Pages:
Author

Topic: ICO yatirim yapmak - page 5. (Read 2422 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
November 04, 2018, 07:17:16 AM
Ayı piyasasında olduğumuz için piyasa alt seviyede. İco zamanı almak pek mantıklı değil. Çünkü borsaya girince çok daha düşük miktarlara alabiliyorsunuz.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
November 04, 2018, 06:49:56 AM
Artık hiçbir avantajının kalmadığı rahatlıkla söylenebilir. İstisnalar vardır elbette ama binde bir ancak olur o da. Eskiden neredeyse kural gibi bir şeydi bu. Yani ICO'dan girenler karlı çıkardı. Çünkü borsalara girdiğinde yükseliş olasıydı. Şimdi bakıyorsunuz, borsalara girer girmez anında düşüyorlar. Haa tabi bi de girebilirse. Borsalara giremeden ölen çok proje de var.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
November 04, 2018, 04:49:18 AM
Aylardır yapılan icoları bakın, en iyilerinin saniyeler içinde bitenlerin bile ico fiyatlarının nekadar altında olduğuna bakın sonra icoya girmek istiyorsanız ozaman girin derim. Dünyanın en mükemmel projesi bile olsa bu markette zarar ediyorlar, piyasadan almak daha iyi oyüzden bence.
full member
Activity: 567
Merit: 148
November 01, 2018, 06:39:57 PM
ICO satışından token satın almanın esprisi fiyatın yükselmesi durumunda tatlı karla satış yapmak ile edinilen karı Bitcoin veya Ethereum adedini artırmakta kullanmak. Eğer bu olmuyorsa ICO'dan token almak faydasız.
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
November 04, 2018, 03:56:32 AM
İnsan bilemiyor çoğu gsteemelik satışla göz boyuyabiliyor. Ben ödülcüyüm varsa yapıyor geçiyorum. Gelirse ne güzel gelmezse de devam.
full member
Activity: 658
Merit: 153
November 03, 2018, 07:22:39 PM
Yapta gör seni doğuranı tersten biz girdikde noldu aldık elimize sallıyoruz şuan ico girmek tamamen paranı adamlara vermek %50 daha az geri almak şu piyasada ayı çok fena oturdu icolara
full member
Activity: 297
Merit: 101
November 03, 2018, 06:42:58 PM
Henüz ortaya ürün çıkarmadan para toplama anlamına gelen ico pazarının içinde bulunduğu zor durum piyasanın ath rakamlarını gördüğü günlerden oldukça uzal vaziyettedir. Düzelme olacağını bekliyorum ama nasıl olacağını kestiremiyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
November 03, 2018, 07:25:09 AM
Arkadaşlarım arasında Bitcoin, Ethereum ve 2017 icolarını kullanarak hayat boyu kazanılamayacak kadar para kazanan insanlar var. Biz geç kalanlar olarak halen çalışmaya devam ediyoruz pazar ise çok belirsiz.

Size kesinlikle katılıyorum. Çok değil , sadece bir yıl önce bu piyasaya girmiş olsaydık, şimdi bizde zengindik. Ne diyelim bizde 3 yıl sonra zengin oluruz  Cheesy
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
November 03, 2018, 07:17:33 AM
Halihazırda kazandıran ICO sayısı kaybettiren ICO sayısına göre nispeten minimum düzeye inmişken özel yatırımcı dışında yatırım bulabilen ICO ekibine bravo demek gerekir. ICO yatırımını askıya aldım.

Zaten şu dönemde piyasaya girmek yapılabilecek en büyük hatalardan biri aslında kitle fonlama şeklinde değil ama özel yatırımlar alarak ICO yapılabilir. Harici bir ICO'ya girmek hiç para toplayamama riskini göze almak demektir.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
November 02, 2018, 09:42:48 PM
Arkadaşlarım arasında Bitcoin, Ethereum ve 2017 icolarını kullanarak hayat boyu kazanılamayacak kadar para kazanan insanlar var. Biz geç kalanlar olarak halen çalışmaya devam ediyoruz pazar ise çok belirsiz.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
November 02, 2018, 06:06:54 PM
Halihazırda kazandıran ICO sayısı kaybettiren ICO sayısına göre nispeten minimum düzeye inmişken özel yatırımcı dışında yatırım bulabilen ICO ekibine bravo demek gerekir. ICO yatırımını askıya aldım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
November 01, 2018, 06:13:50 PM
Aslında yatırım yapmak için ideal zaman fiyat düşükken değil de ne zaman yatırım yapılacak? Fiyat düşük al yüksek sat büyük borsacıların her zaman uyguladıkları taktiklerin başında gelir.
full member
Activity: 532
Merit: 102
October 29, 2018, 04:57:04 PM
Şuan ayı piyasasındayız önceki dönemlerdeki gibi bir artış bekliyorsan boğa sezonunu beklemeni tavsiye ederim. İnsanlar ani sıçramalarla güzel paralar kazanıyorlardı ICOlardan ama düşüş trendinde olduğumuz için insanlar ICOlardan kazanamayacaklarını biliyor çünkü normal coin piyasasından bile para kazanamıyorsun şuan adam akıllı o yüzden ICOlara yönelmiyorlar ve fiyatlar hep aşağı iniyor çünkü trend bu.
full member
Activity: 630
Merit: 102
October 29, 2018, 03:50:06 PM
Bu piyasada ICO'ya hayatta yatırım yapmazdım. Sizi bilmem ama beni fazla korkutuyor bu piyasa. Kaç tane imza kampanyasına girdim her imzadan sonra coin/token fiyatı ICO fiyatının kat ve kat altında sürüldü piyasaya. Hadi ben sadece bounty'e katılarak almıştım bekletirim ama ICO'dan alanlara yazık
Örnek = DIW
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
October 29, 2018, 09:12:36 AM
Şuanda mantıklı değil ama yatırım yapılıypr fakat kim yapıyor neden yapıyor anlamak zor bunun yerine borsaya girince almak daha karlı bi işlem
member
Activity: 633
Merit: 15
October 29, 2018, 08:02:02 AM
İco öncresi pre-sale satıştan alanlar icoculardan çok çok daha ucuza mal toıpladıkları için ico sonrası borsaya düşüşte kafasına kafasına vuruyorlar.

İco yerine borsaya düşmüş olan tokeni piyasalar dipteyken toplarım.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
October 29, 2018, 07:19:50 AM
Bir umutla satin alinan coin ve tokenlar,  alinan fiyatin altina neden satis yapilir anlamis degilim.  Gercekten bu insanlar cok salak demekten kendimi alamiyorum.  2 etherlik aliyor icodan 0.5 ethere satiyor.  Satmayin kardesim aldin 2-3 ay bekledin zaten ico bitmesini.  3-5 ay daha bekle ne olacak geldigi gibi zararina satmanin ne mantigi var.
member
Activity: 933
Merit: 10
October 29, 2018, 07:01:34 AM
Bir ico satış fiyatının 10 kat altında piyasaya giriyor ama yinede yatırım alıyor. Kriptodan az buçuk anlayan bunun zarar olduğunu bilir zaten hiç anlamayan icodan yatırım yapıp token alamaz. Gerçekten bi çelişki var
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
October 29, 2018, 06:27:19 AM
Küçük yatırımcılar için icolardan para kazanmak artık çok zor. Dayanma gücü olan ve parası çok olanlar zaten private saleden bonuslu alarak para kazanıyorlar küçük yatırımcı için de bu imkansız çok hype yakalamış icolar dışında
member
Activity: 532
Merit: 29
October 29, 2018, 06:17:46 AM
Private sale döneminde bonuslu olarak satın alan kişiler, belli bir süre içinde yine ICO'lardan para kazanıyor; fakat direkt ICO fiyatından alan küçük yatırımcının şu anki şartlarda eskisi gibi direkt kar durumuna geçmesi mümkün değil. Hatta kısa sürede hardcap yapan projelerin bile şu an süründüğünü görüyoruz.

Piyasa döngüsü kendini tamamlayınca yine o yeşil günlere dönebiliriz; fakat bu döngü oldukça yavaş ilerliyor. Piyasaya para akışı ve güven derecesi arttığında bu süreç hızlanacaktır.

Pages:
Jump to: