Pages:
Author

Topic: ICO yatirim yapmak - page 7. (Read 2422 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 1
October 21, 2018, 12:38:53 PM
Bu işler dolandırıcılık olmuş. Havuzcular foncular elinizdkei paraya göz dikmiş sizi dolandırmak için ico yapıyolar herkes dikkatli olsun para vurucam diye çocuğunun rızkını buraya getirmesin.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
October 21, 2018, 02:14:08 AM
Ahh nerede eski günler, ben eskiden bountyden koin geldiğinde 10x gözüyle bakıyordum. şimdi ise ICO fiyatında kalırsa çok iyi diyorum. şu devirde ICO yatırımı yapmak çok büyük risk.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 20, 2018, 11:00:38 PM
Eskiden her şey çok güzeldi hocam boğa vardı boğa olmadığı zamanlarda dahi piyasa artış eğilimindeydi. Şimdiyse her şey tam tersi.
full member
Activity: 567
Merit: 148
October 19, 2018, 02:36:52 PM
5x yapan token de var yarıya düşende. Bounty ödülleri dağıtılana ana kadar zaten iş bitiyor token borsada çeyreğe kadar düşerek ödül miktarını kuşa döndürüyor. ICo yatırımı halen düşük sayıda sağlam icoya para basarak avantajlı.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
October 20, 2018, 04:35:24 PM
ICO'lara yatırım yapanları bende merak ediyorum. Yani işi bilmeyen kişi anca para yatırır dicem ama işi bilmeyen adamda ico'ya nasıl yatırım yapacak. Private yatırımcıları kandırıp paralarını alıyorlar diyeceğim ama yatırım yapan adamları kandırmak öyle kolay da değil. Gerçekten merak konusu bu yatırım yapanlar.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
October 20, 2018, 04:19:41 PM
İco yatırımının elbette mantıklı yanları var ancak son dönem de beni rahatsız eden bir durum ne kadar yatırım aldığını sitede açık açık yayınlamıyorlar ya ben denk gelmiyorum yada yatırım almıyorlar o yuzden gizliyorlar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
October 20, 2018, 03:19:26 PM
İco olayı piyasanın bu haldeyken sıkıntılı bir druma geldi.Ico'ya girmek neredeyse intihar etmekle eş anlamlı gibi oldu.Borsadaki coinlerin bir farkı kaldımı onlarda aynı çoğu dibin dibi yaptı.ETH,Neo neydi ne oldu.Bakalım toparlayacak mı piyasa.Piyasa toparlarsa düzelir herşey.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
October 20, 2018, 01:29:13 PM
Gözü kapalı girilen dönemde boğa sezonu şartları her alta pump yaptırırken ico tokeni almanın faydaları bitmek tükenmek bilmez haldeydi. İco scam oranı ve boşa giden yatırım oranı korkutucu.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
October 20, 2018, 12:53:46 PM
ICO sektörünün kendi kendini bitirdiğini düşünüyorum en azından sahte dolandırıcı ico projelerinin deklare eden sağlam bir platform kurulabilirdi. Böylece yatırımcılara güven aşılanır ve ico sektörüne kan akışı olurdu.
member
Activity: 448
Merit: 15
October 16, 2018, 05:24:23 AM
Eskiden gözün kapalı hangi icoya girsen en az 2x garanti gibi idi ama artık tam tersi en az %50 zarar ediyorsun Smiley piyasa iyileşmeden bişeylere girmek tehlikeli ama riski göze alanlar kazanabilir belli olmaz bu işler

Kar-zarar durumu için aynı yorumu yapıcaktım ki siz yapmışsınız.

ICO'ların ana amacı yatırım almak, softcap ve hardcap ile projenin çıkışını sağlamaktır. Burada aslında o projelere destek oluyoruz, eğer softcap yapamazsa zaten piyasaya çıkmıyor. Piyasaya çıkmış, arbitrajdan para kazanan kısa zaman adamları için değil, çıktığı zaman fiyatı çok aşağılara inse de minimum 1-2 sene bekleyecek insanlara hitap eden bir oluşum.

Marketcap'de ilk 20'de olan tokenlere yapılan yatırım kadar para konulmaması gerekir. Hardcap başarılı olsa dahi girdiği borsalarda talep görmezse delist olabilir. Pump yiyen tokenlerden bile tehlikelidir bu bakımdan.

Ancak gelecekte bounty-airdrop kampanyalarına giren kişiler için de gereklidir, eğer ico olmasa zaten bu kampanyalar olmaz. Para koyan insanlar olmasa piyasaya çıkmaz ve emeklerimiz boşa gider. Yani olay biraz da faydacılık temelli.

Son olarak, bounty hunter olmama karşılık eth 600 dolar civarındayken mart ayında girdiğim toplam 11 adet 1,5 eth değerinde ico'lar da vardı. Acelem yok, bekleyeceğiz Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 110
October 16, 2018, 02:44:49 AM
Iste bir guzel ornek: LIF token windingtree firmasina yaptigim yatirim ETH olarak ikiye katlandi. En son Fransiz KLM airlines ile anlasma yaptilar.
full member
Merit: 103
October 14, 2018, 06:14:35 AM
Eskiden gözün kapalı hangi icoya girsen en az 2x garanti gibi idi ama artık tam tersi en az %50 zarar ediyorsun Smiley piyasa iyileşmeden bişeylere girmek tehlikeli ama riski göze alanlar kazanabilir belli olmaz bu işler
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 14, 2018, 06:01:51 AM
Aslında hala sağlam girilecek ico olsa ben girerim piyasadaki çoğu tokenden kaliteli icolar yapıldı kısa süre önce yine kaliteli ico olsa girerim ben çünkü şimdi borsalardaki çoğu coin delist olmaya başladı
member
Activity: 633
Merit: 15
October 13, 2018, 05:33:17 PM
Bu zamanlar da ico yatırımı yerine henüz fiyatlanmamış sağlam projelere yatırım yapmak daha mantıklı.

Fiyatlar düşükken toplamak, kazanç sağlayınca elden çıkarmak en iyi seçenek gibi duruyor.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
October 13, 2018, 03:55:10 PM
Arada bakarim iyi ico var mi diye,  suan gozume carpan pek yok.  Olsada bu piyasada suan cok zor yatirim yaoma karari.
jr. member
Activity: 168
October 13, 2018, 03:05:58 PM
Hakikaten hala bu Yollara yatırım yapanlar var mı ya gerçekten Kiss...Bu icoların devri bitti hakikaten ya. Hatta iyi gözle bakmıyorum bunu yapanlara da artık. Çünkü adamlar projenin ortasında yeterli parayı toplayamadım diye dükkanı kapatıp gidiyorlar.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
October 13, 2018, 03:02:53 PM
İyi proje olduğunda düşük miktarda para riske edilebilir. Tüm icoların token değeri aşırı düşmüyor tersine iyi çıkş yakalayan oldu. Mesela Ubex token oldukça iyi kazanç bıraktı icodan keşfedip token alanlara.
jr. member
Activity: 168
October 11, 2018, 12:27:16 AM
Şu dönemde icolara yatırım yapmak tam bir çılgınlık.Adamlar icoda  sattığını token fiyatının onda biri fiyatıyla piyasaya giriyorlar.Boğa zamanı tam tersi idi. İcodan X1000 yapan arkadaşlarımı biliyorum ben
member
Merit: 11
October 10, 2018, 08:11:30 PM
Belirli bir boğa dönemi yok fakat yıl sonlarında genel bir yükselişi oluyor piyasanın. Ekim kasım gibi satışı bitecek icolara girmek borsalara girince sene sonu yükselişinden faydalanmasını sağlar ico yatırımı yaptığınız coinin.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
October 10, 2018, 06:21:11 PM
ICO yatırımları kötüniyetli scam projeler ve piyasadaki geri çekilme sebepleriyle birlikte dve vurdu. 5 milyon dolar yatırım alan platform buna içerlememeli. Borsaya giren token talep görmüyor fiyat anında dump görüyor.
Pages:
Jump to: