Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 79. (Read 298928 times)

hero member
Activity: 815
Merit: 500
πριν καποιες μερες καποιοι μιλουσαν για εκτοξευση του ασημιου! και πραγματικα αυτο δειχνει να γινεται!
ομως αντε να αγορασεις και να φυλαξεις χρυσο και ασημι, εκτος και μιλαμε για μικρες ποσοτητες.

Την κούφια την ώρα, το να έχεις ποσότητα χρυσού ή λεφτά στο στρώμα μάλλον δεν θα έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα (άσε που κινδυνεύεις πάντα από τους διαρρήκτες).
Όμως ένα kit επιβίωσης με λίγες χρυσές λίρες και μερικά μετρητά θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά για το αν θα περάσεις τα σύνορα κολυμπώντας ή με βάρκα  Grin Cheesy
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
πριν καποιες μερες καποιοι μιλουσαν για εκτοξευση του ασημιου! και πραγματικα αυτο δειχνει να γινεται!
ομως αντε να αγορασεις και να φυλαξεις χρυσο και ασημι, εκτος και μιλαμε για μικρες ποσοτητες.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ το btc παραμένει σχετικά σταθερό όλα τα "σοβαρά altcoins" έχουν πέσει τόσο πολύ? Όσοι δεν βάζουν τα χρήματα τους σε κάτι scam νομίσματα τύπου einsteinium τα κάνουν fiat? Δεν καταλαβαίνω, αν θέλαν να πουλήσουν όλοι τα altcoins τους για btc θα έπρεπε να ανεβαίνει έστω και λίγο το δεύτερο. Κάτι δεν πιάνω.

πιστεύω ότι αυτή η ιστορία του ethereum ιδίως έτσι όπως εξελίσσεται είναι φοβερά μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για όλα τα altcoin αλλά και για το crypto σύστημα. Ουσιαστικά κατάστρεψε η καλύτερα απομυθοποίησε αρκετά τα blockchain συστήματα και κατε επέκταση τις μελλοντικές προσδοκίες σε αυτά.
Αν βάλουμε ότι έχουν 10 μέρες μέχρι το hard fork και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο σωστά σε τόσο συντομο χρονικό διάστημα.
legendary
ας δούμε καλύτερα τι έπαθε το δολάριο όταν έγινε το πρώτο halving...  Grin

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Θα βάλω και κάτι άλλο που αρέσει στο ψόφια πόντικα Cheesy

Ο ψόφιος πόντικας συμφωνεί!  Grin
legendary
παιδια δεν θυμάμαι αν έχει ξανασυζητηθεί...στο προηγούμενο halving τι είχε γίνει; ή είναι άσχετη ερώτηση;

Είχε όντως διπλασιαστεί η τιμή αλλά αυτό είχε γίνει αρκετούς μήνες πριν το halving, το "περίεργο" είναι ότι μερικούς μήνες μετά το halving άρχισε πάλι να ανεβαίνει κάπως τρελά αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αυτό οφειλόταν σε κάποια "προετοιμασία" για τα γεγονότα της Κύπρου ή σε κάποιο άσχετο pump.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τωρινό halving θα δώσει μια κάπως μεγαλύτερη ώθηση στην τιμή αν έχουμε γεγονότα παρόμοια με τις Κύπρου ξανά ή κάτι παρόμοιο. Πάντως όσον αφορά το halving αυτό καθεαυτό κατα τη γνώμη μου η "αγορά" έχει ήδη προεξοφλήσει την τιμή εδώ και μήνες. Οι διακυμάνσεις που βλέπουμε στην τιμή τώρα, κατα τη γνώμη μου, έχουν να κάνουν πλέον μόνο με "Brexit" "Yuan" την κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία γενικά με σπεκουλαρισμα περαν του halving.  
legendary
και να προσθέσω είναι ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις έναν ψηφιακό χρυσό. Η ελεγχόμενη παραγωγή και η χαμηλός πληθωρισμός από τις απαρχές τις ανθρώπινης ιστορίες δημιουργεί αξία. Δείγμα της ιδιοφυΐας του Satoshi.
Θα βάλω και κάτι άλλο που αρέσει στο ψόφια πόντικα Cheesy

hero member
Activity: 812
το χαλβινγκ ειναι ιστορικο γεγονος οπως η σημερινη μερα για τους αμερικανους Tongue
θα σημανει και τη μειωση στο μισο του Inflation. λιγοτερο παραγωμενο χρημα και λογικα ακριβοτερο.
η τιμη εχει ηδη τριπλασιαστει, δεν ξερουμε αν θα συνεχισει και με ποιο ρυθμο.

legendary
παιδια δεν θυμάμαι αν έχει ξανασυζητηθεί...στο προηγούμενο halving τι είχε γίνει; ή είναι άσχετη ερώτηση;

είχε διπλασιαστεί η τιμή Tongue
full member
Activity: 152
Merit: 100
legendary
Να ρωτήσω τώρα εγώ...

Ποιος θα είναι αυτός που θα πάει να αγοράσει btc αμέσως μετά το halving και για ποιο λόγο? Θα πρέπει να τον έχει βαρέσει ο ήλιος κατακέφαλα!(αν εξαιρέσουμε τους σπεκουλαδόρους που ξέρουν τι κάνουν)

Έχουν στοκάρει όλοι απόθεμα εδώ και μήνες τώρα και περιμένουν τους "υποψήφιους αγοραστές". Δε λέω ότι δε θα βρεθούν αγοραστές, απλά αναρωτιέμαι τι είδους αγοραστές θα είναι αυτοί αμέσως μετά το halving!

hero member
Activity: 526
Merit: 502
Να μη σας τρομάζουν η μεγάλες διακυμάνσεις τα 50$-100$ είναι μέσα στα πλαίσια αφού παίζει σε τόσο υψηλή τιμή.
Έναν κανόνα μόνο να θυμάστε αγοράζουμε χαμηλά πωλούμε υψηλά..
legendary
θα οφείλετε στην μειωμένη προσφορά Tongue.
hero member
Βλέπετε να γίνεται κανένα ψιλο-pump μέσα στις επόμενες μέρες?
Εμένα μου φαίνεται χλωμό, αλλά έτσι και αλλιώς αν συμβεί δε θα οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση  Tongue
legendary
legendary
Παρά το κυριακάτικο dump, η τιμή επανήλθε και κρατιέται πάνω από τα 600 ευρώ (και πάνω από τα 650 δολάρια) σταθερά

πόσες μέρες ακόμη μέχρι το halving?

Νομίζω πέντε?
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
καλα τα λεει το αρθρο. σκεψου τι γινεται με τα αλτκοινς που δεν εχουν σχεδον καμια πραγματικη χρηση. ειναι αποκλειστικα για τζογο!
θα μου πεις μια χρηση ειναι κι αυτο Tongue
ομως θα μπορουσαν να συνεργαστουν ολα τα αλτκοινς με το Btc (σαν shapeshift) και ετσι να πετυχουμε και γρηγορες συναλλαγες αλλα
και μεγαλου μεγεθους!
ισχυς εν τη ενώσει  Wink
αυτο ειναι και το μυστικο, οχι να φαμε ο ενας τον αλλον!
legendary
αν και το έχω γράψει αρκετές φορές ότι το bitcoin έχει καθημερινή χρήση στην πραγματική οικονομία το συγκεκριμένο άρθρο το διαψεύδει και μιλάει ότι το bitcoin οδηγείτε ακόμα κατα κύριο λόγο από τους trader και τους σπεκουλαδόρους και ότι αυτό είναι ο μόνο δρόμος για να φτάσουμε στην μελλοντική εξισορρόπηση της ισοτιμίας κάτι που θα οδηγήσει με την σειρά του στην μαζική αποδοχή του σαν μέσο συναλλαγής.
Δείτε εδώ έχω ενδιαφέρων

http://www.coindesk.com/1mb-block-size-today-bitcoin/?utm_content=buffer8132b&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
legendary
μόνο από το tradeblock αν βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Πάντως αρκετοί miner στην κίνα συντηρούν και τα μεγάλα ανταλλακτήρια. Προσωπικά είδα ότι δεν υπήρχε δυναμική να κρατηθεί πάνω από τα 700 συν ότι από τι είδα στο twitter υπήρξαν πολλές μακροπρόθεσμες εντολές πώλησεις στα 700 δολάρια. Γιαυτό και αυτό το crash.
hero member
Μέχρι εδώ ακούστηκε ο κρότος από το κυριακάτικο dump, παφ και κάτω -50€  Tongue

Δυστυχώς το μικρό μέγεθος του cap σε σχέση με παγκόσμια οικονομικά μεγέθη (αντίστοιχο με του twitter) επιτρέπει στον κάθε shortάκια να βυσσοδομεί ανενόχλητα πάνω στο Bitcoin...

Υπάρχουν στοιχεία πουθενά για το ρόλο των miners σε τέτοια dump (κάτι μου έκανε κλικ) ?   (Eννοώ αν υπάρχει περίπτωση κάποιοι miners να συμμετέχουν σε p&d σχήματα)
Pages:
Jump to: