
Merit: 15
Arada kolaçan ediyoruz, o da meraktan. Gönderecekler elbet de, pek bir beklentim yok projeden.

Farklı platformda çöplük cüzdanlılığa devam edeceğiz gibi gözüküyor. Para etse de, etmese de umrumda değil.
sr. member
Henüz bana da gelmedi dediğiniz gibi manuel dağıtım yapıldığı için dağıtım biraz uzun sürecek gibi. Ama ne kadar sürebilir tahminen bilgi yok bununla ilgili.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Cüzdanına Ichiba token gelen oldu mu acaba? Dağıtım başladı ama henüz gelen giden bir şey yok..

Henüz gelmedi, manuel dağıtımdan dolayı biraz uzun sürebilirmiş. Kendi sitelerinden katıldığım airdroplar gelmişti. Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum gelecektir.
member
Graphic Designer
Cüzdanına Ichiba token gelen oldu mu acaba? Dağıtım başladı ama henüz gelen giden bir şey yok..
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ichibaya makale yazmıştım yazarkende çok sıkılmıştım ama hangi projenin ne zaman iş yapacağı belli olmuyor. Bir miktar banada geldi. Cüzdanı kurdum umarım iş yapar.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Cüzdanı açık bırakmaya gerek yok arkadaşlar cüzdanı ne zaman senkronize ederseniz o zaman gönderilen miktarlar hesabınıza geçmiş olacaktır.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
benim bildiğim kadarıyla  cüzdanı açık tutmaya gerek yok. zaten cüzdan online olduğunda, gerekli bilgiyi çekip, sizin cüzdanınıza bir şey geldiyse aktarıyor.  sonuça mining yapmadığın sürece ya da masternode olmadığın sürece neden cüzdanı açık tutmak zorunda olasın ki, gerçi masternode da nasıl oluyor çok ayrıntılı biliyor değilim.
Pages:
Jump to: