Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 61. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 1708
Merit: 1049
το πρόβλημα είναι ότι με τόσο υψηλή τιμή δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις BTC για αποταμίευση!

Η τιμη "φαινεται" υψηλη γιατι τα bitcoins ειναι μονο 21εκ. Αν ηταν 21 δις, η διαφορα μεταξυ 50 σεντς (500$) και 90 σεντς (900$), θα φαινονταν αστεια και η τιμη θα ακουγονταν "χαμηλη"... θα φαινονταν σαν "penny stock" που περιμενεις να κανεις τα λιγα σεντς σε 10-20-50$ για να εχεις καλη αποδοση.
sr. member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
Eυτυχισμενο το 2015 θα πω εγω για οσους μαζευουμε απο τοτε  Wink
Το ROI ειναι απιστευτο και ξεπερναει ακομα και hyips για οσους προλαβαν
τιμες γυρω στα 240$ αντε μέχρι και τα 450 που ηταν για ενα 5μηνο στο 2016.
member
Activity: 89
Merit: 10
Your Friend
wow! ποιος θα το πίστευε ότι θα αγόραζα χθες το πρωϊ και ότι σήμερα και πάλι θα είχαμε spike! Smiley Wink Cheesy Grin Angry Sad Shocked Cool Huh Roll Eyes

Δεν ήσουν ο μόνος  Wink
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
σταματησα να ανοιγω σαμπανιες, πολλα τα εξοδα Tongue
την πρωτοχρονια παλι
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
wow! ποιος θα το πίστευε ότι θα αγόραζα χθες το πρωϊ και ότι σήμερα και πάλι θα είχαμε spike! Smiley Wink Cheesy Grin Angry Sad Shocked Cool Huh Roll Eyes
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Έσπασε και τα 900$!  Shocked Grin Shocked Tongue

(έχουν αρχίσει τα συμπτώματα υψοφοβίας  Tongue )
jr. member
Activity: 58
legendary
Activity: 910
Merit: 1000

Συμφωνώ με 2  ** όπως έχω ξαναπεί
* ότι δεν θα βγεί κάποια άλλη καλύτερη τεχνολογία (ευτυχώς γιαυτο φροντισε το eth με τα υψηλά στανταρ που έβαλε ...ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ)
** Οι κρατικοι μηχανισμοι δεν θα πάρουν εντολή να το λιώσουν .

Πιστεύω είσαι λάθος στο πρώτο, με τους ρυθμούς που κινείται το bitcoin ακόμη και οι τράπεζες μπορεί να βγάλουν κάτι καλύτερο(γιαυτές) και με μεγαλύτερη ευκολία χρήσης για τους "κοινούς θνητούς" πελάτες τους σε σχέση με το btc, απλά βλέπω λιγότερες πιθανότητες για το btc

Στο δεύτερο και πάλι δεν είμαι και τόσο σίγουρος, τι θα γίνει αν πχ όλο και περισότεροι Έλληνες ή Κινέζοι αρχίζουν να μετατρέπουν τα χρήματα τους σε btc? Θα καθήσει ο Τσίπρας και ο κάθε "Τσίπρας" απλός θεατής? Πόσο δύσκολο είναι πχ να βάλουν ένα "ειδικό" ή "έκτακτο" φόρο σε όλα τα εμβάσματα απο και προς τα μεγάλα ανταλλακτήρια ή σε όλες τις αγορές με BTC στην ΕΕ? Δεν χρειάζεται να λιώσουν το BTC μια απλή ασφυξία αρκεί. Για την ώρα μπορεί να μην αξίζει να ασχοληθούν αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις, βέβαια για να φτάσουν σε σημείο να επέμβουν αυτό θα σημαίνει ότι η αξία του btc θα έχει ανέβει και άλλο, πιθανόν.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Όλοι πάντως πλεον βρίσκονται σε εορταστικό κλίμα  Grin

jr. member
legendary
Στην πειραιώς έχουν πάει οι γέροι να πάρουν το βοήθημα. Εδώ είχαν στηθεί στις ουρές από το βράδυ γιαυτό το επίδομα.
Τώρα για μένα ότι και να γίνει τις επόμενες μέρες δλδ ακόμα και να κρασάρει 100 ευρώ που λέει ο λόγος η ισοτιμία του Bitcoin είναι ακόμα σε αρκετά χαμηλά επίπεδα για την ρευστότητα που έχει και σε αρκετά σχετικά χαμηλή διείσδυση. Πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα μπορεί να μην έχουμε δει τίποτα. Φυσικά το bitcoin παραμένει μια τεχνολογία και την αξία του την τραβάει από την τεχνολογία του με όποιο ρίσκο μπορεί να έχει αυτό.
jr. member
το πρόβλημα είναι ότι με τόσο υψηλή τιμή δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις BTC για αποταμίευση! και αν μάλιστα δεν εχεις κρατηθεί και τα έχεις πουλήσει τώρα στην άνοδο είναι λίγο πολύ game over για την ώρα!

αγόρασα 1 BTC σήμερα το πρωί για να δούμε πως θα πάει!

Γενικά δεν ειναι ευκολο να κάνεις αποταμιευση ...

Εισαι λιγο τζογαδοράκος ... δεν σε αδικώ και μενα με τρωει το χέρι μου αλλά σου ξαναλέω παιξε μονο λεφτα που έχεις (χωρις να ξερω τι ρολο βαράς)

λίγο πολύ το τζογαδοράκος πάει σε όλους. και η συμβουλή πάιξε λεφτά που έχεις θαρρώ ισχύει πάντα ανεξαρτήτως τιμής..δεν κατάλαβα λίγο την προτροπή να πάρεις τα λεφ΄τα από τα ανταλλακτήρια..χωρίς λεφτά εκει πως θα γίνεται trade?

Αυτο που πιασε και ο chek2fire ... BTC έχουν αλλά αν πάμε όλοι μαζί να εξαργυρώσουμε το αντίστοιχο ρευστό δεν το έχουν σε τέτοιες τιμές ειδικά οι μικροί ... οπότε γίνεται κανα βολικό hackarisma ή cc στο ανταλακτήριο ...

Σκεψου το σαν τράπεζα που χουμε τα λεφτα σε λογαριασμούς αλλά αν σκασουμε όλοι μαζι να τα πάρουμε το συστημα τυχαία πέφτει και ο Διευθυντης κλεινει τα ταμεία

Άσχετο στην Πειραιώς τι γινεται τελευταιες μέρες και εχει προσκυνημα στο  ATM ξέρει κανείς ?
newbie
Activity: 18
Merit: 0
Σήμερα πούλησα το τελευταίο μου μισόbitcoinο.

Status                              PROCESSED
Amount                                         -0.508999 BTC
Description                      Bitcoin sell for exchange. 0.50899900 BTC
Date                                2016-12-22 09:20:31

Τα λεφτά τα έχω σε ευρώ στο spectro.
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Κάποιο λάκο έχει η φαβα!  Ειδικά με τα κινέζικα ανταλλακτήρια.

Πριν κάμποσο καιρό, αμεσως μετά την ηρεμία με τον "πανικο" του halving οι ημερήσιες συναλλαγές τους ήταν περίπου 0,5 δις

Πριν λίγες μέρες κάπου 7 δις αν θυμάμαι καλά, χθές το βράδυ που τσέκαρα ήταν κάπου στα 12 δις και σήμερα είδα να φτάνει τα 18,5 δις!

Το νου σας ρεμάλια!
full member
Activity: 152
Merit: 100
το πρόβλημα είναι ότι με τόσο υψηλή τιμή δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις BTC για αποταμίευση! και αν μάλιστα δεν εχεις κρατηθεί και τα έχεις πουλήσει τώρα στην άνοδο είναι λίγο πολύ game over για την ώρα!

Εισαι λιγο τζογαδοράκος ... δεν σε αδικώ και μενα με τρωει το χέρι μου αλλά σου ξαναλέω παιξε μονο λεφτα που έχεις (χωρις να ξερω τι ρολο βαράς)

λίγο πολύ το τζογαδοράκος πάει σε όλους. και η συμβουλή πάιξε λεφτά που έχεις θαρρώ ισχύει πάντα ανεξαρτήτως τιμής..δεν κατάλαβα λίγο την προτροπή να πάρεις τα λεφ΄τα από τα ανταλλακτήρια..χωρίς λεφτά εκει πως θα γίνεται trade?
legendary
Bitcoin's total value hits record high above $14 billion

http://uk.reuters.com/article/uk-global-markets-bitcoin-idUKKBN14B1HD

Πάνω από τα 14 δισ. η συνολική αξία των bitcoins σε κυκλοφορία

http://www.huffingtonpost.gr/2016/12/22/eidhseis-tech-diethnes-panw-apo-14-dis-synolikh-aksia-bitcoins_n_13786550.html

όπως αναφέρουν  και τα δύο άρθρα πλέον το Bitcoin έχει συνολικό κεφαλαιοποίηση μιας μέσης εισηγμένης εταιρείας του FTSE 100
jr. member

sr. member
Activity: 503
Merit: 256

legendary
Δεν ξέρω πάντως τι λέτε εγώ όμως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και το btc δεν έχει σταματημό με βλέπω τον Απρίλη να φεύγω για Ιαπωνία για προσκυνηματικό τουρισμό. Έλεγα να πάω μετά το καλοκαίρι αλλά πλέον νομίζω θα πάω πριν.
legendary
θα συμφωνήσω απόλυτα με ότι γράφεις στο 1.  Η καλύτερη συμβουλή είναι ότι τραβήξτε τα χρήματα σας από τα ανταλλακτήρια. Και εγώ πιστεύω ότι σε αυτές τις ισοτιμίες δύσκολο να καλύψουν τις ρευστοποιήσεις σε fiat money. και από τι δείχνει το bitcoin συνεχίζει να ανεβαίνει και θα συνεχίσει λόγο του παγκόσμιου γεωπολιτικού και οικονομικού μπάχαλου. Ινδία, Βενεζουέλα, Τουρκία, Ιταλία, Ευρώπη και Αμερική. Αυτή είναι η σειρά και βάλτε και ενδιάμεσα ότι έκτακτο προκύψει.
Pages:
Jump to: