Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 64. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
και ελεγα γατι σημερα παιζουν τον μαυρογιαλουρο στην tv  Grin
η παραγωγη μας ειναι η γη, η θαλασσα και ο ηλιος
αλλα σωστα δεν μπορουμε να τα εκμεταλευτουμε, παλι απο τους ξενους περιμενουμε!

οσο για τα δημοψιφησματα που εγιναν της μοδος!
ειναι απαραδεκτα εως επικινδυνα με τον τροπο και τον λογο που γινονται.
εγω ηξερα οτι στο δημοψηφισμα ρωτας τον κοσμο για κατι σοβαρο που πρεπει να κανεις
ΧΩΡΙΣ να παρεις θεση! ετσι το αποτελεσμα σου δειχνει τον δρομο-τροπο για να το κανεις.
τα φουστικα "εγω επιλεγω αυτο και αν δεν βγει θα φυγω ή θα κανω το αντιθετο"
ειναι απλα κοθτοπονηριες και προφασεις εν αμαρτιες!
σε κατι τετοια δημοψηφισματα δεν θα πρεπει κανεις να πηγαινει να ψηφιζει, τοσο απλα!
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Τα μεσάνυχτα κλείνουν οι κάλπες στην Ιταλία  Wink

PS. όποτε έχει εκλογές και δημοψηφίσματα βάζω το άσμα (και για τους σκληροπυρηνικούς Tongue ):
jr. member
Activity: 58
Merit: 10
Κατι δεν κολλάει ...
Ενω με Brexit , Trump γινοταν πανικός ... έχω μία αισθηση οτι με Ιταλία θα επιταχυνθουν πολλές διαδικασίες ... Γνωστοι μου από Ιταλία μου έλεγαν ότι η Ιταλία έχει παραγωγη και μπορει να ζησει εκτος Ευρώπης (σε αντίθεση με εμάς που δεν παραγουμε τίποτα) βέβαια ολα ξεκινουν από την παραγωγη ... αλλα σήμερα δε συμφερει να παραγεις αν θες να γινεις πλουσιος ασχολεισαι με τον τζόγο.

Και για να δεθει με το thread ...

1) το BTC όσο βαθαίνει η κρίση θα ανεβαινει γιατί αποτελει καβατζα του απλου κοσμου που θα καταλαβαινει οτι ειναι ενας τρόπος να κινησει τις οικονομιες του εκτος κρατικων γραφειοκρατικων μηχανισμων*  που αντι να φορολογουν αυτους που πρεπει του λένε εσύ εφταιξες γιατι αγόρασες την καταναλωτική αφθονία που σου πασαραμε.

2) Τα κρατη μπορουν να τσακίσουν το BTC αλλα δεν θα το κάνουν ακόμα γιατι καποιες φαλαινες περιμενουν πολλα λεφτα ακόμα ... οταν τα βγαλουν κλαφτε τα

3) Ο απλός κόσμος και πάλι θα βρει άλλο stash γιατί κάπως πρέπει να ζήσει ...

* https://en.wikipedia.org/wiki/State_monopoly_capitalism  και http://www.capital.gr/story/3149773

Χειμωνιατικη Κυριακή οπότες ... https://www.youtube.com/watch?v=AySTzYr3fP0

hero member
Activity: 526
Merit: 502
newbie
Activity: 12
Merit: 0
The chief speaker (equivalent to Chairman) of Deutsche Bank’s board, Alfred Herrhausen, was killed in his car on his way to the bank by a remote-control bomb, on the morning of Nov. 30, 1989. The assassins have never been found or identified. The official version, instantly given to the press after the incident, is that he was killed by a team of the “third generation” of the infamous Baader-Meinhof gang (RAF, Rote Armee Fraktion), but that was never proven; it was also never proven that such a “third generation” even existed.
http://www.larouchepub.com/other/2016/4332herrhausen_method.html

Σοβαρά γερμανικά ΜΜΕ όπως η FAZ (αντίστοιχη της καθημερινής) θεωρούν τη δολοφονία του Herrhausen ανεξιχνίαστη.

Die Mörder sind bis heute nicht gefasst

Die Täter, die der sogenannten dritten Generation der Roten Armee Fraktion (RAF) zugerechnet werden, sind bis heute nicht gefasst worden. Auch neuere Untersuchungen mit modernen Methoden, etwa die Suche nach DNA-Spuren, blieben ergebnislos.
http://www.faz.net/aktuell/rhein-main/25-todestag-alfred-herrhausens-die-moerder-sind-bis-heute-nicht-gefasst-13292802.html

Mord an Herrhausen bleibt ein Rätsel
http://www.n-tv.de/wirtschaft/25-Jahre-Mord-an-Alfred-Herrhausen-Warum-ausgerechnet-er-article14043251.html
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
αρκετά ενδιαφέρων ντοκυμαντέρ θα το παρακολουθήσω asap.
full member
Activity: 144
Merit: 100
legendary
οπως και του κενεντυ!
newbie
Activity: 12
Merit: 0
Οι περισσότεροι κάτοχοι εναλλακτικών νομισμάτων τα αγόρασαν για επένδυση, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν πολλά από την άνοδό τους. Όταν η τιμή του bitcoin αυξάνει, όλοι αυτοί πουλάνε τα εναλλακτικά νομίσματα για να αγοράσουν αυτό που ανεβαίνει. Δεν υπάρχει κάποια κεντρική οδηγία για να στηριχθεί το btc. Άλλωστε ο όγκος των εναλλακτικών είναι πολύ μικρός για να δώσει ώθηση σε ένα νόμισμα που έχει σχεδόν καθημερινά 5 εκ συναλλαγές σε όρους όγκου.

Κατά τα άλλα, όσοι δεν πάτε απόψε για ούζα είναι ευκαιρία να δείτε ένα ντοκυμανταίρ για τον κορυφαίο τραπεζίτη της Deutsche Bank Alfred Herrhausen, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1989. Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους τραπεζίτες όλων των εποχών. Ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για να γίνει η DB ο πολυεθνικός κολοσσός που όλοι γνωρίζουμε σήμερα. Δυστυχώς όσοι των διαδέχθηκαν δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Η δολοφονία του παραμένει ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα.

BLACK BOX BRD (English Subs)
https://www.youtube.com/watch?v=wiOHaU2-oUw
hero member
είναι δεδομένο ότι τα ευρώ σου θα αξίζουν πολύ λιγότερο από τι το bitcoin σε δύο χρόνια, αν το βάλουμε τώρα σε δεκαετία θα είναι ακόμα ποιο χαμηλότερη η αξία. Τώρα αν σου αρέσει εσένα να ευτελίζεις έτσι κάτι που έχει αξία δικαίωμα σου αλλά αλλά από την άλλη δεν μπορείς να μπαίνεις σε φορουμ για τα ψηφιακά νομίσματα και κατηγορείς τους πάντες για μαλάκες και ότι εσύ εσύ είσαι το ξεφτέρι εδώ μέσα. Ελεος.

Εγώ το βράδυ θέλω να κοπανίσω τα ούζα και όχι μετά από δυο χρονιά.

και μην ξεχάσεις να αφήσεις τις καταθέσεις σου στην τράπεζα στο ποιο ασφαλές και σταθερό σύστημα  Grin

Δεν έβρισα κανέναν και μη μου αποδίδεις λέξεις που δεν είπα ποτέ τώρα αν δεν αντέχεις την αντίθετη άποψη για την ισοτιμία είναι δικό σου πρόβλημα αν πάλι  δεν θέλεις να γράφω στο θέμα σου για την ισοτιμία απλά πες το.
legendary
είναι δεδομένο ότι τα ευρώ σου θα αξίζουν πολύ λιγότερο από τι το bitcoin σε δύο χρόνια, αν το βάλουμε τώρα σε δεκαετία θα είναι ακόμα ποιο χαμηλότερη η αξία. Τώρα αν σου αρέσει εσένα να ευτελίζεις έτσι κάτι που έχει αξία δικαίωμα σου αλλά αλλά από την άλλη δεν μπορείς να μπαίνεις σε φορουμ για τα ψηφιακά νομίσματα και κατηγορείς τους πάντες για μαλάκες και ότι εσύ εσύ είσαι το ξεφτέρι εδώ μέσα. Ελεος.

Εγώ το βράδυ θέλω να κοπανίσω τα ούζα και όχι μετά από δυο χρονιά.

και μην ξεχάσεις να αφήσεις τις καταθέσεις σου στην τράπεζα στο ποιο ασφαλές και σταθερό σύστημα  Grin
hero member

Εγώ το βράδυ θέλω να κοπανίσω τα ούζα και όχι μετά από δυο χράνια.
legendary
hero member
Εγώ πάντως πέρα του τζόγου δεν βρίσκω άλλη χρήση.
Όσο για ανωνυμία καμιά όλα φόρα παρτίδα ο καθένας βλέπει όποια συναλλαγή θέλει.

εσύ δεν βρίσκεις άλλη χρήση αλλά από τι φαίνεται δυστηχώς για σένα το bitcoin χρησιμοποιείτε από όλο τον κόσμο γιαυτό που μπορεί να κάνει. Δλδ για μεταφορά κεφαλαίων εκτός τραπεζικού συστήματος και για ανώνυμες συναλλαγές. Τώρα αν σου χαλάει εσένα το όλο πράγμα την μανέστρα σε σχέση με τα shitcoin αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μάλλον εσείς τραβάτε τα ζόρια για του που θα βρείτε κορόιδα να ξεφορτώσετε τα btc εγώ τα έδωσα αλλά εντάξει και αύριο θα έχω κι άλλα για πώληση οπότε δεν με χαλάει να πάει και 800$.  Cheesy Cheesy Cheesy

αν θεωρείς τα ψηφιακά νομίσματα για τα κορόιδα και ότι δεν έχουν καμία πραγματική χρήση γιατί ασχολείσαι και γράφεις σε αυτό το forum? Εγώ θεωρώ ότι για κάτι τύπους σας εσένα ταιριάζει απόλυτα το ευρώ δλδ ένα νόμισμα αποκλειστικά για τα κορόιδα και τα θύματα που δεν ξέρουν τι τους γίνετε.

Έχω μια προσφορά στα 799$ στο Btc-e μπορείς να τα πάρεις αν θες.
legendary

εσύ δεν βρίσκεις άλλη χρήση αλλά από τι φαίνεται δυστηχώς για σένα το bitcoin χρησιμοποιείτε από όλο τον κόσμο γιαυτό που μπορεί να κάνει. Δλδ για μεταφορά κεφαλαίων εκτός τραπεζικού συστήματος και για ανώνυμες συναλλαγές. Τώρα αν σου χαλάει εσένα το όλο πράγμα την μανέστρα σε σχέση με τα shitcoin αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μάλλον εσείς τραβάτε τα ζόρια για του που θα βρείτε κορόιδα να ξεφορτώσετε τα btc εγώ τα έδωσα αλλά εντάξει και αύριο θα έχω κι άλλα για πώληση οπότε δεν με χαλάει να πάει και 800$.  Cheesy Cheesy Cheesy

αν θεωρείς τα ψηφιακά νομίσματα για τα κορόιδα και ότι δεν έχουν καμία πραγματική χρήση γιατί ασχολείσαι και γράφεις σε αυτό το forum? Εγώ θεωρώ ότι για κάτι τύπους σας εσένα ταιριάζει απόλυτα το ευρώ δλδ ένα νόμισμα αποκλειστικά για τα κορόιδα και τα θύματα που δεν ξέρουν τι τους γίνετε.
hero member

Μάλλον εσείς τραβάτε τα ζόρια για του που θα βρείτε κορόιδα να ξεφορτώσετε τα btc εγώ τα έδωσα αλλά εντάξει και αύριο θα έχω κι άλλα για πώληση οπότε δεν με χαλάει να πάει και 800$.  Cheesy Cheesy Cheesy
legendary

hero member
legendary
θα αγορασei για να κανει χρηση, οχι για τζογο!
εγω πλεον το βλεπω ως νομισμα και οχι ως μετοχη. βοηθαει να κινεισαι εκτος τραπεζων και συστηματος
σχεδον ανωνυμα με το αντιστοιχο ρισκο φυσικα Smiley
hero member
Απλά επειδή το bitcoin είναι πλέον για μεγάλα πορτοφόλια
Από αυτό εδώ βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν είναι για φτωχούς.
Ποιος φτωχός θ' αγοράσει στα 800$ δυο μηνιάτικα δηλαδή για ένα btc.
Pages:
Jump to: