özellikle hileci günlükçülerin elenmesi iyi olacak..ellerine token geçtiği anda satacakları için gözümde dönercilerden farkı yok
deadly in titiz çalışması fiyat açısından olumlu olacak bence..bu kadar sabrettiniz biraz daha sabredin arkadaşlar..nasılsa geldiği gibi satmayacaksınız dimi
yüklenmeyin adama bu kadar ya yazik günah herkes ekmeğinin derdinde adam ordan alacagi 3-5 para ile belki bi eksiğini gediğini kapatacak kimseye bunu yapmaya hakkınız yok manager dediginiz adamın görevi bu bos postlarını o takip edemiyosa dediginiz gibi yani bunun hesabını kendisi yapamiyosa local mesajlari kabul etmeyecekti diye düşünüyorum herkes kadar forumu kirketiyoruz kimse kendisini ak pak zannetmesin varsa iddiasi olan ben hiç kirletmiyorum forumu sürekli ilgili başlıklarda ilgili postlar atıyorum diyen buyursun bi bakalim öylemi iğneyi kendimize cuvaldızı başkasına arkadaşlar bize yakışmaz ekmekle oynamak herkes kendi yoluna baksin derim saygılar
kardeşim senin yaptığında polyannacılıktan başka bişey değil.kusura bakma. ya da hiçbişeyden haberin yok boş boş mesaj kasıyorsun...önce konuya bi hakim ol ondan sonra fikirlerini belirt..konuya balıklama ortadan dalma..böyle komik duruma düşersin yoksa.benden sana abi tavsiyesi
adam millete ana bacı küfür ediyor..birçok insanın burda sinirini bozuyor.konuyu dağıtmaya çalışıyor sürekli...ne ekmeği ne emeği...güldürme beni..ne ekmeği yarım ekmek arası tavuk döner mi ?....ayağa düşürdünüz iyice ekmek lafını..ben adamı trol mesajlarından dolayı kampanya yöneticisine bildireceğim diyorum..o da iyi bende seni şikayet edeceğim diyor. ! bak hele yav..bu nasıl bi karakter örneğidir..burda yazmıyorum..herkes anladı ne demek istediğimi.
iyi o zaman kimse ciddi yazmasın herkes birbirini trollesin küfür etsin..konu bütünlüğünü bozsun.tartışma çıkarsın..maksat imza kasmak olsun..varmı lan böyle mantık..azcık akıllı olun be
ekmeğin derdindeymiş ahahah ulan ekmeğinin derdinde olan insan trollemez milletin anasına küfür etmez ..namusu ile 3-5 kazanır o zaman o kazandığına ekmek denir..bilmiyorsan öğren güzelim.
iddia diye ortaya sunduğun şey de çok komik..kişi kendinden bilir işi diye bi laf var aklıma geldi şimdi...sen geçmişte bu şekilde mesaj kasmış olabilirsin ama herkes böyle değil..buyur aç benim profili incele boş boş yazmışmıyım bi bak..! her mesajımda bilgiye dayalı yorum olmasına özen gösteriyorum..çoğu arkadaşta böyle...sen herkesi aynı kefeye koyma bakayım..konu dışında boş boş mesaj kasıp full olanlar ile bu şekilde kasıp hesap satanlarla herkesi genelleme.
tekrar yazıyorum ekmek falan diye duygu sömürüsüne girmeyin..ne ekmeği..adam gibi duran düzgün iş yapan hakkını alıyor zaten