belki adam başka icoya girecekken senın imzanı gorerek buda neymıs dur suna bakayım dıyerek fikri değişecek
Kesinlikle haklısınız ama bana kalırsa orada mesaj atılmasını istemedikleri bölüm global forumdaki bounty alt başlığı bizim yerel forumdaki ann konuları geçerlidir tahminimce.
Lütfen imza seçerken kendi araştırmanızı yapın ben ordaki açıklamaları kendimce yazıyorum tutacak diye birşey yok
Zaten şans işi olarak belirtmiştim bir bakarsınız sizin kötü dediğiniz rekor düzeyde ödül dağıtır iyi dediğiniz hiç dağıtmaz Zaten burada kimse gelip sizi suçlamaz buna iyi demiştin hiçbir şey alamadım diye
liste için teşekkürler. ilk imzamı burdan bulup (centra) girmiştim başarılı oldu dağıtımda da problem yaşatmadılar. şimdi insi gördüm telegramına da girdim sordum adamlar daha dün unilever bilmem ne bölüm başkanıyla konuştuk bize advisor olarak katılabilir diyor. ondan sonra coca-colayla görüşmemiz var diyor. proje baya sağlam duruyor ama denildiği gibi belli de olmuyor. herneyse şartlar zor görüldüğü üzere de tam olarak nereye yazamıyoruz veya nereye yazıyoruz ? Posts in alternate cryptocurrencies section are required.
demişler. sadece alternatiflere mi yazmalıyız ?