Pages:
Author

Topic: IOTA - page 2. (Read 3835 times)

full member
Activity: 322
Merit: 154
December 14, 2017, 01:21:53 AM
bence xrb'ye de bir göz atin. market cap itibariyle iotaya yaklaşma ihtimalini, %60 coini dolaşıma sokmadan yakacağı ve 130 milyonlara sabitleyeceği bilgisiyle birleştirin. 2018 için patlamaya hazir bombalardan biri de xrb'dir. 2.2 milyar $ market cap'e ulaşmış iota mı yoksa 20 milyon $ mikro market-capli wonderkid raiblocks mu karar sizin. bitgrail diye bir borsadan alınabiliyor ve aralıkta 2 yeni exchange'e girecekler. niye bu başlığa yazdım. iota gibi farklı bir teknolojisi var ve fee=0. gayet de hızlı. communitysi de çok güçlü çünkü kaç senedir online olarak claim edilerek toplanan bir coindi ve geçtiğimiz ay buna son verdiler. şu an 0.16 dolar. yatırımcısına 50-100x arası kazandırabilir. zaman kısıtı yok Smiley

https://twitter.com/IcarusGlider/status/930467598214590465 bu arada iki tarafın fanlarının kavgası / iota-xrb teknolojileriyle ilgili kısa bir bilgi

keşke başlık açsaymışım, bir iki kişi görmüş ama ben kendim de böyle bir yükselişi bu kadar kısa zamanda beklemiyordum. 2 aya yayilir diyordum. bir dahaki sefere size tren kaldirmali başlık açıcam arkadaşlar belki dikkatinizi çeker. an itibariyle XRB market-cap 420m. dolari geçerek 3.30 dolara yaklaşti. bitgrail sitesi çöktü bunun yüzünden. gece 1'de tekrar açicaklar.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
December 14, 2017, 01:01:38 AM
Piyasayi hiç bilmeyen arkadaşlar sadece kulaktan dolma bilgilerler iotaya giris yapiorlar bide benim uzuldugum nokta bu adamlar 10 20 bin tl birden sadece kulaktan dolma bilgilerle yapiolar neymis birkac ay sonra 10 dolar olcakmis adamlara diom ki bu piyasa boga piyasasi manipulasyona cok musait bir anda yuzde 50 60 kayip yasarsiniz 400 500 le gir isi ogrenince yatir yok yok diyip duruyolar varya iotaya turk katilimcilar ponzi gibi giriyor coin patlarsa uzuldugum nokta bu olur.
member
Activity: 392
Merit: 10
December 14, 2017, 12:51:36 AM
IOTA'cılar microsoft diyip duruyolardı adamlar dedi öyle bi anlaşma falan yok birden yükseliş durdu demekki anlaşmayı görmeden bişeyler yapmıyıcaksın sakata gelmiyiceksin.
member
Activity: 490
December 13, 2017, 12:46:03 PM
Küçük yatırımcı için eldeki bitcoini çoğaltacak yatırımlar tamamen çöp oluyor. Fee ücretine bakar mısınız? Yahut işlem süresine. Bir kere burada bir yanlış var bana sorarsanız. Mesela ben milyonluk yatırım yapacak olsam bitcoin olabilir. Ama diğer türlü beklentiye göre coin seçmemiz gerekiyor.
Şişirilmiş bir coin varsa oda bitcoindir Smiley

Şu anda dünyanın her yerinde geçerliliği olan bir kripto para olsa dediğiniz bitcoin arttırma mantığı doğru, şu anda dünyanın heryerinde geçerli olacağı 4-5 sene içersinde garanti olsa dediğiniz yine doğru. Malesef biz türk yatırımcılar için bu tarz durumlar mümkün değil. Hep x100 x10 x1000 bekliyoruz ve takip etmiyoruz.
Bunu kendim içinde söylüyorum yazdıklarım kişiye yönelik bir söylem değildir.
member
Activity: 252
Merit: 16
December 13, 2017, 11:22:47 AM
Iota öyle bi seviyeye geldi ki yeniden alsam ve yarınki eventla beraber pumplarsa güzel kar getirir diye düşünüyorum ama diğr yanan da ya hepsi kolpaysa diy etedirginim kimsenin net bişey bildiği yok iota hakkında
full member
Activity: 434
Merit: 100
December 13, 2017, 08:27:39 AM
Hocam malesef Türk platformu olarak aynı basma kalıplar üzerinden çok fazla ilerliyoruz. Bir konu aç iota ile ilgili ilk bilgilendirmeyi sen yap bizde yorumlarda araştırdığımız öğrendiğimiz şeyleri paylaşalım.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
December 13, 2017, 07:41:07 AM
Tabi ki herşey bir risk burda elde ki verilere bakaraktan bir risk yatırımı yapıyoruz. Ancak genel olarak herşey yükselmekte dolar karşısında bizim yapacağımız şey bitcoin karşısında güçlenebilecek altkoinleri bulmak .Zira zaten bitcoine yatırım yapan zaten kazanıyor. Iota için se ilerde daha net bazı şeyleri göreceğimize inanıyorum. Onun da zamanı gelecek. Waves in bile gelmiş gibi görünüyor Smiley .
full member
Activity: 322
Merit: 154
December 13, 2017, 07:17:07 AM
Bence de iota yükselme potansiyeli olan bir coin çünkü gelecekte fee ücretlerinin olmaması kripto para dünyasındaki ticareti çok kolaylaştıracak iota bunu sağlıyor görebildiğim kadarıyla. alıp bekletilebilecek bir coin
Yok boyle birşey fee siz transfer bana hayal geliyor coibnhood da fee siz borsa yapacak sözde ama nasıl gelır elde edecekler küçük yazıların içinde saklı ben bunlara şahsen ınanmıyorum ha derler cok dusuk ucretler alacagız eywallah ama kalkıp fee yok derlerse ınanmayın kardeşim

yok böyle bir şey nedir ya Smiley fee=0 diyor adamlar. XRB mesela tamamen arbitraj üzerine kuruldu. bu borsadan alicaksin hop öbür borsaya anında- ücretsiz transfer. herkes talep etmeye başlayınca elindeki coinler değerlenecek. sadece fee ile para kazanmak zorunda değiller.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
December 13, 2017, 04:48:01 AM
Bence de iota yükselme potansiyeli olan bir coin çünkü gelecekte fee ücretlerinin olmaması kripto para dünyasındaki ticareti çok kolaylaştıracak iota bunu sağlıyor görebildiğim kadarıyla. alıp bekletilebilecek bir coin
Yok boyle birşey fee siz transfer bana hayal geliyor coibnhood da fee siz borsa yapacak sözde ama nasıl gelır elde edecekler küçük yazıların içinde saklı ben bunlara şahsen ınanmıyorum ha derler cok dusuk ucretler alacagız eywallah ama kalkıp fee yok derlerse ınanmayın kardeşim
full member
Activity: 210
December 13, 2017, 04:10:07 AM
sr. member
Merit: 267
December 13, 2017, 03:53:46 AM
Tren kalktıktan sonra iota adını duydum daha doğrusu hdac ile ilgilenirken bu iota karşıma çıktı ama o esnada tren kazanı ateşlemiş gidiyordu biz olayı kavrayana kadar uçtu gitti şimdi dinlenmeye çekilde 3-4 hafta içinde yıne kalkışa geçecektir iota
member
Activity: 111
December 12, 2017, 08:45:49 PM
Iota ile ilgili bazı yeni haberler görüyorum, özellikle twitterde takip ettiğim bu işin ustaları var,  uyarıyorlar, yükselişe konu anlaşmalar gerçekte yokmuş,  kısa vade için yeni giriş yapacak olanlar iyice bir okuyupta ona göre giriş yapsınlar derim.

Bu doğruysa felaket millet birbirinden duya duya giriyor coini bildiklerinden değil.
member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
December 12, 2017, 07:13:08 PM
İotayı kaçırmayın
sr. member
Merit: 252
December 12, 2017, 06:49:15 PM
Iota ile ilgili bazı yeni haberler görüyorum, özellikle twitterde takip ettiğim bu işin ustaları var,  uyarıyorlar, yükselişe konu anlaşmalar gerçekte yokmuş,  kısa vade için yeni giriş yapacak olanlar iyice bir okuyupta ona göre giriş yapsınlar derim.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
December 12, 2017, 06:43:34 PM
Fırsatlar kaçtıktan sonra görüyoruz hep.  Daha önceden bilsek işte iyi bir yatırım olurdu iota kesinlikle. Ama olan oldu artık bundan sonrasına bakmak lazım. Şimdiden sonra artar mı azalır mı nasıl şekillenecek grafik ben de merak ediyorum. Artmaya devam edebilir bence. Ama bu riski almaya değer mi acaba Huh
member
Activity: 133
December 11, 2017, 09:04:54 AM
Aklıma ripple geliyor, bu konuyu duydukça. İnşallah sonu aynı olmaz. Zira hatrı sayılır bir miktar bekliyor elimde Smiley
full member
Activity: 854
Merit: 113
December 11, 2017, 06:48:02 AM
Kaçan sadece bir fırsat hocam önemli değil bence, zaten tuttuğunuz miktar da iyi olduktan sonra sıkıntı değil. Şu forumda çok az kişinin yaptığını yapıyorsunuz, globali takip etmeye devam edin derim ve xx coini neden konuşulmuyor diye yazın insanlar bırakın konuşmasın, 1 ay sonra herkes nasıl konuşmaya başladı gördük. Keşke bu başlığı gördüğümde araştırsaydım dedim bu da bizim için ders oldu.
newbie
Activity: 49
Merit: 0
December 11, 2017, 06:42:45 AM
Başlığı açan arkadaşı tebrik ederim çok iyi bir zamanda açmış ama sonradan sattım falan demiş, umarım büyük yükselişi kaçırmamıştır o da, bu kadar araştırdıktan sonra kazanmamak kötü olur:)

Dostum evet sattım ve sonra da geri alamadım. Neyse ki bir miktarını tutmuştum elimde. Yükseleceğini biliyordum ama böylesine birden patlama olacağını tahmin etmiyordum. Aylarca her türlü haberini makalesini okuduktan sonra büyük bir karı kaçırmak acı oldu bir ev parası kaçtı gitti resmen. Neyse sağlık olsun. Proje başarılı olur da iota tangle internet gibi bir ağa dönüşürse elimde kalan da zaten ihya eder beni.
full member
Activity: 476
December 10, 2017, 07:45:46 PM
Keşke düzgün araştırsak da x10 yapmadan önce görsek şunları. Kendi adıma üzüldüm bu kadar artan bişeye de prensip olarak girmiyorum burdan x10 daha yapıcak olsa da. Bidahakilerde şansımız döner umarım daha iyi araştırdığımızda.
full member
Activity: 308
December 10, 2017, 07:44:53 PM
Konuşulmaz olur mu deli gibi konuşuluyor, bir kısım insanlarda, watsapp gruplarında telegram gruplarında konuşuyor ediyor, çok ilgili türkiye grubu kripto paralara.
Pages:
Jump to: