Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 78. (Read 298928 times)

hero member
Activity: 526
Merit: 502
αυτες τις καταρευσεις για πρωτη φορα τις βιωσα στο "milenium bug" ο,τι πιο ανοητο ειχε ποτε ειπωθει.
μετα απο αυτο ολα τα αλλα μου φαινονται οδοντοκρεμες Grin

Αυτό και οι επιπτώσεις απο τη δημιουργία tου CERN είναι ίσως τα κορυφαία! Οι μαύρες τρύπες που θα κατάπιναν τη γη ήταν επίσης πολύ μοδας.  Cheesy

Ξεχάσατε  τον nibiru  Cheesy
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
η αρχη του τελους!?
αναμενω να ραλαρουν ολα τα μεταλλα και τα κρυπτος!
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
legendary
Activity: 910
αυτες τις καταρευσεις για πρωτη φορα τις βιωσα στο "milenium bug" ο,τι πιο ανοητο ειχε ποτε ειπωθει.

Αυτό και οι επιπτώσεις απο τη δημιουργία tου CERN είναι ίσως τα κορυφαία! Οι μαύρες τρύπες που θα κατάπιναν τη γη ήταν επίσης πολύ μοδας.  Cheesy
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Πάντως έγινε το halving, έπεσαν πολλά bear traps και bull traps εκεί πέρα, αλλά τώρα όλα ρολόι. Το Bitcoin δεν κατέρρευσε, όπως έλεγαν πολλές wannabe Κασσάνδρες, ούτε η ισοτιμία κατέρρευσε, αλλά πλέον σταθεροποιείται σιγά-σιγά (και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα πάρει αργή ανοδική πορεία), and keep walking!... Grin
legendary
http://www.independent.co.uk/news/business/news/brexit-pound-sterling-bitcoin-prices-unstable-volatile-exchange-referendum-a7129311.html
για να μην εχουμ αυταπατες για τα "σταθερα" νομισματα!
τα παντα ρει
legendary
τωρα επιασαν το steem kai to mmnxt Οι κινεζοι  Grin
και ελεγα να πεσει το steem να παρω!
hero member
Activity: 526
Merit: 502
Μετά από τα κρασιά που έχω πιει και την πολιτική λογομαχία που είχα ας κάνω και μια πρόβλεψη τιμής bitcoin.
Συμβουλεύομε τη γυάλινη σφαίρα ρίχνω τα χαρτιά  και βγαίνει το αποτέλεσμα.
Επαναγορά των bitcoin πού έδιωξα όταν η τιμή πιάσει τα 42$ σαράντα δυο δολάρια το γράφω ολογράφως μην λέτε ότι έκανα λάθος.
legendary
Κανείς θαρραλέος αρκετά για να προβλέψει την τιμή του bitcoin την ημέρα του halving? Ο απαισιόδοξος ψόφιος πόντικας πάντως "μυρίζεται" κάτι μεταξύ $550-$650

άγνωσται πάντως αι βουλαί των pumpers!

Μπορείτε να δώσετε καλύτερη πρόβλεψη απο τον ψόφιο πόντικα? φυσικά και μπορείτε!
full member
Activity: 152
Merit: 100
Τεσπα να μοιράστω ότι σε μια μάλλον βεβιασμένη κίνηση έδωσα τα btc μου μετά το σημερινό  (ύπουλο) dump. Τώρα έχω περίεργα συναισθήματα...από την μία FOMO από την άλλη relaxed..

Δεν βλέπω να αποφέυγω μια επίσκεψη στον τρελλογιατρό.. Shocked Grin

Aν τα πούλησες με κέρδος δε βλέπω το λόγο να επισκεφτείς τον τρελλογιατρό, άσε που κάτι μου λέει ότι σύντομα θα μπορείς να τα επαναγοράσεις ακόμα φθηνότερα  Tongue

(πολύς κόσμος είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη αυτή τη στιγμή, χωρίς να εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου Tongue )

μπα όχι ρε συ με μικρή ζημια αλλά με την λογική να τα πάρω φθηνότερα (στοχεύω το 500ρικο). αλλά μικρή πτώση πάλι στο 650 στριφογυρίζει. τεσπα η επόμενη κίνηση θα είναι την κυριακή την ώρα που θα τρώτε ορισμένοι κοψίδια!  Grin
hero member
Activity: 815
Merit: 500
O sasha τα λέει αυτά πιο πολύ ως δικαιολογία επειδή έβαλε χέρι στα ICO BTC  Tongue (όχι ότι αυτό σημαίνει ότι είναι άκυρο  Grin )

Πάντως ο τρόπος που πήγε από τα 580€ >> 555€ >> 580€ ήταν εντυπωσιακός  Cool
legendary
υπενθυμίζω το tweet που έκανε ο sasha, ο dev του waves
https://twitter.com/sasha35625/status/749500862125473792

και λέει προσοχή, αναμένεται μεγάλο dump λίγο πριν το halving...

και μέχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνεται ο τύπος...
hero member
ειναι της αγιας διορθωσεως αυτες τις μερες εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων!

μου θυμιζει κατι που ειδα στον max keiser, οτι καποια μεγαλα hedge funds
παρηγγειλαν ψευτικες δημοσκοπησεις οτι θα βγει το bremain και ετσι αυτα πονταραν
με μεγαλο κερδος στο brexit (το οποιο ηξεραν οτι θα κερδισει)
τωρα σκεφτομαι μηπως και η δολοφονια της βουλευτου ηταν μεσα στο κολπο για να δειξουν
και καλα οτι αλλαξε το κλιμα προς το bremain!  Shocked
σιγουρα τετοια παιχνιδια παιζονται παντου και παντα αλλα τα μαθαινουμε συνηθως εκ των υστερων
αν και πρεπει να μην τα ξεχναμε για μελλοντικες κινησεις!

του αγιου τζογου προσχωμαι  Cheesy
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Τεσπα να μοιράστω ότι σε μια μάλλον βεβιασμένη κίνηση έδωσα τα btc μου μετά το σημερινό  (ύπουλο) dump. Τώρα έχω περίεργα συναισθήματα...από την μία FOMO από την άλλη relaxed..

Aν τα πούλησες με κέρδος δε βλέπω το λόγο να επισκεφτείς τον τρελλογιατρό, άσε που κάτι μου λέει ότι σύντομα θα μπορείς να τα επαναγοράσεις ακόμα φθηνότερα  Tongue

(πολύς κόσμος είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη αυτή τη στιγμή, χωρίς να εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου Tongue )
full member
ε τότε θα έχουμε άλλα κόλπα... Wink

legendary
αναρωτιεμαι αν επιβαλει και η ιταλια capital controls!
ειναι στην ιδια φαση με εμας περυσι και πανε καρφι για κουρεμα καταθεσεων!
full member
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ το btc παραμένει σχετικά σταθερό όλα τα "σοβαρά altcoins" έχουν πέσει τόσο πολύ? Όσοι δεν βάζουν τα χρήματα τους σε κάτι scam νομίσματα τύπου einsteinium τα κάνουν fiat? Δεν καταλαβαίνω, αν θέλαν να πουλήσουν όλοι τα altcoins τους για btc θα έπρεπε να ανεβαίνει έστω και λίγο το δεύτερο. Κάτι δεν πιάνω.

πιστεύω ότι αυτή η ιστορία του ethereum ιδίως έτσι όπως εξελίσσεται είναι φοβερά μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για όλα τα altcoin αλλά και για το crypto σύστημα. Ουσιαστικά κατάστρεψε η καλύτερα απομυθοποίησε αρκετά τα blockchain συστήματα και κατε επέκταση τις μελλοντικές προσδοκίες σε αυτά.
Αν βάλουμε ότι έχουν 10 μέρες μέχρι το hard fork και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο σωστά σε τόσο συντομο χρονικό διάστημα.

+1. συμφωνώ απόλυτα.
hero member
γιατι τοσος ντορος με την ψαροκωσταινα?
διοτι στα "σωστα" χερια με τη σωστη διαχειρηση και πολιτικες γινεται μια υπεδυναμη, οπως στα αρχαια χρονια Wink
legendary
https://www.weforum.org/agenda/2016/07/countries-best-prepared-for-the-new-digital-economy?utm_content=buffere844b&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
η ψαροκωσταινα δεν εχει καιρο για τετοια πραματα. την απασχολουν πολυ σπουδαιοτερα, να μην κοπουν οι μεγαλοσυνταξεις και οι τεμπελοθεσεις δημοσιου!
ο καθε ανθρωπος προσπαθει να εργαζεται λιγοτερο και να πληρωνεται περισσοτερο ή να πληρωνεται χωρις να εργαζεται!
οκ, κατανοητο και ανθρωπινο.
οταν ομως μια κυβερνηση παλευει για κατι τετοιο, καταντα εξαιρετικα επικινδυνο και καταστροφικο!
μελλοντικα η τεχνολογια θα μας επιτρεψει να το επιτυχουμε, αλλα οχι ακομα. και μεχρι τοτε πρεπει ολοι να βαλουμε τα δυνατα μας
να προχωρησουμε την τεχνολογια μεχρι εκεινο το σημειο  Wink
Pages:
Jump to: