Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 80. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συσχέτιση της ισοτιμίας με πραγματικούς λόγους/γεγονότα, αλλά
έχω την ιπποδρομιακή άποψη ότι καλό θα είναι να υπάρξει μια εξαργύρωση έστω ενός τμήματος των Bitcoins μέσα στην εβδομάδα που έρχεται από όσους τα έχουν πάρει (αρκετά) φθηνότερα  Tongue

Θα συμφωνήσω, όταν έχουμε κέρδος ένα τμήμα του τουλάχιστον πρέπει να το εξαργυρώνουμε πάντοτε. Smiley

Για μικρο ποσά βέβαια ίσως να αξίζει καλύτερα να κρατάμε long term  
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Ποιο link? Όλοι θυμόμαστε τα ψόφια ποντίκια. Μέχρι και τώρα που είναι τουλάχιστον 50μ φορές πάνω, που χθές μόνο είχε το bitcoin συναλλαγές που άγγιξαν τα 110 εκατομμύρια δολάρια και την ίδια ώρα τα shitcoin σου μετα βίας ξεπερνούσαν τα 8 εκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές. Ακόμα και τώρα μας λές για καταστροφές.
legendary
...

Άνοιξε νέο thread και δώσε to link...  

legendary
legendary
ειμαστε εκτος θεματος εδω και μερες!
κατι για τις εξελιξεις και πως-αν επιρρεαζουν μπορειτε να γραψετε να ενημερωθουμε κι εμεις?

To προσπαθούμε... αλλά βλέπεις όταν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις και το δογματισμό "ορισμένων" αυτοί αφηνιάζουν και αφού αρχικά καταφύγουν σε ασυναρτησίες και πομπώδη άσχετα πράγματα για να μας "πείσουν", λες και είμαστε τίποτα κορόιδα, μετά περνάνε σε προσωπικές επιθέσεις και δε σταματάνε μέχρι να το "βουλώσουμε", αν δεν δουλέψει ούτε αυτό και η κουβέντα πάει να ξανα αρχίσει κανονικά(όπως και όντως έγινε!), τότε συνεχίζουμε με νέες ασυναρτησίες περι "κινέζων miners", "ξανθών λευκών", και "παραστρατιωτικών οργανώσεων", μετά συνεχίζει "απαγγέλοντας Satoshi" και τρολλάροντας το thread μέχρι θανάτου μπας και βαρεθούμε να σηκωθούμε να φύγουμε για να μιλάει μόνος του.

Όσον αφορά τη διαγραφή post είμαι κάθετα αντίθετος, ο αυριανός αναγνώστης αυτού του φόρουμ θα πρέπει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα των απόψεων μας. Σε μια συζήτηση στη βουλή εαν κάποιοι βουλευτές άρχιζαν τα "γαλλικά" θα έπρεπε τα τηλεοπτικά κανάλια να αποκρύψουν το τι έγινε και το ποιος είπε τι?

Στο θέμα μας τώρα για την ισοτιμία, κάτι πήγε να γίνει χθες αλλά τελικά είχαμε άτακτη υποχώρηση....

Σα να υπήρχε ένας μικρός φόβος, μια δυσπιστία...

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δώσουμε ο καθένας μας τις προβλέψεις μας για την ισοτιμία για το 2016 ελάχιστη και μέγιστη, να δούμε πόσο έξω θα έχουμε πέσει στο τέλος της χρονιάς. Grin  Grin
Εγώ έχω ήδη δηλώσει ελάχιστη $50 μέγιστη $5000

[EDIT] Η πρόβλεψη μου δε σημαίνει ότι πιστεύω οτι η τιμή θα φτάσει στα 5.000, απλά νομίζω ότι υπάρχει μια παρα πολύ μικρή πιθανότητα και κάτω απο ορισμένες ακραίες προϋποθέσεις και αρκετή χειραγώγηση η τιμή να αγγίξει ίσως αυτό το νούμερο. Παρόμοια και για το $50
legendary
είναι απίστευτο πάντως, το τι φωτογραφίες μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο και να τις χρησιμοποιήσει ως απάντηση  Cheesy

για κάθε περίσταση και για κάθε γούστα!

εγώ εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι το μόνο εμπόδιο αυτή τη στιγμή για το bitcoin είναι τα αργά confirmations που κάνουν τη χρήση του απαγορευτική για μικρές ή μεγάλες καθημερινές συναλλαγές, τη στιγμή που ο χρόνος είναι χρήμα, όλοι βιάζονται και οι τράπεζες προχωράνε σε ανέπαφες συναλλαγές για να στα παίρνουν στα γρήγορα.

παράδειγμα βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, ζάρας, χόντος... φαντάζεστε αν μπορούσαν οι κοπέλες να χρησιμοποιήσουν btc στα 2 τελευταία?
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συσχέτιση της ισοτιμίας με πραγματικούς λόγους/γεγονότα, αλλά
έχω την ιπποδρομιακή άποψη ότι καλό θα είναι να υπάρξει μια εξαργύρωση έστω ενός τμήματος των Bitcoins μέσα στην εβδομάδα που έρχεται από όσους τα έχουν πάρει (αρκετά) φθηνότερα  Tongue
hero member
Activity: 526
Merit: 502
κατι για τις εξελιξεις και πως-αν επιρρεαζουν μπορειτε να γραψετε να ενημερωθουμε κι εμεις?

Όπως το είπες είσαστε εκτός θέματος κανονικά έπρεπε να διαγραφούν το 70% των μηνυμάτων όπως διέγραφε τα δικά μου θεωρώντας τα ότι είναι εκτός θέματος.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Όσο τσακώνεστε η ισοτιμία ανεβαίνει  Grin
Μήπως να το συνεχίσετε (εντός κάποιων ορίων βέβαια) για καμιά εβδομάδα ακόμα?  Cheesy
legendary

όταν σε ρωτάω τι ηλικία έχεις δεν έχω άδικο

http://satoshi.nakamotoinstitute.org/

Tongue

ούτε στον κόπο καν να ανοίγεις τα link δεν έχει μπει

legendary

όταν σε ρωτάω τι ηλικία έχεις δεν έχω άδικο

http://satoshi.nakamotoinstitute.org/

Tongue

ούτε στον κόπο καν να ανοίγεις τα link δεν έχει μπει
legendary
αφηστε τα αυτα τωρα. σε λιγο αρχιζει ματσαρα!
γερμανια-ιταλια Wink

Ποια μπάλα? ποια Αμστελ?

Εδώ ο "Σπιρτούλης" μας, έχει διοργανώσει βραδιά απαγγελίας Satoshi και εσύ θα πας να δεις μπάλα?  Cheesy Cheesy Cheesy
Λόγω του γεγονότος μέχρι και η τιμή του btc είναι στο +2,7% αυτή τη στιγμή!  Grin Grin Grin

συνέχισε τις προσωπικές επιθέσεις. μην μυξοκλαίς όμως αν σε προσβάλουν από εδώ και πέρα
legendary
γερμανια-ιταλια Wink

Ποια μπάλα? ποια Αμστελ?

Εδώ ο "Σπιρτούλης" μας, έχει διοργανώσει βραδιά απαγγελίας Satoshi και εσύ θα πας να δεις μπάλα?  Cheesy Cheesy Cheesy
Λόγω του γεγονότος μέχρι και η τιμή του btc είναι στο +2,7% αυτή τη στιγμή!  Grin Grin Grin

συνέχισε τις προσωπικές επιθέσεις. μην μυξοκλαίς όμως αν σε προσβάλουν από εδώ και πέρα
legendary
γερμανια-ιταλια Wink

Ποια μπάλα? ποια Αμστελ?

legendary
πάλι χαζομάρες λες  Grin Είναι από τις ποιο γνωστές φράσεις του Satoshi
Στους κύκλους σου, μπορεί!  Cheesy Cheesy Cheesy

και απλά είσαι τόσο χαζός ρε φίλε που και αυτό δεν κατάλαβες γιατί το έβαλα και συνεχίζεις να γράφεις μαλακίες όπως κάνεις όλο αυτό το διάστημα έδω μέσα.

http://nakamotoinstitute.org/

Tι "Θεικό" και ΑΣΧΕΤΟ λινκ είναι τούτο πάλι!!!!1

για το πότε ασχολήθηκα με το bitcoin απλά κάνε μια αναζήτηση στο internet με το nickname μου.

Αμέσως μετά τη μεγάλη φούσκα! Παίρνω πίσω όμως το ότι αγόρασες στο ΑΤΗ, αυτό είναι αδύνατο γιατί πολύ απλά δεν το πρόλαβες!  Wink

Please!
Απάγγειλε μας λίγο Satoshi ακόμη!

και ρίξε και κανένα άσχετο λινκ ακόμη! σου δίνει κύρος! (η τουλάχιστον έτσι νομίζεις!)
legendary
και όπως έχω γράψει και ποιο πριν μην θεωρείς την προσωπική σου αποτυχία στο να γίνεις πλούσιος με το bitcoin σαν αποτυχία του ίδιου του bitcoin.
legendary
hero member
Activity: 812
γερμανια-ιταλια Wink
legendary
If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Σιγά ρε σατοσι!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect

σοβαρά τώρα. Πόσο χρονών είσαι? Ετσι για την ιστορία όχι τίποτα άλλο  Grin Γιαυτό ρε χαζέ στο έβαλα σε quote αλλά που να πάρεις χαμπάρι ρε τρομάρα σου  Grin

Τι να πάρω χαμπάρι? είμαι χαζός είπαμε!

Μήπως ότι την έχεις δει σατοσι?

Για την ιστορία πάντως το παραπάνω quote είναι απο τα πιο χαζά που υπάρχουν, και σίγουρα όχι απο τις καλύτερες στιγμές του Satoshi. Για όσους δεν καταλαβαίνουν γιατί μιλάμε, πρόκειται για μια συνομιλία που είχε πριν απο χρόνια ο Satoshi με τον Bytemaster, δημιουργό των BitShares του όρου DAC(DAO) και συν δημιουργό στο STEEM. Η συνομιλία αυτή ξεθάφτηκε κάποια στιγμή απο κάποιο μέλος στο φόρουμ των Βitshares και μετά απο κάμποσο καιρό είχε ανοιχτεί παρόμοιο θέμα και στο bitcointalk απο όπου και το τσίμπησε και ο "έλληνας σατοσι" (a.k.a. chek2fire) και μας το quotare παίζoντάς το μας "υπεράνω".

Πάντως το βρίσκω λιγάκι αστείο, ο τύπος που έμαθε για το btc μετά τη μεγάλη φούσκα και κατα πάσα πιθανότητα αγόρασε στο ΑΤΗ, να μας quotarei Satoshi!
Pages:
Jump to: