Primalbase Token, tüm diger tokenlar düserken güzel direniyor... Hatta 5000 dolar üzerinde iyi tutunuyor, 0,52 bitcoin ediyor 1 primalbase.
acaba saglam durus devam eder mi, yoksa yine bir cökme yasanir mi? güven kaybeden projeler arasinda üst siralarda yer aliyor ne de olsa primalbase.
Icoda ilk birkaç gün avantajlı fiyatı 3 BTC, devamında 5 BTC idi.
Yani ico fiyatının onda biri ediyor ve sağlam duruş sergiliyor öyle mi? Kusura bakma da millete kakalanmış ve üzerinden neredeyse bir yıla yakın süre geçmiş olmasına rağmen bir token hiçbir şekilde icosunun normal fiyatını bile görememişse (arada kazandırıp sonra düşse haydi bir derece derim) ve şu anda ilan edilen fiyatın %10'u seviyesindeyse onun adı sağlam duruş değil, sağlam bitiştir.
Bitcoin o zaman şu kadarmış, şimdi bu kadarmış falan beni ilgilendirmiyor, ben her zaman 50 liralık benzin alırım, zamdan etkilenmiyorum diyenlerden değilim, satış birimi bitcoindi ve şu anda fiyatı onda bir seviyesinde.
Not: Sana atarlıymış gibi yazmışım ama ilk ve son olarak tr forumun gazına gelip şu boktan projeye para yatırmıştım, sağlam zararla da çıktım, kalsam daha da fazla zarar edecektim. Çok sinirliyim bu çakallara.
Bende diyorum, bana neden atarlaniyor bu:) Saglam durus ile kastim, en azindan 5bin dolar üzerinde gördügümden:)
Cünkü elimde 2 tane var ve bari güzel bir yerden elden cikarayimda, bi halta yarasin diye bakiyorum:)
2 primalbase icin 1 bitcoin alacagim simdi... onu da nereye yatirsam birkac aya kadar 8-10 bitcoin eder - onun düsüncesindeyim:)
hani primalbase bulastik, ettik bir hata - bu hatayi en iyi sekilde telafi edeyim diyorum:)
napsak? az daha tutsak mi elimizde... gerci 2 tanesini elden cikarmaya kalksam, 0,5 bitcoina alici bile yok ki:)