Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 105. (Read 298928 times)

hero member
Activity: 812
Merit: 1000
Today's a throwback to 2007/8: Oil is crashing, stocks are crashing worldwide, yield curves are flattening & gold is surging. Crisis is here

κι εγω που νομιζα οτι βγηκαμε απτην κριση! Shocked
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Κάτι για ανακοίνωση διαπραγμάτευσης τίτλων στο nasdaq βασισμένων στην ισοτιμία του Bitcoin λένε ότι είναι. Θα δούμε σε λίγες μέρες σίγουρα θα ξέρουμε.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Δεν αφήνετε τους γρίφους και να βάλετε ένα link με τα "καλά" νέα?  Tongue
legendary
Ρε σεις δεν είναι εσωτερική πληροφόρηση ένα tweet και αν το ψάξει κανείς θα βρει εύκολα ποια είναι αυτά τα καλά νέα.
legendary
Activity: 910
τα "καλα" νεα για οσους κρατανε ειναι οντως καλα.
για οσους δεν εχουν, ειναι "κακα" νεα!
και το αναποδο φυσικα.
θεμα προοπτικης Wink

Δε νομίζω να λέμε κάτι διαφορετικό, για όσους "κρατάνε" επειδή είχανε ήδη την πληροφόρηση εδώ και λίγους μήνες και στοκάρανε απόθεμα τα νέα είναι καλά γιατί ήρθε η ώρα να πάνε ταμείο. Όσοι "κρατάνε" για άλλους λόγους και όχι εσωτερικής πληροφόρησης, το ρητό λέει.... "Μαζί με το βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα!"  Smiley   

Όσοι δεν "κρατάνε" και πάνε να εκμεταλλευτούν τα υποτιθέμενα "νέα" θα τη φάνε κατακέφαλα, υπάρχει καλή πιθανότητα να βγάλουν και αυτοί κέρδος αλλά το ρίσκο είναι ασύγκριτα πιο μεγάλο σε σχέση με αυτούς που ήδη "κρατάνε" λόγω εσωτερικής πληροφόρησης.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
τα "καλα" νεα για οσους κρατανε ειναι οντως καλα.
για οσους δεν εχουν, ειναι "κακα" νεα!
και το αναποδο φυσικα.
θεμα προοπτικης Wink
legendary
Όταν τα "καλά νέα" φτάνουν στους κοινούς θνητούς, συνήθως είναι η ώρα να πάνε ταμείο όσοι γνωρίζανε τα καλά νέα πριν αυτά "διαρρεύσουν" στους κοινούς θνητούς.

Θέλει κανείς να μαντέψει για το πότε αυτά τα "καλά νέα" γίνανε γνωστά σε "ορισμένους" ?

Δεν λέω ότι η τιμή δεν μπορεί να εκτοξευτεί(ή και να πατώσει) απλά λέω ότι κάποιοι έχουν πάντα προβάδισμα στην πληροφόρηση.

sr. member
Activity: 503
Merit: 256
Δεν θέλω να σας πάρω το λαιμό μου αλλά για δείτε λίγο αυτό εδώ

https://twitter.com/BitfuryGeorge/status/697409161244626944

ήδη από το πρωί υπήρχε μια κίνηση κεφάλαια να μπαίνουν στο Bitcoin δεν είναι καθόλου τυχαία και τα 78 εκατομμύρια σε συναλλαγές σήμερα για το Bitcoin όταν κατά μέσο όρο στις ημέρες νηνεμίας τους φτάνει περίπου τα 40-50 εκατομμύρια δολάρια.

δηλαδή καλά νέα;
legendary
Δεν θέλω να σας πάρω το λαιμό μου αλλά για δείτε λίγο αυτό εδώ

https://twitter.com/BitfuryGeorge/status/697409161244626944

ήδη από το πρωί υπήρχε μια κίνηση κεφάλαια να μπαίνουν στο Bitcoin δεν είναι καθόλου τυχαία και τα 78 εκατομμύρια σε συναλλαγές σήμερα για το Bitcoin όταν κατά μέσο όρο στις ημέρες νηνεμίας τους φτάνει περίπου τα 40-50 εκατομμύρια δολάρια.
sr. member
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο συγνώμη παρασύρθηκα!
hero member
σε λαθος θεμα γραφετe. το ETH ειναι στα altcoins Smiley
sr. member
10$ όχι αλλά 4,7-5,0 άνετα!

Στην κορυφή ίσως να είναι λίγο δύσκολο να το πιάσουμε, το πιθανότερο είναι μήπως και καταφέρουμε να το προλάβουμε όταν αρχίσει η πτώση. Πάντως για την ώρα αποκλείεται να πέσει αφού έχει πάρει την πάνω βόλτα και όλοι επενδύουν και αγοράζουν αυτή τη στιγμή ακριβώς μόνο και μόνο επειδή ανεβαίνει.

ότι και να γίνει μερικά θα τα κρατήσω για την περίπτωση που φτάσει στα 100$ έτσι και αλλιώς δε ξόδεψα και τίποτα σοβαρό να τα πάρω!
legendary
γύρω στα $10 καλά είναι λες?
 Grin

πλάκα πλάκα έτσι όπως πάει, αν συνεχίσει θα τα πιάσει μέχρι τέλος της εβδομάδας
legendary
Δεν ξέρω αυτό είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση του καθενός για να μην πάρω κανέναν στον λαιμό μου δεν θα το γράψω  Grin
legendary
Τα δικά μου eth τα έχω ήδη μεταφέρει από σήμερα σε ανταλλακτήριο και περιμένω την στιγμή...

ποια θα ήταν η ιδανική στιγμή κατά τη γνώμη σου?

ήδη έσπασε το φράγμα των 0.01

νομίζεις ότι θα ανέβει κι άλλο ή να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά?
legendary
Και η σταθεροποίηση δεν είναι καθόλου κακό για το Bitcoin. Η σταθεροποίηση οδηγεί αρκετούς στο να βγάλουν τα Bitcoin τους από τα "σεντούκια" και να αρχίσουν να τα βάζουν στην αγορά. Η ισοτιμία δεν θα ανέβει από ένα απλό σπεκουλάρισμα. Το σπεκουλάρισμα δημιουργεί πάντα φούσκες που ο μουντζουρης δλδ ο τελευταίος που αγοράζει απλά χάνει τα χρήματα του. Μια σταθερή άνοδο στην ισοτιμία του Bitcoin θα την δούμε μόνο με την αύξηση χρήσης του.
Οσο για το eth όσο και να μου αρέσει η τεχνολογία του που εδώ που τα λέμε δεν κάνει και κάτι που δεν μπορεί να κάνει το Bitcoin ήδη, έχει φοβερά μεγάλες αδυναμίες στο να γίνει ένα νόμισμα αποθήκευσης αξίας. Μην ξεχνάμε ότι είναι premined κατά 40% και μην ξεχνάμε ότι είναι αρκετά πληθωριστικό νόμισμα με μηδενική σχεδόν πραγματική χρήση πέρα από το σπεκουλάρισμα. Απλά είναι η ώρα του να ανέβει και αυτό αλλά μην κάνετε τον μουτζούρη Tongue, Τα δικά μου eth τα έχω ήδη μεταφέρει από σήμερα σε ανταλλακτήριο και περιμένω την στιγμή...
legendary
πάντως είναι φοβερό...

εδώ και μέρες, όποτε μπαίνω κρακεν για να δω ισοτιμίες, είναι λες και κάποιος το έχει κολλήσει στα 330 - 335 ευρώ!

Αν μη τι άλλο, αυτό σημαίνει σταθεροποίηση  Grin

hero member
μη ξεχναμε το ETH Wink
full member
Activity: 154
Merit: 100
Το 2016 θα είναι δύσκολο έτος αλλά η πραγματικότητα δείχνει ότι μέχρι τώρα κερδίζει ο χρυσός. Το πραγματικό πρόβλημα του bitcoin είναι η αδυναμία συνεννόησης της κοινότητας για ένα απολύτως υπαρκτό θέμα. Η άρνηση της πραγματικότητας και ο φανατισμός κατευθύνουν τους επενδυτές σε πιο ασφαλή λιμάνια.
legendary
το έβγαλε το μεροκάμματο ο Hearn για να καταλάβουν μερικοί για ποιούς δουλεύουν αυτοί που επιχειρούν τα fork. Πάντως έτσι και αλλιώς το Bitcoin είναι ακόμα ποιο ελκυστικό από οποιοδήποτε μέταλο γιατί μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιεί και για συναλλαγές άμεσα.
Το 2016 προβλέπετε χρονιά μπάχαλο για την παγκόσμια οικονομία με την Deutche Bank να είναι η πρώτη στην σειρά. Το Bitcoin σε μια τέτοια κατάσταση μόνο κερδισμένο μπορεί να βγει όποιος Hearn και κάθε hearn να κάνει δηλώσεις.
Jump to: