Pages:
Author

Topic: Ichiba Coin için Masaüstü Wallet Kuruyoruz !! (Windows) - page 9. (Read 1431 times)

member
Activity: 350
Merit: 12
Öncelikle konu için teşekürler. PIVX tabanlı cüzdanlar aynı mantıkla çlışıyor. Dağıtım sonrası senkronize etmek yeterli olacak. Dağıtım öncesi ve sonrası birer yedek işi garanti altına alır.

Ichiba'ya gelirsek, Crypto Bridge'de satılıyor ve fiyatı yerlerde. Güzel proje fakat adam akıllı borsa şart.
member
Activity: 332
Merit: 22
Turkish Translator
Çok faydalı bir yazı, teşekkürler.
member
Activity: 560
Merit: 16
Emeğine sağlık güzel bir anlatım olmuş eminim bir çok kişi faydalanacaktır. Ichiba'dan amblemi bana Katarı çağrıştırdığı için nede olsa para onlarda diyerek beklenti içerisindeyim Smiley
member
Activity: 602
Merit: 12
Ya hocam helalin var senin be ne lazım olsa konuyu sen açmışsın. Teşekkür ederim yardım için uygulayarak hemen oluştırıyorum masaüstü walleti
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
gayet basit bir dille açıklamışsınız hocam teşekkürler. daha önce de vertex swapını sizin sayenizde yapabilmiştim.
full member
Merit: 118
@hasyurt twitter audit benim de sorun oldu hocam çözersen yazar mısın buraya, sanal bilgisayar açma konusunda bir bilgisi olan var mı arkadaşlar linkte olabilir.

Hocam slviu cevap yazdı.

Hi there!

As you know, before joining the campaign you have to read and agree with the rules. You cannot be rewarded if you don't respect the rules that you agreed with in the first place.

Here is a quote from the Twitter Rules:
"Your TwitterAudit must not be older than a month and consisting of at least 90% real followers at any point in time. Doing an audit at least once every 3 weeks ensures your audit is never late. "

At any point in time, meaning throughout your entire participation.

If your Twitter Audit gets more than one month old during your participation, even for one day, then the entry will be automatically invalidated and this has happened in your case.

Kısaca hava aldım ben. Başta biliyordunuz kurallari demiş.
member
Activity: 532
Merit: 29
Ellerine sağlık öncelikle hocam. Güzel bir rehber olmuş. Cüzdan falan tamam ama hacim sıfıra yakın bunların olduğu borsada.

Yeni bir borsaya falan girerlerse fiyat toparlayabilir ama 0.6 dolar'a en kral boğada bile ulaşamaz. Bir de çok ödül dağıttılar. Dağıtıldığında hacim sorunu aşılmış olursa çok büyük dump yiyecektir. Bakalım neler olacak göreceğiz.
jr. member
Activity: 160
Hocam eline sağlık çok iyi olmuş. Kara kara düşünüyordum bir hata yapmasak diye. Keşke merit olsaydıda verseydim:)Bu platformda merit verilecekse böyle entrylere verilmeli. Teşekkürler.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
@hasyurt twitter audit benim de sorun oldu hocam çözersen yazar mısın buraya, sanal bilgisayar açma konusunda bir bilgisi olan var mı arkadaşlar linkte olabilir.
jr. member
Activity: 196
Barslanhan hocam yine çok faydalı bir paylaşım olmuş. Merit olsa direk verirdim. Meriti fazla olanlar destek olmalı bence. Bizim yerimize öğrenip paylaşıyorsunuz. Emeklerinize sağlık.
full member
Twitter audit konusunda sıkıntı çıktı. Bountyhive de silviu denilen kişiye önce Türkçe yazdım. O da İngilizce yaz diye geri dönüş yaptı. İngilizce olarak yazdım eğer olumlu bir sonuç çıkarsa yazarım buradan.
member
Activity: 504
Merit: 11
Hocam ben de 2 gün önce wallet kurulmunu yapıp senkronize ettim cüzdan adresini nasıl alacağımı bilmediğim için bekliyordum. Saolun sizin sayenizde adresi alıp panele ekleyebildim. Yeniden teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Ichiba Bounty ödülleri açıklanmış.Konudaki belirtilen şekilde cüzdan hesabını açtım.Telegramda yazılana göre Dağıtım sanırım 7 gün sonra başlayacakmış.
jr. member
Activity: 322
Hocam öncelikle bu açıklayıcı ve öğretici paylaşım için teşekkür ederiz elinize sağlık.Bu tür bilgilendirici paylaşım yapan arkadaşlar olmasa o kadar emek ve zaman harcayarak uğraştığımız iş ziyan olurdu.Umarım herkes sıkıntı yaşamadan cüzdan kurulumunu gerçekleştirir.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
@barslanhan vertex swap konusundan sonra bu resimli anlatımın içinde teşekkür ederiz. Ödülleri almak için kurmak gerekiyor dediğiniz gibi. Güvenli dimi inceleyebildiniz mi o açıdan?

Hocam Resmi siteden kurduğumuz için ben onlara güvenerek kurdum ve Gospodin hocam da Virüstotal ile denetlemiş. Ayrıca dediğim gibi böyle şeyleri kurmak için Sanal pc üzerinden çalıştırmak da bir güvenlik önlemidir...
full member
Öncelikle bountyhivenin sitesine girin kampanyalarım kısmından biten kampanyalar kısmını tıklayın sonra ichiba da ki durumunuzu kontrol edin. eğer twitter audit eski ise benim gibi hava alırsınız. bountyhivenin en kötü yanı da bu zaten. ayda bir twitter audit etmek kolay mı?
benim gibi olanlar boşu boşuna cüzdan kurmasın. destek ekibine yazdım bakalım ne cevap gelecek.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
@barslanhan vertex swap konusundan sonra bu resimli anlatımın içinde teşekkür ederiz. Ödülleri almak için kurmak gerekiyor dediğiniz gibi. Güvenli dimi inceleyebildiniz mi o açıdan?
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Peki dostum her katilana ödeme yapıyorlar mı? Çünkü Twitter olan kişilere audit diyordu. Boşu boşuna cüzdan kurmayalim Bilgisayara. Gospodin merit verdiğine göre cüzdan sağlam demektir.
ben cüzdana merit vermedim hocam. yazıya daha doğrusu ortaya koyulan emeğe merit verdim. aynı şekilde @phi1618'in de böyle düşünerek merit verdiğini tahmin ediyorum. zaten yukarıda yazdığım postta da sanal bilgisayar kullanılması gerektiğini belirttim. virustotal sitesi linkte sıkıntı bulmamış olsa da yanlış anlaşılma olmasın amah ha:)
member
Activity: 658
Graphic Designer
Peki dostum her katilana ödeme yapıyorlar mı? Çünkü Twitter olan kişilere audit diyordu. Boşu boşuna cüzdan kurmayalim Bilgisayara. Gospodin merit verdiğine göre cüzdan sağlam demektir.

Hayır hocam düzeltme yapalım.. Cüzdan kurana ödül yok.. Bountyhive dan Ichiba coin bountysine katılanlar için cüzdan kurulumu bu. Yani yeni bir ödül vaadetmiyor. Sadece ödül kazananlar için cüzdan hizmeti sağlıyor. Aman yanlış anlaşılmasın..

Merit veren arkadaşlarıma Şimdiden çok teşekkür ediyorum.. @gospodin ve @PHI1618
member
Activity: 462
teşekkürler reis artık bu tarz bilgi verici paylaşımlar senden geliyor Smiley sahsen meriti de hak ediyorsun olsaydı verirdik, bu tarz paylaşımların devamını bekliyoruz haber edici ve herkesin işine yaran teşekkürler.
Pages:
Jump to: