Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 115. (Read 298928 times)

hero member
Activity: 815
Merit: 500

Anyway, όποτε έχω βγει και έχω κάνει "πρόβλεψη" μέσα σε 1-2 μέρες διαψεύδομαι κατηγορηματικά!  Tongue  Είχα πει ότι μέσα στο 2016 δεν θα δούμε πολλές φορές την ισοτιμία να κατρακυλάει, και αμέσως βλέπετε τι γίνεται!!!

Δεν πειράζει... Όπως έγραψε και ο ptiper21 πιο πάνω, το θέμα είναι πώς θα μαζέψω μερικά fiat στην άκρη για να αγοράσω άμεσα!  Smiley

Όποτε έχω αγοράσει μετά πέφτει, όποτε έχω πουλήσει μετά ανεβαίνει Grin
Τώρα που δεν έχω λεφτά μένω με την απορία αν θα έπρεπε πχ να αγοράσει κάποιος τώρα (342€) η να περιμένει πχ να δει τι γίνεται μέχρι τη Δευτέρα πρωί
hero member
Πλέον είναι προφανές ότι ισχυει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή η εναλλακτική χρήση του blockchain από τράπεζες κλπ θα είναι σε βάρος του bitcoin σαν νόμισμα

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς? Ότι επιβαρύνεται η τεχνολογία?

Εννοώ ότι η χρήση της τεχνολογίας blockchain για άλλες συναλλαγές πέρα του Bitcoin(τράπεζες κλπ, πιθανόν σε δικές τους ελεγχόμενες υποδομές) δεν βλέπω να έχει κάποιο θετικό αντίκτυπο για το νόμισμα Βitcoin και την ισοτιμία του, μαλλον το αντίθετο. Άσε που στην ιστορία της πληροφορικής υπάρχουν παραδείγματα καινοτομιών που τα κέρδη τους τελικά δεν τα καρπώθηκαν οι πρωτοπόροι οι οποίοι έφαγαν και τη λάντζα αλλά οι επόμενοι Smiley

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Πλέον είναι προφανές ότι ισχυει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή η εναλλακτική χρήση του blockchain από τράπεζες κλπ θα είναι σε βάρος του bitcoin σαν νόμισμα

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς? Ότι επιβαρύνεται η τεχνολογία?

Anyway, όποτε έχω βγει και έχω κάνει "πρόβλεψη" μέσα σε 1-2 μέρες διαψεύδομαι κατηγορηματικά!  Tongue  Είχα πει ότι μέσα στο 2016 δεν θα δούμε πολλές φορές την ισοτιμία να κατρακυλάει, και αμέσως βλέπετε τι γίνεται!!!

Δεν πειράζει... Όπως έγραψε και ο ptiper21 πιο πάνω, το θέμα είναι πώς θα μαζέψω μερικά fiat στην άκρη για να αγοράσω άμεσα!  Smiley
hero member
(delete λάθος quote)

Καιρό τώρα με προβλημάτιζαν τα "αισιόδοξα" για το μέλλον του Bitcoin άρθρα σχετικά με την υιοθέτηση της blockchain τεχνολογίας από άλλους, από τράπεζες κλπ.
full member
Activity: 154
Merit: 100
Το bitcoin είχε καταγράψει σημαντική σταθερότητα κατά το 2015. Καμία σχέση με ασανσέρ και παιχνίδια. Μπορεί να υπήρχαν μικρές μεταβολές ανά μέρα, αλλά ανά μήνα υπήρξε εντυπωσιακή σταθερότητα. Αυτό λένε τα δεδομένα.

Η σταθερότητα είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς το bitcoin μπορεί να επιτελέσει και το ρόλο του "οχήματος διαφυγής". Αν κάποιος έχει λεφτά (σε ευρώ) στο στρώμα ή σε ελληνική τράπεζα, μπορεί να τα μετατρέψει σε bitcoin και να τα φυγαδεύσει π.χ σε κάποια γερμανική τράπεζα.
hero member
Activity: 812
παντα υπαρχουν αιτιες και αφορμες για πανω και κατω (το ασανσερ που λεμε)
εξαλλου ετσι βγαζουν κερδος οι παικτες Tongue
εμενα με ενοχλει αφανταστα που ακομα και μετα απο 12 ωρες ακομα να δω confirmation!
δεν μπορεις να κανεις δουλεια ετσι!
μου φαινεται θα βαλω το Bitcoin classic! (ο απελπισμενος)
full member
Activity: 154
Merit: 100
Μετά την κατάρρευση κάθε ανταλλακτηρίου η αξία του bitcoin υποχωρεί, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο σημαντικό είναι το ανταλλακτήριο. Οι αψιμαχίες για τη χωρητικότητα των blocks επίσης ρίχνουν την αξία.

Αυτό που πραγματικά ενοχλεί είναι ότι την ώρα που τα πάντα στον κόσμο δείχνουν να τραντάζονται (χρηματιστήριο Σανγκάη, δείκτης BDI, δείκτης εμπορευμάτων, πετρέλαιο, ευρωπαϊκά-αμερικανικά και ασιατικά χρηματιστήρια), το bitcoin διατηρούσε την αξία του περί των 430$. Έμοιαζε με όαση σταθερότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι developers του bitcoin προσπαθούν να γαμ.... τους Κινέζους, την ώρα που οι  τελευταίοι βλέπουν το συγκεκριμένο νόμισμα σαν ασφαλές καταφύγιο. Το ίδιο ακριβώς έκαναν τον Αύγουστο. Αυτός μάλλον είναι ένας εκβιασμός προκειμένου να τους αναγκάσουν να αυξήσουν την χωρητικότητα των blocks.

Αν μπορούσαμε να προτείνουμε μια "μέση οδό", αυτή θα ήταν η αυτόματη αύξηση των blocks ανάλογα με τον διατηρήσιμο όγκο των συναλλαγών.
legendary
Activity: 910

Δε βλέπω επιχειρήματα κατά των όσων έγραψε ο Hearn, κίνητρο βλέπω να του προσάπτουν και μπορεί να έχουν και δίκιο σε αυτό.

Βλέπω μια παράβαση και αποφασίζω να μην μιλήσω επειδή ο παραβάτης είναι γνωστός μου, βλέπω ακόμη μια παράβαση και αποφασίζω να μιλήσω επειδή έχω προηγούμενα με τον παραβάτη, ο παραβάτης μπορεί να ισχυριστεί ότι τον "ρουφιάνεψα" επειδή έχουμε προηγούμενα αλλά αυτό δεν μπορεί να "ακυρώσει" την παράβαση η οποία έχει συντελεστεί.

Τίποτα σοβαρό υπάρχει για να αντικρούσει τα λεγόμενα του Hearn ή απλά αρκούνε οι σαχλαμαρίτσες που αναφέρει το Coindesk και τα "ευχολόγια" του Αντωνόπουλου?
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
legendary
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Satoshi. Ο μόνος λόγος που έφυγε ήταν γιαυτό το πράγμα που γίνετε σήμερα. Η ιδεολογία του και γενικά η θεώρηση του ήταν απόλυτη ότι μπορεί να τρέξει ένα αποκεντρωμένο project ακόμα και όταν έχει να κάνει και με αξία χωρίς έναν αρχηγό και μόνο με την συνεργασία και την συνεννόηση.
Απλά είναι ο δύσκολος δρόμος. Η συνεννόηση αρκετές φορές για να πετύχει θέλει και καιρό και αρκετές παραχωρήσεις από όλους αλλά για μένα είναι ο ποιο ανοιχτός και αξιόπιστος δρόμος.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
'Έχετε έτοιμα λεφτά για να αγοράσετε στα χαμηλά! Άτομο που δηλώνει δημόσια ότι πούλησε όλα τα bitcoin του , σε τι σκέψεις με βάζει; Ότι θα μπει ξανά στα χαμηλά και θα πλουτίσει!
Μόλις περάσει το Bitcoin classic θα γίνει η εκτόξευση βλέπω come back του Satoshi σύντομα
full member
Activity: 294
Merit: 101
'Έχετε έτοιμα λεφτά για να αγοράσετε στα χαμηλά! Άτομο που δηλώνει δημόσια ότι πούλησε όλα τα bitcoin του , σε τι σκέψεις με βάζει; Ότι θα μπει ξανά στα χαμηλά και θα πλουτίσει!
member
Activity: 112
Merit: 10
True story..
Δεν ήξερα καν πόσα χάθηκαν.. Πολλά λεφτά ρε γαμώτο.. Και εμείς σκάμε για 100 και 200€..
legendary
άλλο οι φήμες και άλλο πράγμα να ανακοινώνετε επίσημα ότι χάθηκαν 7.5 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin και 2 εκατομμύρια δολάρια σε litecoin
member
Για το cryptsy έχει ακουστεί πάντως εδώ και μήνες ότι δεν έκανε σωστά πληρωμές.. Κάποιοι πληρωνόντουσαν μετά από αρκετές μέρες και μερικοί καθόλου..
legendary
Για μένα πολύ ποιο μεγάλη αξία έχει αυτός εδώ ο πίνακας παρά οι μλκ του Hearn

http://coinmarketcap.com/

όπως είπα δείτε το ethereum το μόνο crypto που δεν είχε καμία διαπραγμάτευση στην πλατφόρμα του cryptsy.
legendary
το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το hearn αλλά όπως είπα έχει να κάνει με το hack στο cryptsy που χάθηκαν χιλιάδες Bitcoin όπως ανακοίνωσαν. Αν παρακολουθείς την ιστορία του Bitcoin μετά από κάθε hack σε ανταλλακτήριο η καλύτερα μετά την ανακοίνωση έχουμε πάντα μεγάλες πτώσεις στην ισοτιμία. Μετά αρχίζει το τρενάκι τα ποιο αδύναμα χέρια απλά πουλάνε για να μην χάσουν.
Ο Hearn απλά βρήκε την ευκαιρία να κάνει την ανακοίνωση του ώστε να πάρει και το μεροκάματο του γιαυτούς που δουλεύει σήμερα.
Νομίζω μπορούμε να δούμε και κάτω από τα 300 δολάρια ξανά. Χάθηκαν αρκετά χρήματα στο cryptsy θα πάρει μέρες να σταθεροποιηθεί αυτή η κατάσταση.
member
Εγώ παιδιά αγόρασα πριν λίγο κάτι Bitcoin στα 345€.. Αν πέσει και άλλο ίσως αγοράσω περισσότερα.. Πιστεύετε ότι θα ανέβει πάλι η τιμή?
legendary
Πάντως να σας πω την αλήθεια θα ήθελα να πάει και ποιο χαμηλά να μπορέσουμε να αποκτήσουμε και περισσότερα Bitcoin Smiley
Jump to: