Ben Tiflisten aldım, her şey dahil toplamda 32.000-33.000 TL arası bir fiyata geldi(IMEI,UÇAK), Türkiye'de aynı telefon 42.600 Lira ama şöyle bir sıkıntı da var stok yok, eğer buradan almak istiyorsanız her gün apple'ın sitesini sabah 6'da kontrol etmeniz gerekiyor, yakalayabilirseniz rezerve yapmanız gerekli.
Ayrıca benden 3-4 gün sonra telefonlara zam geldi, arkadaşım dün gitti aldı, bugün geldi ama zamlı fiyattan aldı.
Aldığım yer ve şuanki fiyatı;
https://zoommer.ge/apple-iphone-14-pro-256-gb-deep-purple
Tiflis havalimanında ilk tax free standında toplam 15-20 dk işlemim sürdü beklemede dahil, evraklar onaylandı sonra üst katta tax free'ye almak için sıraya girdim orasıda max 30dk sürdü, yani toplamda 1 saatim gitti veya gitmedi.
Telefon Japon modeli 2889 yani, Avrupa modeli olan yoktu yani model numarası 2890-2894 ama olsada bir şey fark etmiyor çünkü Türkiye Apple hiç bir türlü yurt dışından alınan telefonlara bakmıyor, ekranın mı kırıldı parasını ver yine Apple Store'da tamir ettiremezsin. DEVLET YASAKLAMIŞ - YASAK - DİREK DEVLET YASAĞI
Tamir için apple yetkili servislerinden destek alabiliyorsun tabi parasını verip (KVK Teknik Servis)
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Piyasanın en iyi telefonunu 10 bin lira ucuza alıp uzun bir süre ihtiyacınızı kapatmışsınız.
Şu bakım olayı can sıkıyor ama orasını da kimse düşünmüyor. Bence de düşünmemeli zaten çoğu şeyde karşılanma oranı eskisi gibi değil. Zaten aldıktan sonra da düşürüp kırmadıktan sonra bir sıkıntı olmuyor. Tekrardan hayırlı olsun.
Bu mesajı iphone 7 ile yazıyorum saygılar 😄