Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 62. (Read 298928 times)

jr. member
Activity: 58
Merit: 10
Πάντως όσο ανεβαίνει προς 1000 ... προσοχή στα ανταλλακτήρια και στις κάρτες τι κρατάτε ... μη ξεχνιόμαστε !

βλέπεις να γίνεται μπαμ;

Βλέπω να ανεβαίνει ακόμα και γενικά συνήθως το ανεβάσματα είναι ευκολάκια  .

Τα κατεβάσματα χάνω συνήθως και σε αυτά γίνεται η σφαγή (καλά τα διαγράμματα και η μελέτη αλλά καλύτερη η πληροφόρηση απ τα πάνω)

Δηλαδή με τα cc (Βαρουφάκη) ημασταν στο 200 (πριν 1,5 χρόνο) . Oταν αγοραζες στα 200 με πτωτικές τασεις έλεγες τα ψιλά που χουμε στην τράπεζα ειναι δεσμευμενα ισως και καμμενα δεν αγοράζω κανα btc που εχει ψιλοκαει κ αυτο  αλλα εχει ακόμα μπας και ... Με το 2016 τα πραγματα παγκόσμια πανε κατα διαολου τα ακινητα αυτοι που ταχουν προσπαθουν να τα ξεφορτωθουν , το euro θα υπάρχει ? το $ κοβεται αβερτα σα κωλοχαρτο (εχω ακόμα καπου το εξωφυλλο του TIMES πριν καποια χρονια )  λες δεν κραταω κανα btc κουβαλιεται και πιο εύκολα ... οποτε οσο περισσοτερο ετσι σκεφτεται ο απλός κοσμος τοσο οι ΦΑΛΑΙΝΕΣ πουλάνε ,  τοσο ανεβαινει η ζητηση , τοσο ανεβαινει η τιμη . Γενικα το btc Θα πουλάει οσο ο κοσμος φοβαται .

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ

1) Οι φάλαινες πουλάνε και εσοδευουν . Τα ανταλλακτηρια (και ειδικά κατι μπακαλικα που ειναι για να παιζουμε μονο κατι ψιλά altcoins και εννοω πραγματικά ψιλά ) μπορουν να καλύψουν τις ρευστοποιησεις σε αυτές τις αξίες οεο ? ή θα "χακαριζονται" αβερτα και οι ιδιοκτηες θα ρευστοποιουν στην επομενη ανοδο σα φαλαινες πουθενα αλλου .To Mt-gox  δεν το προλαβα ... στο cryptsy ειχα λογαριασμο ( http://www.coindesk.com/cryptsy-ceo-millions-digital-currency-steal/ )

2) Που τοποθετεις τον εαυτο σου εισαι trader ή απλός κόσμος (με δεδομένο οτι μπηκες καπου στα 200 - 300) .

Αν εισαι trader (φτωχος trader θα έλεγα ) στα 200 ειχες αγοράσει καμια 100 btc (δηλαδή το 10%-30% της περιουσίας σου) και τωρα την ειχες κανει 100x(800-200)=60000 κέρδος .  
Σε 1,5 χρονο καθολου ασχημα .

Αν εισαι απλος κόσμος ή εχεις ρευστοποιησει απόλυτα ικανοποιημένος κάπου στα 400-600 (γιατι η ποτανα η ζωη εχει αναγκες ) και τωρα θα δωσεις και τα τελευταια ψιλά για να καυχιεσαι λιγο και σαν καλός τζογαδόρος ή έχεις ενα μικρο ποσο καπου καβατζα για τα δυσκολα οποτε δε σε νοιαζει η τιμη (παρα μονο να μην πεσει κάτω από 300  εκει τρεχεις και για να μη νιωθεις κοροιδο ).

Μια ακόμα κατηγορία ειναι οι ψιλικατζιδες  που θα σου πουνε γιατι να μην τα ειχα παιξει όλα εκει (το βλεπες το παιξες ? ) και μετρανε οχι τα ψιλα που βγαλαν αλλα και καλα τα μυρια που χασαν .

Και μια τελευταια αυτοι που μπηκαν και μπαινουν τελευταιο μισο χρόνο ΠΡΟΣΟΧΗ μη παιζεται λεφτα που δεν εχετε και μην ειστε απληστοι ... και οπως λενε στο χωριο μου στο καφενειο που παιζουν πρεφα μονο ο καφετζης ειναι κερδισμενος .

Κατά τα άλλα καλή φάση το ανεβασμα μακαρι να μην ειχα ρευστοποιησει νωριτερα ... παω να ξαναγοράσω με τα ψιλά μου τα dogακια μου (τα χα ξεφορτωθει στο 40-36 ειμαστε στο 26 αλλα ακόμα στη ΔΕΚΑΔΑ )

sr. member
Activity: 503
Merit: 256
Πάντως όσο ανεβαίνει προς 1000 ... προσοχή στα ανταλλακτήρια και στις κάρτες τι κρατάτε ... μη ξεχνιόμαστε !

βλέπεις να γίνεται μπαμ;
jr. member
Activity: 58
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
αγορασα ενα κιβωτιο σαμπανιες να υπαρχει Grin
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
omg!

https://twitter.com/CryptOrca/status/811735380626206720

τι παίζει ρε φούστη μου ζούμε ξανά στιγμές του 2013! dejavu Oo
full member
Activity: 152
Merit: 100
καλό σημάδι πάντως που η διόρθωση δείχνει να σταθεροποιείτε γύρω στα 820. Εχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με όταν έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 700 δολαρίων, και εκεί είχε φτάσει στα 730 μετά έσκασε σταδιακά στα 710 ξάνα spike πέρασε και κάτω από τα 700 με τις επόμενες κινήσεις να ήταν συνεχόμενα ανοδικές μέχρι που έσπασε το φράγμα των 800 δολαρίων.

ναι έτσι είναι αλλά έβλεπα και κάτι άλλο ότι το order book στο bitstamp πχ είναι πολύ ρηχό στους πωλητές. βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν όλα την ίδια εικόνα αλλά μάλλον για bull run μου μοιάζει. θα ήθελα να σταθεροποιηθεί λίγο εδώ ή και ελαφρώς παρακάτω (~780) για να μην αρχίσει παραβολική άνοδος και μετα βουτιάααα. τεσπα θα δούμε...πάντως το σπάσιμο του 800 συνέπεσε με τις ομιλίες του Αντωνόπουλου. βρε λές να μην είναι τυχαίο; Shocked Shocked Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
legendary
καλό σημάδι πάντως που η διόρθωση δείχνει να σταθεροποιείτε γύρω στα 820. Εχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με όταν έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 700 δολαρίων, και εκεί είχε φτάσει στα 730 μετά έσκασε σταδιακά στα 710 ξάνα spike πέρασε και κάτω από τα 700 με τις επόμενες κινήσεις να ήταν συνεχόμενα ανοδικές μέχρι που έσπασε το φράγμα των 800 δολαρίων.
legendary
αυτός που το χρησιμοποιεί για πραγματική χρήση. Οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν αφού βλέπουν ότι μπορεί να τους φέρει κέρδος.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
χο χο χο!  Tongue   Ίσως και να έχει ακόμα λίγη φόρα μέχρι τα Χριστούγεννα, ίσως και όχι...
Ποιος κασκαντέρ άραγε θα αγόραζε σε αυτήν την τιμή?  Tongue
legendary
Bitcoin surpasses $800 for the first time in 3 years

http://www.marketwatch.com/story/bitcoin-surpasses-800-for-the-first-time-in-3-years-2016-12-21?mod=markets_twitter_new&link=sfmw_tw

πλέον είμαστε 300-400 εκατομμύρια δολάρια μαρκιά από το ATH all time high market cap.
legendary
ναι κάνει spike τώρα μπορεί να είναι και FOMO. Πάντως νομίζω ότι τα 800 δολάρια μπορούμε να τα κρατήσουμε και αν κάνει μια μικρή διόρθωση τότε πάμε για τα 900 καρφωτοί.
full member
Activity: 152
Merit: 100
μήπως ανεβαίνει λίγο γρήγορα; όσες φορές έχει συμβεί αυτό συνήθως παραμονεύει ξύλο μετά!
legendary
βιαστηκα να την ανοιξω και τωρα δεν εχω αλλη! τρεχω να αγορασω Roll Eyes
legendary

και συνεχίζει ασταμάτητο  Grin
legendary
την ανοιξα ηδη! αντε στα 900 τωρα
legendary
Να ανοίξουμε σαμπάνια η όχι γιατί έσπασαν τα 800$  Grin

sr. member
Activity: 503
Merit: 256
μπα δε προβλέπω πολύ spike ακόμα το βλέπω μέχρι τα 780€ μέχρι στιγμής αλλά είναι προσωπική πρόβλεψη!
member
Activity: 89
Your Friend
Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε για τα 800€ και όχι για τα 800$
legendary
to btc δεν εχει σαβατοκυριακα και αργιες, δουλευει 365/24/7  Wink
οπως και οι τζογαδοροι!  Cheesy

edit: ετοιμαζεται και η επομενη σαμπανια Tongue
hero member
Activity: 526
Merit: 502

Bitcoin’s Rally Crushed Every Other Currency in 2016. Here’s Why

https://www.bloomberg.com/news/articles/2016-12-16/bitcoin-s-rally-crushed-every-other-currency-in-2016-here-s-why#oo

και πλέον είμαστε κοντά στο να σπάσουμε τα 800 δολάρια  Grin

Ξέχασες να προβλέψεις πως ήρθε το Σαββατοκύριακο.
Pages:
Jump to: