Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 114. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
hero member
Activity: 812
το  BTC θα αποτυχει μονο αν
1. σταματησει ο κοσμος να το χρησιμοποιει
2. χακαριστει κατα οιονδηποτε τροπο που δεν μπορει να μαζευτει

οχι οταν το πω εγω, εσυ, αυτος επειδη βαρεθηκαμε, απηυδησαμε ή για αλλους ιδιοτελεις λογους και αιτιες.
οσα αναφερει μπορουν ανετα να φτιαχτουν στο μελλον, το αναφερει και ο ιδιος στο τελος!
εξαλλου το τελειο νομισμα δεν υπαρχει, δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει ποτε!
οποτε ας προχωρησουμε...
legendary
.... ο Μικέ δεν είναι και πολύ αισιόδοξος ...

τι δουλεια εχει η αισιοδοξια. εδω μιλαμε για business. αν πηγαινες να δουλεψεις σε τραπεζα με παχηλοτατο μισθο, ουτε εσυ θα ησουν "αισιοδοξος" Grin
ειμαι 1000000000% σιγουρος οτι ηταν ενα καλα οργανωμενο σχεδιο για να αγορασει και αυτος και τα φιλαρακια του φτηνα btc αφου πρωτα πουλισαν
οτι ειχαν και δεν ειχαν.
δεν ειναι μονο οι ελληναρες κουτοπονηροι!

Καμία σχέση, ο Hearn ήταν ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ πολύ πριν "πάει να δουλέψει σε τράπεζα" 4 λεπτάκια είναι το βίντεο απο τις 30/8/14 αξίζει να το δείτε https://www.youtube.com/watch?v=iMIzMVABFxQ

Σε αντίθεση με αυτόν κάποιοι άλλοι.....

legendary
Αυτό με τους κινέζους που κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο από το Hashpower γιατί τον ενοχλεί? Δλδ αν το κατείχαν Αμερικάνοι. Ευρωπαίοι δεν θα τον ενοχλούσαν? Οι κινέζοι λειτουργούν σαν zerg σαν οργανωμένη ομάδα που θα πρέπει να τους φοβόμαστε? Tongue

Εσύ δηλαδή αυτό κατάλαβες?
Λες ότι η έγνοια του Hearn είναι το ποιοι κάθονται στον καναπέ? θα μας τρελάνεις? Ο καναπές είναι το πρόβλημα, όχι το ποιοι κάθονται σε αυτόν, Ο ΚΑΝΑΠΕΣ!

legendary
legendary
Το θέμα είναι ότι το τραπεζικό σύστημα καθημερινά εφευρίσκει τρόπους π.χ. ανέπαφες συναλλαγές ή viva wallet που στα μάτια του πολίτη / καταναλωτή φαντάζει ως θαύμα. Γιατί στην ουσία αυτό του έχουν περάσει ότι έχει ανάγκη: Γρηγορότερες διεκπεραιώσεις για να κερδίζει χρόνο, ακόμη και αν πληρώνει τρελά ποσά σε προμήθειες και fees.

Υπό αυτή την έννοια, λοιπόν, το BTC δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τέτοιους αντιπάλους και να καταφέρει να τους παραγκωνίσει. Και πολύ πιθανόν να παραμείνει ως ένας τρόπος αποταμίευσης / επένδυσης / χρηματιστηριακού τζόγου, εφόσον δεν βρει τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο των καθυστερημένων confirmations.

Όλα έχουν να κάνουν με ποιο είναι τελικά το ζητούμενο.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
ενός λεπτού δεν μπορεί να γίνει ποτέ αφού τα block δημιουργούνται κάθε 10 λεπτά. 1 λεπτού θα γίνει μόνο αν δημιουργηθούν τα sidechains η τα κανάλια πληρωμών που λενε.
legendary
εντωμεταξύ τα ελληνικά μέσα έχουν αρχίσει και πιάνουν την είδηση και την αναμεταδίδουν ξέρετε πως...  Grin

Και πολύ άργησαν να το πάρουν χαμπάρι! Μου έκανε εντύπωση η αργοπορία τους.

Λοιπόν, προσωπική άποψη είναι ότι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Bitcoin, είναι η αργοπορία στα confirmations.

Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να λέμε για ανώνυμες και άμεσες μεταφορές χρημάτων, όταν σε πολλές περιπτώσεις το confirmation Μπορεί να πάρει και 1-2 ώρες. Αυτό από μόνο του καθιστά αδύνατη τη χρήση του BTC για καθημερινές μικροσυναλλαγές (π.χ. αγορά εισητηρίου ΜΜΜ, ή πληρωμή βενζίνης, κ.λπ)

Εάν και όταν αποκατασταθεί η "τάξη" και τα confirmations γίνονται άμεσα (και όταν λέω άμεσα εννοώ σε χρονικό περιθώριο εντός 1 λεπτού), τότε και τότε μόνο, θα δούμε πράγματα και δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας. Τότε θα μιλάμε για πραγματική εκτίναξη και πραγματική διείσδυση του BTC σε μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες.
legendary
εντωμεταξύ τα ελληνικά μέσα έχουν αρχίσει και πιάνουν την είδηση και την αναμεταδίδουν ξέρετε πως...  Grin
legendary
Αυτό με τους κινέζους που κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο από το Hashpower γιατί τον ενοχλεί? Δλδ αν το κατείχαν Αμερικάνοι. Ευρωπαίοι δεν θα τον ενοχλούσαν? Οι κινέζοι λειτουργούν σαν zerg σαν οργανωμένη ομάδα που θα πρέπει να τους φοβόμαστε? Tongue
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman

τι δουλεια εχει η αισιοδοξια. εδω μιλαμε για business. αν πηγαινες να δουλεψεις σε τραπεζα με παχηλοτατο μισθο, ουτε εσυ θα ησουν "αισιοδοξος" Grin
ειμαι 1000000000% σιγουρος οτι ηταν ενα καλα οργανωμενο σχεδιο για να αγορασει και αυτος και τα φιλαρακια του φτηνα btc αφου πρωτα πουλισαν
οτι ειχαν και δεν ειχαν.
[/quote]
Δεν ξέρω για τράπεζα,εγω σου λέω τι κατάλαβα από το ποστ που έχει κάνει
hero member
Activity: 812

[/quote]
οτι ειχαν και δεν ειχαν.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
hero member
Activity: 815
Merit: 500
390$ και ανεβαίνει, ήρθε η πράσινη ανάπτυξη Grin
Άντε να γίνουν οι διορθωτικές υλοποιήσεις, να βγούν 1-2 καλά νέα και HODL!, to the moon Cheesy
https://bitcoincore.org/en/2015/12/23/capacity-increases-faq/
legendary
Γενικά το μοτίβο που παίζει εδώ και καιρό είναι παρασκευή απόγευμα με βράδυ να αρχίζει η πτώση με αυτήν να γίνεται αρκετά ποιο έντονη το Σαββάτο το πρωί ώρα Ελλάδας πάντα και την Κυριακή να αρχίζει δειλά δειλά να ανεβαίνει. Μετά δευτέρα η έχουμε σταθεροποιήσει σε ένα επίπεδο τιμής που κρατάει σχεδόν όλη την βδομάδα η απλά έχουμε άνοδο.
Αυτός ο κύκλος γίνετε πάρα πολύ καιρό Tongue Φυσικά υπάρχουν και τα έκτακτα όπως το πρόσφατο με το cryptsy και τον Mike hearn που αποφάσισε να γίνει πρωτοσέλιδο και να πάρει τον τίτλο του ποιο μλκ developer που έχει περάσει ever από το Bitcoin Tongue.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα ενώ είχα χάσει κάθε εκτίμηση μου στον Gavin πλέον με έχει ξανακερδίσει κυρίως λόγο των πράξεων και της στάσης του
legendary
έχει αρχίσει και "διορθώνει" πάντως... Ήδη βρίσκεται ένα βήμα από τα $400

(και τώρα είμαι σίγουρος, επειδή έγραψα τα παραπάνω, ότι θα πέσει πάλι  Cheesy)
legendary
Για να δούμε και λίγο ποιος είναι αυτός ο lead developer του Bitcoin όπως τους αρέσει να λένε όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης με μπροστάρη την New York Times που το είχε και σήμερα στο πρωτοσέλιδο της.
Ο Mike Hearn έχει κάνει τα τελευταία 6 χρόνια μόλις 4 commit στον Bitcoin κώδικα.. Tongue
Ναι καλά διαβάσατε ο μέγα developer του Bitcoin που τον θεωρούν σαν πρώην leader του project έχει κάνει μόλις 4 commit. Για να καταλάβετε ότι οι όντος ποιο ενεργοί developer έχουν κάνει κάτα μέσο όρο 800-900 commit με  τον Gavin Andresen να ξεπερνάει τα 1100

https://bitcointalksearch.org/topic/bitcoin-core-contributors-mike-hearn-six-year-1329902

https://bitcoin.org/en/development
legendary
Αν το δεις λίγο ψύχραιμα η κατάσταση φαίνεται να σταθεροποιείτε. Κλασικά πέφτει κάθε σκ και βλέπουμε ότι έχει σταθεροποιηθεί από χθές γύρω στα 370 δολάρια άρα λογικά από δευτέρα μπορεί να δούμε και κάποια άνοδο. Δεν είχει από τι φάινεται δυναμική για ποιο κάτω η ισοτιμία και το bitcoin δεν πέθανε για 89 φορά Tongue
To θετικό από όλη αυτή την αναταραχή είναι ότι πάμε για αύξηση των block στα 2mb από τι φάινεται. Για μένα πάντως κάθε hard fork έχει πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο και πρέπει να το αποφασίσουν όλοι.
Jump to: