Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 38. (Read 298928 times)

full member
Activity: 140
Merit: 100

Αν δε λυθεί το πρόβλημα της επεκτασιμότητας το Bitcoin δε θα δει νέο υψηλό. Όσον αφορά τη συνολική κεφαλαιοποίηση, σταδιακά το ποσοστό των υπόλοιπων ψηφιακών νομισμάτων αυξάνεται και ήδη το Ethereum έφτασε σχεδόν στο 25% της κεφαλαιοποίησης του Bitcoin. Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος της ομάδας διαχείρισης και των οπαδών του Bitcoin δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα του προβλήματος.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
φαινεται σαν το καθε αλτκοιν αν ακολουθει δικο του δρομο και το btc δικο του. βλεπουμε δηλαδη μεσα στην ημερα ολες τις δυνατες διακυμανσεις.
δεν ακολουθουν ολα το ιδιο μοτιβο και  με την ιδια "δυναμη"
π.χ. το ενα ανεβαινει 10% το αλλο 50% το αλλο πεφτει 5% το αλλο 15% κ.ο.κ.
αυτο δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει τουλαχιστον για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
να υποθεσω οτι πλεον υπαρχει μεγαλη διασπορα (πολλοι παιχτες) με διαφορετικα σχεδια και με διαφορετικες αντιληψεις μεταξυ τους!
hero member
Activity: 526
Merit: 502
Επόμενο ήταν να κρασάρη μετά το  Bearish Advance Block και την αποτυχία  νέου υψηλού
να δούμε τώρα αν θα κρατήσει τα 1100$ η θα πάει πιο κάτω.
hero member
Πάντα μετά από καλή άνοδο του bitcoin ακολουθούν τα altcoin με μεγάλο κερδισμένο αυτή τη φορά το dash.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
"λογικα" (αν υπαρχει τετοια λεξη στον τζογο) το Btc μεχει σταθερο και αυξανονται ολα τα υπολοιπα λογω της φασαριας και
του προσφατου bug στο BU.
δεν εχω ξαναδει να αυξανονται τοσο τα altcoins Και το btc oxi!

γιατί εγώ θυμάμαι να το έχω ξαναδεί και πάντα να συνοδεύετε με epic crash στα altcoin?
hero member
Activity: 1111
Merit: 588
Υπαρχει το ενδεχομενο οι νεοι "παιχτες" που μπαινουν στην αγορα να αγοραζουν πιο φθηνα νομισματα . Το συνολικο marketcap ξεπερασε τα 26 δις . Βλεπω την πρωτη δεκαδα παντως να ακολουθει μελλοντικα την πορεια του btc .
legendary
"λογικα" (αν υπαρχει τετοια λεξη στον τζογο) το Btc μεχει σταθερο και αυξανονται ολα τα υπολοιπα λογω της φασαριας και
του προσφατου bug στο BU.
δεν εχω ξαναδει να αυξανονται τοσο τα altcoins Και το btc oxi!
member
Activity: 97
Merit: 10

μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτό με το σίγμα γιατί με ψάρωσες λίγο;   Grin Grin

standard deviation https://en.wikipedia.org/wiki/Standard_deviation

ουσιαστικα αποσταση απο τη μεση τιμη (καποιου διαστηματος που εχεις διαλεξει για το συστημα σου)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε μια αρκετά ικανοποιητική ( Grin) πτώση της τιμής για να προλάβουμε να γεμίσουμε λίγο το πορτοφόλι μας φθηνά, και μετά ένα απότομο ξέσπασμα προς τα πάνω.

Δεν το βασίζω πουθενά αυτό, διακαής πόθος είναι  Smiley
legendary
μετα το moon σειρα εχεις ο Αρης
και μετα αλλο αστρικο συστημα  Grin
hero member
Φτάσαμε τελικά στο moon η ήταν μια στάση για αναψυκτικό;
sr. member
Activity: 700
Merit: 265
full member
Activity: 152
Merit: 100
legendary
Στα περισσότερα από αυτά δεν βοηθάει καθόλου και ο υπερπληθωρισμός τους.

Πως ορίζεις τον "υπερπληθωρισμό"?

π.χ το bitcoin πότε έπαψε να έχει "υπερπληθωρισμό" ? μετά το τελευταίο halvening? πιο πριν?

Με 1800 νέα bitcoin να δημιουργούνται καθημερινά ο "πληθωρισμός" του τρέχει περίπου με 4% σήμερα...

υπερπληθωρισμός είναι όταν κάτι παράγετε χωρίς να έχει κάποιο όριο όπως το fiat money. Το ethereum είναι ακριβώς κάτι τέτοιο. Αυτό δημιουργεί πλήθος holder που έχουν στην κατοχή τους τεράστιο αριθμό token που τα έχουν αγοράσει όλοι σε εξεφτελιστικές τιμές. Ολοι μπορούν να φανταστούν τι συμβαίνει όταν ένα μέρος αυτών των holder αποφασίσει ότι έχουμε κέρδος πάμε να κάνουμε πάρτι. Και λόγο της μεγάλη καθημερινής προσφοράς σε νέα token από το mining ανά δευτερόλεπτα δημιουργείτε ένα δεδομένο crash.
υπερπληθωρισμός είναι και η δημιουργία ενός altcoin κατά δεκάδες μύρια token με premining και που μπαίνουν όλα μαζί σε μια αγορά που δεν είναι έτοιμη να τα αποροφήσει.
Γιαυτό βλέπουμε ότι νομίσματα σαν το monero,dash που έχουν χαμηλό πληθωρισμό κρατάνε καλά την αξία τους.
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Στα περισσότερα από αυτά δεν βοηθάει καθόλου και ο υπερπληθωρισμός τους.

Πως ορίζεις τον "υπερπληθωρισμό"?

π.χ το bitcoin πότε έπαψε να έχει "υπερπληθωρισμό" ? μετά το τελευταίο halvening? πιο πριν?

Με 1800 νέα bitcoin να δημιουργούνται καθημερινά ο "πληθωρισμός" του τρέχει περίπου με 4% σήμερα...
legendary
νομίζω το παρόν νήμα εξυπηρετεί αυτό να λέει ο καθένας την ιδέα του και τις προτάσεις του για το trading και την ισοτιμία.
Ετσι και αλλιώς κανείς δεν είναι σίγουρος σε τίποτα με το bitcoin και κυρίως με τα altcoin.Εχουμε δει κάτι epic crash στα altcoin. Στα περισσότερα από αυτά δεν βοηθάει καθόλου και ο υπερπληθωρισμός τους.
member
Σχετικα με την ισοτιμια, νομιζω πως η συμπεριφορα ειναι παρα πολυ καλη --> bullish action!!
Βεβαια αλλα coins οπως ETH, DASH, MONERO ειχαν "αλλες" αποδοσεις αυτες τις μερες και εχουν κανει outperform
Οποτε εχουμε capital flight προς altcoins σιγουρα αλλα το market cap btc εχει μεινει σχεδον ιδιο και λιγο αυξημενο σε σχεση με τα τελη της προηγουμενης εβδομαδας

Εγω προσωπικα πριν την παρασκευη ειχα κανει hedge 50% με 3 altcoins και απο σημερα ειμαι overweight btc ξανα (back to buy&hold strat, not trading).
Προβλεψεις δε κανω ποτε. Οι θεσεις ανοιγονται και κλεινουν ως προς τη δυναμικη του καθε ζευγαριου, σε συνδιασμο με τα σιγμα (std deviation) οταν οι κινησεις τεντωνονται. 

Θα υπηρχε ενδιαφερον να ανοιξουμε ενα thread τυπου trading journal? H μηπως το παρων εξυπηρετει τον ιδιο σκοπο?
member
legendary
αυτή τα uncofirmed transactions έχουν  πέσει μαζί και τα fee. Τα fee υπολογίζονται σε kb και όχι $
newbie
Activity: 50
Merit: 0
https://www.cryptocoinsnews.com/antpool-founder-will-switch-entire-pool-bitcoin-unlimited/

Ξαναέρχεται στο προσκήνιο το hard fork πιο δυνατά από ποτέ πιστεύω, μιας και τα miner_fees έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πιστέυω είναι και ο λόγος αυτής σταθερότητας της τιμής 2 μέρες τώρα  και σε πολύ χαμηλά volume, μετά το etf.
Pages:
Jump to: