ειμαστε εκτος θεματος εδω και μερες!
κατι για τις εξελιξεις και πως-αν επιρρεαζουν μπορειτε να γραψετε να ενημερωθουμε κι εμεις?
To προσπαθούμε... αλλά βλέπεις όταν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις και το δογματισμό "ορισμένων" αυτοί αφηνιάζουν και αφού αρχικά καταφύγουν σε ασυναρτησίες και πομπώδη άσχετα πράγματα για να μας "πείσουν", λες και είμαστε τίποτα κορόιδα, μετά περνάνε σε προσωπικές επιθέσεις και δε σταματάνε μέχρι να το "βουλώσουμε", αν δεν δουλέψει ούτε αυτό και η κουβέντα πάει να ξανα αρχίσει κανονικά(όπως και όντως έγινε!), τότε συνεχίζουμε με νέες ασυναρτησίες περι "κινέζων miners", "ξανθών λευκών", και "παραστρατιωτικών οργανώσεων", μετά συνεχίζει "απαγγέλοντας Satoshi" και τρολλάροντας το thread μέχρι θανάτου μπας και βαρεθούμε να σηκωθούμε να φύγουμε για να μιλάει μόνος του.
Όσον αφορά τη διαγραφή post είμαι
κάθετα αντίθετος, ο αυριανός αναγνώστης αυτού του φόρουμ θα πρέπει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα των απόψεων μας. Σε μια συζήτηση στη βουλή εαν κάποιοι βουλευτές άρχιζαν τα "γαλλικά" θα έπρεπε τα τηλεοπτικά κανάλια να αποκρύψουν το τι έγινε και το ποιος είπε τι?
Στο θέμα μας τώρα για την ισοτιμία, κάτι πήγε να γίνει χθες αλλά τελικά είχαμε άτακτη υποχώρηση....
Σα να υπήρχε ένας μικρός φόβος, μια δυσπιστία...
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δώσουμε ο καθένας μας τις προβλέψεις μας για την ισοτιμία για το 2016 ελάχιστη και μέγιστη, να δούμε πόσο έξω θα έχουμε πέσει στο τέλος της χρονιάς.
Εγώ έχω ήδη δηλώσει ελάχιστη $50 μέγιστη $5000
[EDIT] Η πρόβλεψη μου δε σημαίνει ότι πιστεύω οτι η τιμή θα φτάσει στα 5.000, απλά νομίζω ότι
υπάρχει μια παρα πολύ μικρή πιθανότητα και κάτω απο ορισμένες ακραίες προϋποθέσεις και αρκετή χειραγώγηση η τιμή να αγγίξει ίσως αυτό το νούμερο. Παρόμοια και για το $50