Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 113. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Την ώρα που τους έβλεπα όλους να τσακώνονται σε όλα τα κανάλια οι core με τους μη core και πάει λεγοντας ξέρετε τι κατάλαβα? Τι ιδιοφυΐα του συστήματος που έχει δημιουργήσει ο Satoshi. Όσο και να τσακώνονται όσο και να φωνάζουν όσο και να διαφωνούν γνωρίζουν όλοι ότι για να αλλάξει κάτι στο bitcoin χρειάζεται ομοφωνία και νομίζω αργά η γρήγορα όλοι θα εξαναγκαστούν να καταλήξουν σε ομοφωνία θέλοντας και μη.
legendary
O δε Mike Hearn συνεχίζει να τα κάνει μάνταρα και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα..

https://medium.com/@octskyward/a-small-followup-aa399a83acbb#.cskc8ladq

Μου αρέσει η απάντηση που του δίνει κάποιος από κάτω Tongue

This is probably the time his “colleagues” went short.
LOLZ, the NYTimes article links back to your “Bitcoin has failed” piece. So, your story came out first before theirs. Unless, it’s a temporal paradox.
Your words are getting mixed up badly.

O Simon Dixon μιλάει πλέον ανοιχτά ότι το τραπεζικό σύστημα είναι σε πόλεμο με το Bitcoin και ότι η μάχη έχει ξεκινήσει

http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000482701
legendary
legendary
και ποιά είναι αυτή γιατί όποιον και να έχω ρωτήσει ακόμα και τους developer και από τα δύο στρατόπεδα κανείς δεν έχει κάποια ξεκάθαρη λύση
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
legendary
legendary
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
full member
Activity: 152
Merit: 100
παιδιά χαιρετώ, θα ήθελα και γω να πώ την άποψή μου για τα πρόσφατα γεγονότα..νομίζω δεν είναι τόσο ότι είναι "άμπαλος" ο Hearn (εδώ θα συμφωνήσω με chryspano περί λάσπης) όσο ότι βγήκε και "έκραξε" δημόσια τα κακά του σε μια χρονική συγκυρία που δίνεται αγώνας να γίνει κατανοητό στους regulator, να απαλλαχτεί από "λέρες" τύπου Ulbricht και να αντιμετωπίσει τον διαφαινόμενο διαχωρισμό του νομίσματος από το blockchain (όπως προσπαθούν οι τράπεζες να κάνουν). Το πράγμα ασχήμηνε με την ανακοίνωση ότι δουλεύει στους "απέναντι".
Τώρα το αν έτυχε να βγει την ίδια μέρα με το Cryptsy ;ή όχι το αφήνω σε εσας να το κρίνετε. ΑΠό παρατήρηση εδώ και αρκετό καιρό γίνεται "διαχείριση ειδήσεων" με σκοπό το manipulation της τιμής. Ιδίως όταν τα καλά νέα είναι αρκετά πάντα θα βγεί μια μ#!^#&α για να χαλάσει το κλίμα. Αυτά είναι "κόλπα" αγορών (traders).
Διαισθάνομαι ότι η κοινότητα (και οι devs) είναι διχασμένοι εδώ και καιρό ως προς το μέλλον του project και το consensus θαρρώ θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο από δω και στο εξής άσχετα αν προσπαθούν να το κρύψουν..Το btc έχει μεγαλώσει (και επιτύχει ή οδεύει προς τα εκεί) τόσο που ίσως θέλει διαφορετικού τύπου διαχείριση απ' ότι όταν ήταν "μωράκι". Από την στιγμή που έχουν ανακατευτεί τράπεζες μέσα και προσπαθούν να του κλέψουν την τεχνολογία είμαι ολίγον απαισιόδοξος. Ένα μάτσο (αγαθά) "πρόβατα" (devs, κοινότητα, ιδεαλιστές κτλ) που ο καθείς λέει το μακρύ και το κοντό του (και είναι μια αξιοθαύμαστη δημοκρατία αυτό) δύσκολα αντιμετωπίζουν τους "καρχαρίες" (you know who) που έχουν σκοπό της ζωής τους να κερδοσκοπούν όπου μπορούν. Ενθυμούμαι ότι και κατά την φούσκα του .com υπήρχε τρελλή δραστηριότητα στον κλάδο ΙΤ (γενικά), κυκλοφορούσαν φανταστικές ιδέες και όταν ανακατεύτηκαν τραπεζίτες, φούσκωσαν τις αποτιμήσεις, όλοι έγιναν άπληστοι και ήρθε η κατάρρευση (πλην ολίγων). Όσο κρυφο-υπερήφανος είμαι που πλέον όλοι κάτι έχουν ακούσει για btc, άλλο τόσο ανήσυχος για την σταδιακή απορρόφησή του από το "σύστημα".

Υ.Γ Για κάποιο λόγο κλειδώθηκε το κανονικό μου νικ (allom) και έφτιαξα νέο.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
legendary
legendary
Χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο το Multibit πορτοφόλι, οπότε έχω ορίσει αυτόματα σε κάθε εξερχόμενη συναλλαγή να υπάρχει fee 0.0001.

Όντως, το πρώτο confirmation έρχεται σχετικά γρήγορα (10-15 λεπτά), ωστόσο, στο πορτοφόλι του παραλήπτη φαίνεται το ποσό ως pending, δηλαδή ότι έχει αρχίσει να γίνεται confirm, χωρίς όμως να τον αφήσει να το χρησιμοποιήσει εάν δεν γίνουν τουλάχιστον 3 confirmations.

Φαίνεται δηλαδή

συνολικό ποσό στο πορτοφόλι = α
spendable ποσό = α μείον το ποσό που δεν έχει γίνει confirmed

εάν υπήρχε η δυνατότητα να είναι spendable αυτομάτως, πιστεύω θα ήταν μία νέα επανάσταση μέσα στην επανάσταση του BTC  Tongue
hero member
Activity: 812
Θα συμφωνήσω ωστόσο με το γεγονός ότι η καθυστέρηση στα confirmation είναι το μεγάλο αγκάθι.

Α το βρηκα το κολπο. βαζω fee=0.0001 και εχω το πρωτο confirmation στο δεκαλεπτο.
το κολπο αυτο το κανουν τα ανταλλακτηρια οταν κανεις withdraw (φυσικα αυτο το fee το αφαιρουν απο σενα) Grin
αλλα οκ, λεω δε βαζω κι εγω τοσο και τσουπ εγινε η δουλεια (απο το να περιμενω 10 και 12 ωρες!)
δε θελει κοπο, θελει τροπο Wink
legendary
πάντως το έχω γράψει και στο κανάλι δημόσιας συζήτησης που έχει ανοιξει στο slack από τους developer του bitcoin ότι θα πρέπει πρώτα να βρεθεί μια λύση στο βασικό πρόβλημα για το οποίο μπήκαν τα όρια στο block size και που είναι το spam attack. Αυτή είναι η ρίζα του προβλήματος. Μετά θα πρέπει να μπεί μια μαθηματική φόρμουλα που να ορίζει αυτόματα το μέγεθος των block ανάλογα με τον όγκο συναλλαγών χωρίς hard fork και fix λύσεις αλλά bitcoinxt. Ολα αυτά μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμα.
Πάντως το dumb που έκανε ο hearn με τα bitcoin του δεν είχε και μεγάλο αντίκτυπο δεν κατέρρευσε καμία ισοτιμία και σταδιακά νομίζω επανερχεται στα επίπεδα της
legendary
Ούτε που γνωρίζω και υπάρχει το παράδοξο κάποιος από την μια να γράφει ότι το Bitcoin απέτυχε και από την άλλη να υπερασπίζεται απόψεις για την πορεία του Bitcoin Cheesy To τρολάρισμα σε όλο του το μεγαλείο μας σέρβιρε και ένα ψόφια ποντίκι έτσι για ορεκτικό  Grin
legendary
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει ένας ήρεμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων δίχως να ανέβουν οι τόνοι?

Προσωπικά δεν ξέρω ποιος είναι ο Hearn και ούτε λαμβάνω υπόψιν μου τις προβλέψεις οποιουδήποτε. Άλλωστε από προβλέψεις άλλο τίποτα! Σε καθημερινή βάση διαβάζω είτε ότι θα φτάσει στο φεγγάρι, είτε ότι είναι φούσκα και θα σκάσει.

Προς το παρόν, ύστερα από 7 χρόνια περίπου ζωής, εγώ βλέπω ότι εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά ισχυρό νόμισμα, να είναι το μοναδικό που σημείωσε τέτοια άνοδο μέσα στο 2015. Έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο συναλλαγών με μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Θα συμφωνήσω ωστόσο με το γεγονός ότι η καθυστέρηση στα confirmation είναι το μεγάλο αγκάθι. Και όχι τόσο το γεγονός ότι το 91% του hash power ανήκει στην Κίνα.

Άλλωστε η Κίνα, παραδοσιακά κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς σε πολλά πράγματα, από εργοστάσια κατασκευής high tech προϊόντων μέχρι καρφίτσες.
legendary
καλά εσύ δεν ήσουν που μου έγραψες ότι το Bitcoin θα αποτύχει και ότι δεν έχει μέλλον.

Σε αυτό αναφέρεσαι? κάθε μέρα και χειρότερα το βλέπω το ποντικάκι.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.12565919
Αστο μην το ζαλίζεις πούλα τα bitcoin η καλύτερα κάψτα και μην ασχολείσαι  Grin Άσε εμάς τους υπόλοιπους να ασχολούμαστε.
Τι να ζαλίσω? δεν το βλέπεις το ποντικάκι? τέζα είναι... όλο δικό σας!  Grin

Και όσο για την σκατοδουλειά του που ο κακόμοιρος developer την παράτησε για να κάνει τον αγώνα του υπέρ κοινωνίας και όλων... δεν ήταν τόσο ανιδιοτελής όσο γράφεις. Τα έχει βγάλει τα φραγκάκια του ο Hearn και μιλάμε για χοντρό χρήμα. Γιαυτό άστο ρε φίλε.Τράβα στο altcoin όπως και να λέγετε.
Ενδιαφέρον το ότι θεωρείς τη δουλειά στη Google σκατοδουλειά. Επίσης δεν ήξερα ότι στο Bitcoin πληρωνόταν καλύτερα απο ότι στη Google! Έχεις στοιχεία-πληροφορίες-links οτιδήποτε? ή απλά του ρίχνεις ακόμη λίγη λάσπη? Ειλικρινής η ερώτησή μου.

Και ότι έχω γράψει δεν έχω γίνει ποτέ επιθετικός όσο εσύ ιδίως έδω μέσα.
Μια επιθετικότητα την έχω, είναι αλήθεια, ξυπνάει το troll μέσα μου ώρες ώρες.... ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!

Στην τελική ποιος είναι ρε φίλε ο Hearn που μπορεί να βγει με τόσο θράσος και πει ότι το Bitcoin απέτυχε?
'Οντως! Να μαστιγωθεί ο αλήτης! Πως τόλμησε! Ποιος νομίζει ότι είναι! ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ!

Σίγα το πολυέλαιο που νομίζει ότι είναι ο Satoshi η την έχει δει Satoshi και να αναγγέλει αποτυχημένο ένα project που όχι μόνο δεν είναι δικό του αλλα και ούτε έχει δουλέψει καν γιαυτο.
Εαν δεν έχει δουλέψει ποτέ γιαυτό τότε πως είναι δυνατόν να πληρωνόταν και μάλιστα καλύτερα και απο τη Google? μήπως απλά ρίχνουμε λίγη λάσπη ακόμα? λέω... μήπως?

Τέλος μια διευκρίνηση για τον καναπέ σε προηγούμενη φωτογραφία, αυτοί που κάθονται στον καναπέ ελέγχουν το 95% του hash power. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις κολλήσει ότι δήθεν ο Hearn έχει πρόβλημα στο ότι είναι κινέζοι(οι περισσότεροι?) Θα τον κάνεις και ρατσιστή? λασπούλα λασπούλα?

legendary
Αυτό με τους κινέζους που κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο από το Hashpower γιατί τον ενοχλεί? Δλδ αν το κατείχαν Αμερικάνοι. Ευρωπαίοι δεν θα τον ενοχλούσαν? Οι κινέζοι λειτουργούν σαν zerg σαν οργανωμένη ομάδα που θα πρέπει να τους φοβόμαστε? Tongue

Εσύ δηλαδή αυτό κατάλαβες?
Λες ότι η έγνοια του Hearn είναι το ποιοι κάθονται στον καναπέ? θα μας τρελάνεις? Ο καναπές είναι το πρόβλημα, όχι το ποιοι κάθονται σε αυτόν, Ο ΚΑΝΑΠΕΣ!

Ναι όντος οι κινέζοι είναι όλοι ίδιοι και έχουν ένα εμφυτευμένο chip από την κομουνιστική κυβέρνηση ώστε να τους δώσει εντολή να καταστρέψουν όλοι μαζί το bitcoin. Φαντάζομαι αν στον ίδιο καναπέ καθόντουσαν μόνο λευκοί σαν το γάλα η ακόμα καλύτερα αμερικάνοι δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα ε?
hero member
Activity: 812
πούλα τα bitcoin η καλύτερα κάψτα
δεν νομιζω να εχει πλεον. οσοι κρατανε κανουν μπαμ απο μακρυα Cheesy
ξερω αρκετους που τα πουλισαν χαμλα και τωρα ουτε να το ακουσουν δε θελουν. απολυτα ανθρωπινη αντιδραση!
legendary
Jump to: