Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 102. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
BTC is listed as a major currency in WaCai, a top finance & accounting App in CN, along with fiat money like CNY USD

Για την Κϊνα πλέον είναι ένα defacto αναγνωρισμένο επενδυτικό asset.

https://twitter.com/cnLedger/status/713564364595269632
legendary
To report του Coindesk για την ισοτιμία του Bitcoin

http://www.coindesk.com/bitcoin-prices-steady-as-subsidy-halving-inches-closer/
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
η νεα "τρομοκρατικη" επιθεση (σε εισαγωγικα γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποιοι ειναι οι πραγματικοι τρομοκρατες πλεον)
δινει ενα ακομα εναυσμα για τον κυβερνητικο ελεγχο παντου, την κυρηξη της κρυπτογραφιας ως παρανομης και τον απολυτο ελεγχο πανω στους
φοβισμενους πολιτες-προβατα.
α ρε σατοσι, εσυ και ο ιησους!  Cheesy
full member
Activity: 154
Merit: 100
50% των χρηστών δεν είναι καν traders, και κρατάνε απόθεμα σαν pension funds ενω το υπόλοιπο 50 μοιράζεται μεταξυ traders/hedge funds/Merchants/Miners και Deep Web.

Μετά τον καθορισμό του οδικού χάρτη για την αύξηση της χωρητικότητας των blocks, οι διακυμάνσεις της ισοτιμίας έχουν μειωθεί. Ο δείκτης μεταβλητότητας βρίσκεται σήμερα στο 1,55% που είναι η χαμηλότερη τιμή από της 30 Οκτωβρίου του 2015.
https://btcvol.info/
sr. member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
@chek2fire

Όπως απέδειξε το δίμηνο Ιούλιος/Αύγουστος του 15 με την άνοδο του Bitcoin λόγω των capital controls στην Ελλάδα το νόμισμα εχει αποκτήσει ένα ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση απο απλό κόσμο. Αν το κοιτάξεις καλύτερα ανεβαίνει το Σ/Κ και 'πεφτει μεσωβδόμαδα. Ο περισσότερος κόσμος εστιάζει στα funds που δραστηριοποιούνται στο νόμισμα αλλά δεν δίνουν σημασία σε ποιό απλά πράγματα:50% των χρηστών δεν είναι καν traders, και κρατάνε απόθεμα σαν pension funds ενω το υπόλοιπο 50 μοιράζεται μεταξυ traders/hedge funds/Merchants/Miners και Deep Web. Eχεις κυριολεκτικά να κανεις με 2 αντίροπες ομάδες ανθρώπων και αυτό διαμορφώνει την κάπως φυσιολογική ροη του νομίσματος ενώ όσων αφορά για την πρόβλεψη πρέπει πάντα να συνδυάζεις την μέρα (προβλέψιμες ανάγκες κοινού) με τα νέα στην όλη βιομηχανία και φυσικά την ώρα καθώς η αγοραστική δύναμη τονώνεται μεταξύ 18:00 και 7 το πρωί λόγω της αμερικάνικης αγοράς.
hero member
Activity: 812
ειναι αυτο που λεγαμε παλια. οτι οσο μεγαλωνει το Liquidity (ρευστότητα) τοσο και θα σταθεροποιειται.
legendary
H ισοτιμία του Bitcoin για μένα είναι ότι ποιο απρόβλεπτο μπορεί να υπάρχει.. Ειλικρινά δεν μπορώ να προβλέψω καν πότε θα ανέβει η θα πέσει η τιμή του. Είναι τόσο πολοί πλέον οι παράγοντες που την επειρεάζουν που είναι οι ποιο δύσκολος γρίφος σε όλο το crypto trading.
Ας πούμε στην περίπτωση του eth η ακόμα καλύτερα στα υπόλοιπα alt coin τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Βγαίνει κάποιος αγοράζει πολλά κομμάτια κάνει lure τους υπόλοιπους και έχουμε άνοδο. Εδώ είναι τα πράγματα παράξενα. Να δώσω ένα παράδειγμα προχθές είχαμε εντολή για 10k αγορά από ανταλλακτήριο της Κίνας επιβεβαιωμένη μεταφορά σε εξωτερική Bitcoin διεύθυνση αλλά η ισοτιμία παρέμενε χαμηλά χωρίς καμία μεταβλητότητα. Φέρτε το ίδιο σενάριο και το ίδιο ποσό σε οποιοδήποτε atlcoin θέλετε. Tongue
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
ειναι εξεραιτικη τεχνολογια οσο το btc blockchain υπαρχει. ακομα και το storj αυτο θα χρησιμοποιει για τα metadata του
legendary
Το βλέπω το factom κάτι 30%+ παίζουν στο Poloniex έχει σπάσει τα ρεκόρ με 70%+. Κάνει το δικό του bubble. Καιρός να αγοράσουμε και factom? Cheesy Mπορεί η άνοδος να είναι και λόγο αυτής της συμφωνίας με  την Κίνα από τι είχα διαβάσει. Πολύ καλή τεχνολογία και λειτουργικό blockchain και νομίζω είναι το μέλλον γενικά όλων των blockchain. δλδ έχουν το δικό τους σύστημα και κάνουν και εγγραφές στο bitcoin blockchain για μεγαλύτερη ασφάλεια.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
ξυπνήστε λίγο, μόνος μου θα το περάσω αυτό με το factorium???

κάποιος το κάνει ηλεκτροσόκ και τα νούμερα παίζουν τρελά!
legendary
τα 400 δολάρια τα κρατάει αν και χθές στο μεγάλο peek του eth τα είχε χάσει και είχε φτάσει μέχρι τα 390 μπορεί και παρακάτω. Τώρα δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί γύρω στα 400 δολάρια καθώς βλέπω και μεγάλη νευρικότητα στην αγορά του eth με αρκετούς να είναι διστακτικοί στο τι να κάνουν η να αγοράσουν η να πουλήσουν. Ως συνήθως αυτές οι καταστάσεις καταλήγουν στο δεύτερο ιδίως μετά από μεγάλο ράλι ανόδου και λογικά αυτό θα μεταφερθεί στο bitcoin.
Απλά το bitcoin είναι πολύ μεγαλήτερη αγορά και με κανονική χρήση του νομίσματος από απλό trading και θεωρώ ότι ακόμα και μια μεγάλη πτώση διόρθωση του eth δεν θα δώσει και πολύ μεγάλη ώθηση στο bitcoin από μόνη της. Αντε το πολύ 5-10 δολάρια.
legendary
Activity: 910
Για να επανέλθουμε στο θέμα του τόπικ, κάτι πήγε να κάνει σήμερα, αλλά ξαναέπεσε κάτω από τα 370 ευρώ

Για να δούμε από σήμερα που ξεκινάει νέα εβδομάδα πώς θα πάει
hero member
Activity: 773
Merit: 528
[OFFTOPIC]
Διαφωνώ κάθετα με τον chek2fire όπως και με όλους που βαφτίζουν "φασισμό", "ξενοφοβία" κλπ. την επισήμανση του κινδύνου που υπάρχει από την πληθώρα εισροή λαθρομεταναστών στη χώρα μας.
Και λέω λαθρομεταναστών γιατί όλοι αυτοί λαθραίοι είναι (εκτός αν κάποιους τους προσκαλέσαμε, ή αν κάποιοι ζήτησαν άσυλο με νόμιμα μέσα) - σίγουρα από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός των προσφύγων αιτούντων άσυλο που προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, και τους οικονομικούς μετανάστες που απλά εκμεταλλεύονται την ευκαιρία του "ανοίξαμε και σας περιμένουμε (να λιαστείτε)". Αυτό αντί να το κάνουμε εμείς, για όσους δε το κατάλαβαν πλέον το κάνουν τα Σκόπια.
Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει κάποιας μορφής βοήθειας (σίτιση, στέγαση, παροχές υγείας) σε όλους αυτούς (από το κράτος οργανωμένα). Όμως μακροπρόθεσμα σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα (δηλ. αλλοίωση της πληθυσμιακής ποιότητας της χώρας, πτώση του τουρισμού που ήδη παρατηρείται και είναι από τα ελάχιστα πράγματα που παράγουμε κλπ.)
Όσο για τη θρησκεία, σίγουρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει (ή να μην πιστεύει τίποτα), αλλά εδώ πλέον έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, να δαιμονοποιείται η θρησκεία και να βαφτίζονται "φασίστες" όσοι έχουν μια ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους.
Από τη μια λοιπόν έχουμε τη φασιστική άκρα δεξιά, που όλοι διαλαλούμε πόσο την κατακρίνουμε, αλλά και τη φασιστική αριστερά, που για μένα είναι το ίδιο πράγμα (απλά δε χαιρετούν ναζιστικά).
[/OFFTOPIC]
full member
Activity: 140
Merit: 100
Πολλοί έχουμε άποψη για το ζήτημα, αλλά η συζήτηση είναι εντελώς off-topic.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
sorry, εγω φταιω. παντως και τα 2 σχολια μου ηταν ειρωνικα για οσους δεν το καταλαβαν Wink
γνωριζω ιστορια και θεωρω οτι οδευουμε γενικα προς το καλυτερο οσο και ζοφερα να μας τα παρουσιαζουν τα πραματα.
αυτοι που εχουν προβλημα ειναι οι νταιληδες με τα οπλα και αυτοι που κλεινονται στις χωρες "φυλακές" τους
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
το θέμα ξεφεύγει προσωπικά πιστεύω σε αυτά τα θρησκευτικά παραμύθια όπως λέτε,και καλό θα ήταν να μην μπλέκουμε θέματα περί θρησκίας 
legendary
Δεν με ενδιαφέρει ο Σύριζα αν έχεις καταλάβει και δεν μου καίγετε καρφί τι λέει. Ο φασισμός με ενοχλεί η καλύτερα όταν τον βλέπω ξυπνάει το ζώο μέσα μου... Και το εν χριστό πες το σε κάποιον που πιστεύει αυτά τα θρησκευτικά παραμύθια.

Που τον είδες τον φασισμό δηλαδή?  Huh  Huh  Huh

Πάντως ούτε εγώ τα πιστεύω αυτά τα θρησκευτικά παραμύθια και αν ήταν στο χέρι μου θα καταργούσα τη θρησκεία "με ένα νόμο και σε ένα άρθρο!"  Grin Grin Grin
legendary
Δεν με ενδιαφέρει ο Σύριζα αν έχεις καταλάβει και δεν μου καίγετε καρφί τι λέει. Ο φασισμός με ενοχλεί η καλύτερα όταν τον βλέπω ξυπνάει το ζώο μέσα μου... Και το εν χριστό πες το σε κάποιον που πιστεύει αυτά τα θρησκευτικά παραμύθια.
legendary
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η πτώση να μην οφείλεται στον Armstrong, αλλά στην κυβέρνηση της Ιαπωνίας που -σύμφωνα με τις φήμες- θα φορολογήσει  το bitcoin.

"Μήπως τέτοια σχόλια κάνουν μεγαλύτερη ζημιά ακόμα και από άρθρα του όποιου Armstrong?"
Όχι. Ευτυχώς η Ελλάδα δεν επηρεάζει άμεσα την αξία του bitcoin, παρά μόνο όταν βρίσκεται υπό κατάρρευση.

υπο καταρευση βρισκομαστε μονιμα εδω και ενα χρονο! 6-7 χρόνια τωρα τελευταια ειμαστε και υπο μουσουλμανοποιηση Grin

^^^Μια μικρή διόρθωση, συμφωνώ στο δεύτερο.  Wink

Ναι πρόσεχε ρε μην σε κάνουν μουσουλμάνο τρομάρα σου. 400 χρόνια ζούσες με μουσουλμάνους και  1100 χρόνια τους είχες κατακτήσει και τώρα μου τρέμεις γιατί κάποιοι ξεριζωμένοι ζήτησαν την βοήθεια μας. Τράβα στο Μητροπολίτη πειραιώς η στον Μιχαλολιάκο να σου δώσει γραμμή για να αποφύγεις αυτό το μίασμα..

Εν χριστό αδερφέ chek2fire μην συγχύζεσαι! Δεν είναι η θρησκεία το θέμα και κανείς δεν αρνήθηκε βοήθεια σε κανέναν "ξεριζωμένο". Μην φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο να μην βλέπουμε το μπάχαλο που υπάρχει, επίσης μαζί με τους ξεριζωμένους όπως τους λες, ξεκίνησαν και καραβάνια ολόκληρα απο άλλες χώρες, όποιος θέλει έρχεται...όποιος θέλει φεύγει... "μπάτε σκύλοι αλέστε..."

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές! ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!   Grin Grin Grin

legendary
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η πτώση να μην οφείλεται στον Armstrong, αλλά στην κυβέρνηση της Ιαπωνίας που -σύμφωνα με τις φήμες- θα φορολογήσει  το bitcoin.

"Μήπως τέτοια σχόλια κάνουν μεγαλύτερη ζημιά ακόμα και από άρθρα του όποιου Armstrong?"
Όχι. Ευτυχώς η Ελλάδα δεν επηρεάζει άμεσα την αξία του bitcoin, παρά μόνο όταν βρίσκεται υπό κατάρρευση.

υπο καταρευση βρισκομαστε μονιμα εδω και ενα χρονο! 6-7 χρόνια τωρα τελευταια ειμαστε και υπο μουσουλμανοποιηση Grin

^^^Μια μικρή διόρθωση, συμφωνώ στο δεύτερο.  Wink

Ναι πρόσεχε ρε μην σε κάνουν μουσουλμάνο τρομάρα σου. 400 χρόνια ζούσες με μουσουλμάνους και  1100 χρόνια τους είχες κατακτήσει και τώρα μου τρέμεις γιατί κάποιοι ξεριζωμένοι ζήτησαν την βοήθεια μας. Τράβα στο Μητροπολίτη πειραιώς η στον Μιχαλολιάκο να σου δώσει γραμμή για να αποφύγεις αυτό το μίασμα..
Jump to: