βλέπεις να γίνεται μπαμ;
Βλέπω να ανεβαίνει ακόμα και γενικά συνήθως το ανεβάσματα είναι ευκολάκια .
Τα κατεβάσματα χάνω συνήθως και σε αυτά γίνεται η σφαγή (καλά τα διαγράμματα και η μελέτη αλλά καλύτερη η πληροφόρηση απ τα πάνω)
Δηλαδή με τα cc (Βαρουφάκη) ημασταν στο 200 (πριν 1,5 χρόνο) . Oταν αγοραζες στα 200 με πτωτικές τασεις έλεγες τα ψιλά που χουμε στην τράπεζα ειναι δεσμευμενα ισως και καμμενα δεν αγοράζω κανα btc που εχει ψιλοκαει κ αυτο αλλα εχει ακόμα μπας και ... Με το 2016 τα πραγματα παγκόσμια πανε κατα διαολου τα ακινητα αυτοι που ταχουν προσπαθουν να τα ξεφορτωθουν , το euro θα υπάρχει ? το $ κοβεται αβερτα σα κωλοχαρτο (εχω ακόμα καπου το εξωφυλλο του TIMES πριν καποια χρονια ) λες δεν κραταω κανα btc κουβαλιεται και πιο εύκολα ... οποτε οσο περισσοτερο ετσι σκεφτεται ο απλός κοσμος τοσο οι ΦΑΛΑΙΝΕΣ πουλάνε , τοσο ανεβαινει η ζητηση , τοσο ανεβαινει η τιμη . Γενικα το btc Θα πουλάει οσο ο κοσμος φοβαται .
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ
1) Οι φάλαινες πουλάνε και εσοδευουν . Τα ανταλλακτηρια (και ειδικά κατι μπακαλικα που ειναι για να παιζουμε μονο κατι ψιλά altcoins και εννοω πραγματικά ψιλά ) μπορουν να καλύψουν τις ρευστοποιησεις σε αυτές τις αξίες οεο ? ή θα "χακαριζονται" αβερτα και οι ιδιοκτηες θα ρευστοποιουν στην επομενη ανοδο σα φαλαινες πουθενα αλλου .To Mt-gox δεν το προλαβα ... στο cryptsy ειχα λογαριασμο ( http://www.coindesk.com/cryptsy-ceo-millions-digital-currency-steal/ )
2) Που τοποθετεις τον εαυτο σου εισαι trader ή απλός κόσμος (με δεδομένο οτι μπηκες καπου στα 200 - 300) .
Αν εισαι trader (φτωχος trader θα έλεγα ) στα 200 ειχες αγοράσει καμια 100 btc (δηλαδή το 10%-30% της περιουσίας σου) και τωρα την ειχες κανει 100x(800-200)=60000 κέρδος .
Σε 1,5 χρονο καθολου ασχημα .
Αν εισαι απλος κόσμος ή εχεις ρευστοποιησει απόλυτα ικανοποιημένος κάπου στα 400-600 (γιατι η ποτανα η ζωη εχει αναγκες ) και τωρα θα δωσεις και τα τελευταια ψιλά για να καυχιεσαι λιγο και σαν καλός τζογαδόρος ή έχεις ενα μικρο ποσο καπου καβατζα για τα δυσκολα οποτε δε σε νοιαζει η τιμη (παρα μονο να μην πεσει κάτω από 300 εκει τρεχεις και για να μη νιωθεις κοροιδο ).
Μια ακόμα κατηγορία ειναι οι ψιλικατζιδες που θα σου πουνε γιατι να μην τα ειχα παιξει όλα εκει (το βλεπες το παιξες ? ) και μετρανε οχι τα ψιλα που βγαλαν αλλα και καλα τα μυρια που χασαν .
Και μια τελευταια αυτοι που μπηκαν και μπαινουν τελευταιο μισο χρόνο ΠΡΟΣΟΧΗ μη παιζεται λεφτα που δεν εχετε και μην ειστε απληστοι ... και οπως λενε στο χωριο μου στο καφενειο που παιζουν πρεφα μονο ο καφετζης ειναι κερδισμενος .
Κατά τα άλλα καλή φάση το ανεβασμα μακαρι να μην ειχα ρευστοποιησει νωριτερα ... παω να ξαναγοράσω με τα ψιλά μου τα dogακια μου (τα χα ξεφορτωθει στο 40-36 ειμαστε στο 26 αλλα ακόμα στη ΔΕΚΑΔΑ )