Pages:
Author

Topic: ICO yatirim yapmak - page 10. (Read 2422 times)

full member
Activity: 490
Merit: 110
July 02, 2018, 06:53:48 AM
Benim dedigim de su. Bazi ICO lar 8-9 milyon dolar yatirim aliyor, bazilari 22 milyon aliyor, bunlarin parasi nereden geliyor?
member
Activity: 406
Merit: 10
July 02, 2018, 06:52:50 AM
Piyasadaki kötü hava icolarıda etkiledi, çoğu ico ya başarısız oldu yada pre ico ve ico süreçlerini erteledi.
Bu kadar belirsizlik varken kazandıracak ico bulmak zor.
member
Activity: 532
Merit: 14
July 02, 2018, 05:57:58 AM
Belirtildiği gibi şu an ICO'lara katılmak çok da mantıklı bir iş değil. Coin/token ICO sonrası borsaya girdiğinde fiyatı genel olarak ICO fiyatından daha düşük oluyor. O zaman satın almak daha mantıklı olabiliyor.
full member
Activity: 420
Merit: 100
July 02, 2018, 05:05:12 AM
bi haberde görmüştüm icolar bu yüzyılın en önemli dolandırıcılığıdır diye. Kısmen katılıyorum çünkü böyle yapanlar oldu. ömür boyu çalışıp elde edilemeyen para , günler içinde edilebiliyor. Dikkatli olmak lazım
member
Activity: 448
July 02, 2018, 02:33:13 AM
Bu şekilde bir trend de neye girseniz kazan/risk çok yüksek olduğundan zarar edilme olasılığının yüksek olduğu görülüyor. Kademeli olarak elde bir şeyler varsa sağlam projelerden toplanabilir ama daha düşmeyeceğinin bir garantisi yok.
full member
Activity: 490
Merit: 105
July 02, 2018, 02:28:39 AM
bu aralar ico yatırımı yapmak için çok uygun bir zaman değil Çünkü sürekli piyasa düşüyor yeni çıkan filmlerin yükselmesinde fırsat vermiyor hiçbir zaman.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
July 01, 2018, 06:33:28 PM
Ben artık ICOlara yapılan yatırımları pek mantıklı bulmuyor ve samimi bulmuyorum. Keşke sadece ABD değil tüm ülkeler dandik ICOları yasaklasa.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
July 01, 2018, 06:26:53 PM
bu piyasada icolara yatırım yapmak pek akıl mantık işi gibi durmuyor
full member
Activity: 686
Merit: 111
July 01, 2018, 02:17:47 PM
arkadaşlar icolara yatırım yapmak evet risk ama güzel yanlarını da ben şahsen görmedim değil, yani diğerlerimiz için sıkıntılı olabilir ama en azından bana denk gelmedi. umarım kimseye denk gelmez.
full member
Activity: 980
Merit: 152
July 01, 2018, 01:34:09 PM
Son dönemde gelecek vaat eden bir proje göremiyorum. Şu anda hangi proje olursa olsun ico bittikten sonra neredeyse pre-salenin yarı fiyatına o coini/tokeni almak mümkün. En son bir neo icosuna katıldım, bundan sonra da hiçbir icoya katılmayı düşünmüyorum. Çok iyi bir proje bulursam icodan sonra borsada alım yaparım.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
July 01, 2018, 01:30:34 PM
Zamanında icodan girenler malı götürdü. Ama sonuçta needen bilicen? Buda bir sanat ve analiz istiyor
newbie
Activity: 252
July 01, 2018, 12:38:27 PM
evet bende sana katılıyorum sevgili canım kardeşim eskiden ıcolara katılırken hem kazanılırken şimdi ise öyle değil ane a gene projesi güzel olan ıcolara katılırsan gene kazanç veriyor
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
July 01, 2018, 11:28:06 AM
ICO'lar sisteme zarar veriyor. Sürekli para çıkışı oluyor ve projelerin karşılığı alınmıyor çıkan paranın yerine para girişi olmuyor olamaz çünkü sistem aslında kendi döngüsünü sağlıyor yeni yatırımcı ise korktu çok fazla giriş olması gerekli. Sistem içinde bulunan yatırımcının ise dili yanmış durumda hazırda bulunan yatırımlar eridi gitti yeniden nakit girişi yapmıyoruz. Önceden kazanıyorduk sebebiyse balon olmasıydı kazanan her zaman karı görünce çıkanlar oldu yani herkes kazanmadı kazandığımız ise başka projelerde eriyor.

Dinamaği üzerinde düşünmedim ancak İlkokul matematiği yeterli havuzu boşaltmaya başlıyoruz ve soru şu kaç saatte boşalacak. Musluklardan harıl harıl boşaltma yapılıyor. Onlarca milyon dolar topluyorlar kimisi kaçıyor kimisi beklenileni veremiyor kaçma devri yatırımcı için bitti bekleme dönemi başladı, beklemenin faydası ise olmuyor. ICO başlatanlar içinse kaçma dönemi devam ediyor havuz boşalana kadar sürecek. Hepimiz şöyle düşünüyoruz ne kazanacağım? bireysel olarak böyle düşünerek hareket ederken sistem büyük kayıplar yaşıyor. Hepimiz sistemin parçası olduğumuza göre kurtulacağınızı düşünmeyin. Çöküşün sancıları sürerken düzeleceğini umut etmek kendimizi kandırmaktır, geçirdiğimiz sancılar çöküşün habercisi olduğuna göre hayali bırakmalı gerçekle yüzleşmeliyiz.

Biz sürünürken hacimsizlikten dem vururken ICO yapanlar zaten yüksek olarak belirledikleri softcap değerleriyle yetinmiyor softcap'ın kat kat fazlasıyla miktarı hardcap olarak belirliyorlar yani doymuyorlar çünkü yarışta olduklarını biliyorlar havuzun dengesi bozuldu hızla boşalmakta kimsenin derdi havuzu dengelemek değil boşalma sürecinde fazlasını alıp kaçmak. Proje kısmı işin bahanesi biz nasıl ki paramızı katlamayı hedefliyoruz ICO yapanlar ise para koymadan pastadan pay kapma çalma derdindeler. Sistemde yüzlerce binlerce Mehmet Aydın var paranızı kaptırmama olasılığı çok düşük.

Tamamen katılıyorum. O kadar ince eleyip sık dokumak gerekli ki . Her ICO alırım bikaç dal milyon dolarınızı havası çalıyor. Vaad edilenler klışe  hale geldi. Sonuçlarsa hep hüsran. Pre-sale ile 3te 1 fiyata alanlar kar ediyor tabi dev team kaçmassa.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
July 01, 2018, 11:13:08 AM
İcoların iyice suyu çıktı. Ön satıştan alım yapılan fiyatın bile altına düşüyor ilk borsaya girdiği zaman. Ben şahsen icodan alacağıma borsaya girince alım yapıyorum
member
Activity: 219
July 01, 2018, 10:52:00 AM
ICO yatırımı şuan için büyük kumar hiçbir mantığı yok şuanki icoların  yüzde 70i scam çıkıyor ya da dolandırıcı çıkıyorlar.  ayrıca piyasadaki düşüşler çoğu projeyi daha başlamadan öldürüyor
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
July 01, 2018, 06:19:14 AM
ICO lara giren paraların çoğu hackerların newbie lerden çaldıkları oluyor malesef.Milleti dolandırıyorlar parasını alıyorlar sonra ICO ya yatırıp temizliyorlar.Kara para aklama yeri oldu resmen icolar.
member
Activity: 364
July 01, 2018, 05:46:42 AM
ilk defa bir ıco ya gireyim dedim soft capı zor yaptılar birde 1 ay daha uzattılar ıcoyu artık güvenim kalmadı hiçbir ıco ya
hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 01, 2018, 04:37:01 AM
ICO'lar sisteme zarar veriyor. Sürekli para çıkışı oluyor ve projelerin karşılığı alınmıyor çıkan paranın yerine para girişi olmuyor olamaz çünkü sistem aslında kendi döngüsünü sağlıyor yeni yatırımcı ise korktu çok fazla giriş olması gerekli. Sistem içinde bulunan yatırımcının ise dili yanmış durumda hazırda bulunan yatırımlar eridi gitti yeniden nakit girişi yapmıyoruz. Önceden kazanıyorduk sebebiyse balon olmasıydı kazanan her zaman karı görünce çıkanlar oldu yani herkes kazanmadı kazandığımız ise başka projelerde eriyor.

Dinamaği üzerinde düşünmedim ancak İlkokul matematiği yeterli havuzu boşaltmaya başlıyoruz ve soru şu kaç saatte boşalacak. Musluklardan harıl harıl boşaltma yapılıyor. Onlarca milyon dolar topluyorlar kimisi kaçıyor kimisi beklenileni veremiyor kaçma devri yatırımcı için bitti bekleme dönemi başladı, beklemenin faydası ise olmuyor. ICO başlatanlar içinse kaçma dönemi devam ediyor havuz boşalana kadar sürecek. Hepimiz şöyle düşünüyoruz ne kazanacağım? bireysel olarak böyle düşünerek hareket ederken sistem büyük kayıplar yaşıyor. Hepimiz sistemin parçası olduğumuza göre kurtulacağınızı düşünmeyin. Çöküşün sancıları sürerken düzeleceğini umut etmek kendimizi kandırmaktır, geçirdiğimiz sancılar çöküşün habercisi olduğuna göre hayali bırakmalı gerçekle yüzleşmeliyiz.

Biz sürünürken hacimsizlikten dem vururken ICO yapanlar zaten yüksek olarak belirledikleri softcap değerleriyle yetinmiyor softcap'ın kat kat fazlasıyla miktarı hardcap olarak belirliyorlar yani doymuyorlar çünkü yarışta olduklarını biliyorlar havuzun dengesi bozuldu hızla boşalmakta kimsenin derdi havuzu dengelemek değil boşalma sürecinde fazlasını alıp kaçmak. Proje kısmı işin bahanesi biz nasıl ki paramızı katlamayı hedefliyoruz ICO yapanlar ise para koymadan pastadan pay kapma çalma derdindeler. Sistemde yüzlerce binlerce Mehmet Aydın var paranızı kaptırmama olasılığı çok düşük.
newbie
Activity: 163
July 01, 2018, 01:21:25 AM
evet eskiden bu işlerden inanılmaz kazanç sağlıyorduk gerçekten biz dahi inanamıyorduk ama şimdi icodan kazanç sağlamayı geçtim projenin başlangıç yapması bile çok zor gerçekten 100de95e yakını aldatmaca ve artık iyi bir tercih olmaktan çıkıyor
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
June 30, 2018, 06:46:25 PM
Ayı sezonunda ıco yatırımı yapmak için normal dönemden daha çok araştırma yapmak lazım bence çünkü atılan btc zaten yolda değer kaybedebiliyor. Sağalm ekiplere yatırım yapılabilir.
Pages:
Jump to: