Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 35. (Read 298918 times)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Ενδιαφέρουσα κινητικότητα της ισοτιμίας τις τελευταίες ημέρες...
 Grin
καλή ευκαιρία για να μεγαλώσει κάποιος το χαρτοφυλάκιό του (και να πάρει κάποια btc επιπλέον, ειδικά εάν συνεχιστεί λίγο ακόμη η πτώση)
full member
Activity: 294
Merit: 101
πουλήστε κανενα btc να αγοράσουμε σε καλή τιμή!  Grin Grin Grin
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
οταν οι κινεζεοι πουλησουν τα Btc -->ETH και παρουν τα ΕΤΗ,
ενδεχομενως να μπορουν να στειλουν αυτα τα ΕΤΗ σε ανταλλακτηρια εκτος κινας και να τα κανουν BTC
αφου θα μπορουν να τα παρουν!
αυτο θα σημανει αντιστροφη της καταστασης, BTC up, ETH down
το ποτε θα αρχισει αυτο, αγνωστο. ισως ξεκινησε ηδη!
hero member
Activity: 526
Merit: 502
Βιάζονται τώρα όλοι να ξεφορτώσουν, αλλά το ξεφόρτωμα γίνεται στην άνοδο όταν όλα είναι πρίμα γιατί όταν αρχίσει η κάθοδος η έξοδος είναι στενή.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Νομίζω ότι οι miner πλέον πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα. Η ανοησία μερίδα από αυτούς να ακολουθήσουν τυφλά τυχοδιώκτες σαν τον Ver τους και να παίξουν με την φωτία απλά έχει ως αποτέλεσμα να είναι οι πρώτοι που θα καούν. Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία με το fork και με τον διχασμό τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην δούμε το bitcoin σε ιστομίες κάτω των 500 ευρώ μπορεί και δολαρίων.
Μην ξεχνάμε ότι η τιμή του bitcoin έχασε περίπου τα 300-400 δολάρια από την ώρα που ο Jihan άρχισε τις μλκ του.
Μια αχτίδα φωτός υπάρχει και είναι ότι μερικοί miner όπως η Bitfury που βλέπουν όλη η επένδυση τους να καταστρέφετε σιγά  σιγά χωρίς στην ουσία να φταίνε σε τίποτα οι ίδιοι άρχισαν να δημιουργούν block συμβατά με το UASF δλδ την ενεργοποίηση του segwit χωρίς την πλειοψηφία των miner.

https://i.redditmedia.com/yXI75lyxg-nxfrRyO7AJJKShBF-DGHRo7Ustm0KGBxQ.png?w=1024&s=4395de6834c4ec03689099fa4c50c9d6

Το ethereum έχει εκτοξευτεί στα ύψη καθώς από τι διαβάζω είναι και ο μοναδικός τρόπος κάποιος να βγάλει τα εγκλωβισμένα coin του από τα κινέζικα ανταλλακτήρια. το ethereum για αγνωστο λόγο από τι διαβάζω επιτρέπετε να το τραβήξεις από τα ανταλλακτήρια.
newbie
Activity: 50
Merit: 0
legendary
ο,τι δημιουργει κινηση και φερνει πολυ λαο τοτε θα εχει και αρκετα fees.
αν φυγει κοσμος απο το Btc τοτε θα πεσουν και τα fees Και θα επελθει ισορροπια Wink
υπαρχουν τοσα αλλα νομισματα για να επιλεξουμε! αυτος ηταν και ο λογος του open source
για να μπορει ο καθενας να το αλλαζει, να το κλονοποιει κλπ κλπ κλπ
legendary
κάτι άλλο που θέλω να γράψω για το storj γιατί το παρακολουθώ εδώ και καιρό και πρέπει να είμαι ο μόνος που κάνει mining με hd στο σύστημα τους είναι ότι στην ουσία δεν γράφουν και δεν χρησιμοποιούν το blockchain σύστημα για την αποθήκευση των δεδομένων η για το p2p storage.
Απλά χρησιμοποιούν τα token ως βραβείο για να νοικιάσεις το σκληρό σου δίσκο στο σύστημα και γιαυτό τον λόγο μπορούν να αλλάξουν έτσι πανεύκολα σύστημα και να πάνε από την counterparty που στην ουσία δημουργεί token βασισμένα στο bitcoin blockchain να πάνε στο ethereum
Αλλά και εκεί δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα καθώς όπως έχουμε γράψει τα blockchain συστήματα έχουν ένα θεμελιώδη "πρόβλημα" Οτι τα fees τους δεν υπολογίζονται σε fiat money αλλά σε kb.
Γιαυτούς νομίζω μια πολύ καλύτερη λύση θα ήταν ένα sidechain σύστημα η το lighting network αλλά αυτά θέλουν να επενδύσεις σε τεχνολογική έρευνα που δεν είναι και ότι ποιο εύκολο.
legendary
είναι καθαρά θέμα της counterparty. το storj ποτέ δεν ήταν ένα bitcoin project αλλά είχε το δικό του crypto νόμισμα. Τώρα από τι έχουμε δει για την δημιουργία altcoin το ethereum αυτή την στιγμή προσφέρει μια ποιο έτοιμη πλατφόρμα και φυσικά με χαμηλότερα fee.
Mπορεί στην τελική αυτή να είναι και η χρησιμότητα του ethereum στο μέλλον. Κανείς δεν γνωρίζει.
Το Bitcoin γιαυτό που φτιάχτηκε το κάνει ακόμα πολύ καλά. Τώρα αν θέλουμε να κάνει περισσότερα πράγματα σαν σύστημα τότε θα πρέπει κάποτε να ενεργοποιηθούν και τεχνολογίες όπως το segwit.
Για το brave που έγραψες έχεις κάνει λάθος καθώς από τι διάβασα απλά γράφουν ότι θα προσθέσουν και το ethereum σαν σύστημα πληρωμής.
full member
Activity: 140
Merit: 100
Πάτησε πάνω στο σύνδεσμο του Storj στο μήνυμά μου και διάβασε το άρθρο του Coindesk: Atlanta-based Storj Labs has announced that it intends to move its decentralized storage service to the ethereum blockchain. Αν το Ethereum αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα επεκτασιμότητας μπορεί να το λύσει με hard fork, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.
legendary
full member
Activity: 140
Merit: 100
Η θεμελιώδης ανάλυση του Bitcoin συνηγορεί προς μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση, τουλάχιστον για όσο διάστημα δεν λύνεται το πρόβλημα της επεκτασιμότητας. Σημαντικά εγχειρήματα όπως  to Storj και ο περιηγητής Brave  εγκαταλείπουν το Bitcoin και στρέφονται στο Ethereum. Χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του Storj δήλωσαν: «Όσον αφορά τις πληρωμές παρόχων του Φεβρουαρίου, πληρώσαμε πάνω από $1600 σε τέλη συναλλαγών, ή περίπου 13% του ολικού ποσού. Αυτό δεν είναι διατηρήσιμο ή επιδεικτικό μείωσης». Σταδιακά η κοινότητα χρηστών του Bitcoin συρρικνώνεται.
hero member
Αυτό είναι γίνε σου λέει day trader για να την περνάς φίνα αμ δε, γιατί πως να το κάνουμε κάθε επάγγελμα έχει την επικινδυνότητα κι εδώ την μια σε κυνηγάνε οι ταύροι την άλλη οι αρκούδες και όλο πάνω σε καμιά στροφή την έχει στημένη κάποιος πεινασμένος καρχαρίας ακονίζοντας τα μαχαιροπίρουνα να σε κάνει μια χαψιά, την ψυλλιάστηκαν χθες ότι τους παρακολουθούμε και αμολήσανε οι σουπιές το μελάνι κάναν την μουτζούρα και θολώσαν τα νερά για να μην μπορούμε να βγάλουμε άκρη, ο λόγος για το χθεσινό candlestick που λέγεται Opening Black Marubozu δίνει μεν σήμα πτωτικό αλλά το ποσοστό επιτυχίας είναι στο 50% δηλαδή μοιρασμένες πιθανότητες κι άντε τώρα να βγάλεις άκρη τι να κάνεις σήμερα, για να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο του day trader.
newbie
Activity: 14
Merit: 1
μου φάνηκε καλό σαν ανάλυση (ή συγκεκαλυμένη ανάλυση του μέλλοντος σκέφτομαι εγώ πονηρά), διαλέχτε και πέρνετε!!

https://bitcoinmagazine.com/articles/bitcoin-price-analysis-preparing-hard-fork-eventualities/
legendary
δεν εχει σημασια τι τραπ ειναι. απλα οτι η μεση τιμη του ειναι γυρω στα 1000 και θα συνεχισει να ειναι για καμποσο καιρο (?).
 οποτε μετα παιζεις σχετικα σιγουρα  Wink
hero member
Βλέπω το διάγραμμα και αναρωτιέμαι τι έχουμε εδώ bull trap η bear trap εδώ σε θέλω ανοδικέ κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.
hero member
Ολέ ο ταύρος που λέμε, δυναμική η μέρα σήμερα για τους day traders τέτοιες διακυμάνσεις δίνουν καλό κέρδος.
jr. member
Activity: 58
Merit: 10
Δεν παιζει το παιχνιδι από που θα βγάλεις ... αλλά από που μπορεις να σώσεις κάτι ... το παιχνιδι είναι πια αξία θα καεί λιγότερο ... μας εχουν κάνει την ζωή day trading Huh
full member
Activity: 294
Merit: 101
jr. member
Activity: 59
Merit: 10
αν ξανασυμπέσουν πάντως cap controls με με χαμηλή ισοτιμία όπως το 2015 ... και έχω να τζογάρω ανάμεσα σε ελλ τραπεζες και bit

θα ξαναεπιλέξω την 2η κουρτίνα ... σα χαμηλότερου ρίσκου για τα ψιλά μου     Grin Cool Grin

ειδικά αν αρχισουμε να ακουμε για παιχνιδι των Αμερικάνων με τις Ιταλικες Τράπεζες ...

Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα εγώ δεν θα επέλεγα τίποτα από τα δύο. Πριν τον Ιούλιο του 2015 η μεταβλητότητα του btc βρισκόταν σε χαμηλά επίπεδα. Τώρα έχει πάρει τα βουνά. Έχουμε μπροστά μας το πρόβλημα της αύξησης του μεγέθους των block και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα κάνει η Κίνα με τα ανταλλακτήρια.

Όταν υπάρχει αβεβαιότητα δεν κάνουμε τίποτα, ιδίως όταν υπάρχουν άλλες πιο ασφαλείς επιλογές. Δεν υπάρχει λόγος να αποφύγεις τον ένα τυφώνα για να πέσεις στον άλλο.
Pages:
Jump to: