Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 101. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
ε δεν νομιζω. θα ηταν πολυ μεγαλη υπερβολη κατι τετοιο!
το πιο πιθανο ειναι να ειναι τεχνιτο ωστε να μπουν φτηνα οι "ατυχοι" των παναμο-papers
ωστε να μην την ξαναπατησουν με αλλες μελλοντικες διαρροες Cheesy
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Υπάρχει το ενδεχόμενο η γενική πτώση των alt που ανέφερες να οφείλεται εν μέρει και στην αναμονή για το launch του Lisk και το Ico του Waves?

Εννοώ έχει δημιουργηθεί τέτοιο hype, που πιθανόν οι αργοπορημένοι των υπόλοιπων νομισμάτων να τα πουλάνε για να γίνουν early επενδυτές αυτών των 2 μήπως και πιάσουν την καλή?
legendary
καιρο ειχαμε να βιωσουμε μια γενικη πτωση σχεδον παντου.
δεν ειναι κακο, για να μπαινει νεο αιμα στο παιχνιδι Wink
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Αν πάρουμε παράδειγμα το προηγούμενο halving τότε ναι θα έχουμε άνοδο ιδίως να θεωρήσουμε ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση που αυτή κρατάει την ισοτιμία σχετικά σταθερή τους τελευταίους μήνες. Με λίγα αν σε αυτή την ζήτηση μειώσεις την προσφορά στο μισό τότε καταλαβαίνετε τι θα συμβεί.
Και η ζήτηση δεν αναμένετε να μειωθεί αλλά με όλες αυτές τις συμφωνίες και τα project που βγαίνουν μάλλον πάμε ακόμα για μεγαλήτερη αύξηση.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
για πειτε αν περιμενετε αλλη μεγαλη ανοδο πριν το καλοκαιρι λογω του halvation?
ή μηπως εχει ηδη προεξοφληθει απο περυσι?
Κατα την γνώμη μου σίγουρα θα παίξει ρόλο αλλά δεν το βλέπω για πολύ μεγάλη άνοδο
Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα ενός τρελού spike ανόδου* (το οποίο θα ακολουθήσει ένας γκρεμός λόγω panic sell)  Tongue

*Σε αυτήν την περίπτωση, ενώ η πλειοψηφία θα αγωνιά πότε θα ολοκληρώνονται τα transaction confirmations στο δρόμο προς τα ανταλλακτήρια, όσοι έχουν προνοήσει θα στέλνουν LTC  Grin Grin Grin Grin

*(new) A 1.5 MB block was just mined on SegNet4 (SegWit's testing network)
https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/4dzzdi/a_15_mb_block_was_just_mined_on_segnet4_segwits/
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
Κατα την γνώμη μου σίγουρα θα παίξει ρόλο αλλά δεν το βλέπω για πολύ μεγάλη άνοδο
legendary
legendary
Μόλις άρχισε και επίσημα το "γνωστό" Σαβατοκύριακο  Grin
legendary
Περί ισοτιμίας στα altcoins, το τι σαβουρο-coin γίνεται pump & dump τα τελευταία 24ωρα στο poloniex δεν περιγράφεται  Grin

να λές πόσοι τσιμπάνε και χάνου χρήματα σε αυτά. Η διαδικασία λέγετε bear trap Tongue. Με λίγα λόγια ρίχνουν κάποιοι χρήμα σε κάτι δημιουργούν ένα γρήγορο spike τσιμπάνε μερικοί αρχίζουν να αγοράζουν και αυτοί που δημιούργησαν το spike απλά πουλάνε. Υπάρχουν και οι fast trader που κάνουν το ανάποδο.
legendary
Ο παπασταύρου σίγουρα θα τα έχει ανακαλύψει. Σε όλες τις λίστες μέσα είναι. Ο μόνος Ελληνας με διεθνή καριέρα  Grin
legendary
ολοι αυτοι οι "σπουδαιοι" στα χαρτια του "παναμα" και καλα δεν εχουν ανακαλυψει ακομα τα cryptos!
τι γατακια που ειναι Grin
hero member
Περί ισοτιμίας στα altcoins, το τι σαβουρο-coin γίνεται pump & dump τα τελευταία 24ωρα στο poloniex δεν περιγράφεται  Grin
legendary
και εγώ έχω κόψει έναν λόφο εδώ κοντά στο σπίτι μου που πρέπει να έχει bitcoins μέσα.

Οργάνωσε κάνα pool να έρθουμε να βάλουμε ένα χεράκι  Cheesy

Πλάκα-πλάκα αυτό θα μπορούσε να είναι μιας πρώτης τάξης εικονοποίηση / εξήγηση με απλά λόγια για το πώς δημιουργούνται τα BTC, τι είναι το mining, και τι σημαίνει βαθμός δυσκολίας

(Τροφή για σκέψη... Ένας εικονοποιημένος οδηγός με παράδειγμα τους σκαφτιάδες

Οικιακός χρήστης με pc / κάρτα γραφικών = μόνος του σε μια αχανή έκταση να σκάβει με ένα κουτάλι
Κινέζικο mining farm =  Μπουλντόζες και τελευταίας λέξης εξοπλισμός με πολλούς εργάτες και σύνεργα

κ.λπ)

Λέω τώρα εγώ...
hero member
είναι και λόγο ότι στην Κίνα το mining έχει δυσκολέψει αρκετά όπως δείχνει και το παρακάτω video της BTCC Tongue lol

https://www.youtube.com/watch?v=30rvfroRHTY

Εκπληκτικό!  Grin
legendary
και εγώ έχω κόψει έναν λόφο εδώ κοντά στο σπίτι μου που πρέπει να έχει bitcoins μέσα.
legendary
Κατατοπιστικότατο το βίντεο, από τα καλύτερα που έχω δει.

Έχω έτοιμα 2 φτυάρια, ένας φίλος ετοιμάζεται να φυτέψει σε βραχώδη περιοχή, οπότε αξίζει μια προσπάθεια. Λέτε να σταθώ τυχερός?

Υ.Γ. Φήμες λένε ότι οι πρώτοι miners ήταν οι Ντάλτον, που έκαναν mining όποτε τους έχωνε μέσα ο Λούκυ Λουκ. Και οι ληστείες που έκαναν με δυναμίτη στα χρηματοκιβώτια τραπεζών, ήταν στην ουσία χακεριές σε μεγάλα ανταλλακτήρια της εποχής.

Φωτό από ιστορικό αρχείο Satoshi: εδώ βλέπουμε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το πρώτο mining pool της εποχής, λίγο πριν αυξηθεί ο βαθμός δυσκολίας

λεπτομέρεια: ο Ραν ταν πλάν είναι μυστικός πράκτορας τραπεζών, οι οποίες από τότε προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς λειτουργεί το blockchain και να ελέγξουν τις συναλλαγές
legendary
είναι και λόγο ότι στην Κίνα το mining έχει δυσκολέψει αρκετά όπως δείχνει και το παρακάτω video της BTCC Tongue lol

https://www.youtube.com/watch?v=30rvfroRHTY
legendary
Είναι ήδη πάνω το bitcoin. Δεν είναι και λίγη η σημερινή του τιμή αν και λένε ότι είναι αρκετά υποτιμημένο. Είχα διαβάσει μια έκθεση που έγραφε ότι η τιμή του πρέπει να ήταν πάνω από τα 600 δολάρια τώρα. Αλλά και αυτό δεν έχει σημασία γιατί εδώ που τα λέμε βλέπουμε την ισοτιμία διαπραγμάτευσης του στα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια ενώ είναι πολύ πολαπλάσια σε χώρες που γίνετε μεγάλο trade του όπως στην Λατινική Αμερική η ακόμα και σε χώρες της Ασίας.
Από την μια  η μεγάλη του καθημερινή χρήση όχι μόνο για trading σταθεροποιούν την ισοτιμία του αλλά από την άλλη ο αποπληθωρισμός του βοηθάει στο να σπάει εύκολα αυτή η ισορροπία.
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Θα βγει λένε από μέρα σε μέρα και το OpenBazaar (αυτή τη βδομάδα, ίσως και μέσα στο ΣΚ) και θα πάρει επάνω του το bitcoin.
(Και μην ξεχνάμε, έρχεται και το Segregated Witness.)
legendary
spike στην ισοτιμία καθώς μέσα σε 16 λεπτά αγοράστηκαν 1600 bitcoin. Υπάρχει και αυτό εδώ το bullish άρθρο

http://esq-classic.cantilever.co/would-you-trust-these-guys-with-your-money/

Pages:
Jump to: