Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 2. (Read 34365 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
September 29, 2019, 08:58:37 AM
Jinbi Token ile ilgili globalde böyle bir başlık açtım:
Derdinizi ifade edebilirsiniz. Yüzleri kızarır da cevap verirler umarım.

Resmi bir hesapları varsa, hesap hakkında flag açıp DT üyelerinin desteğini de isteyebilirim.

https://bitcointalksearch.org/topic/jinbi-token-attention-scam-5187809
Aslında jinbi nin bounty yöneticisi için flag açılamaz mi? Çoğu insan ona güvenerek kampanyaya katılıyor, hatta yatırım bile yapabiliyor. 

Düşüncene katılıyorum. Zaten insanların bu projeye yoğun olarak katılmasının tek sebebi Sylon ismi olması. Ama forumda bounty yöneticisinin bununla ilgisi olmadığı yönünde bir kanaat var. Bounty yöneticilik işleri nasıl yapılıyor, sorumlulukları nelerdir detaylı bilmiyorum. Ama bu konuda globalde sorulabilir.

Jinbi'nin resmi bir temsilci hesabını bulamadım forumda. O yüzden flag açamadım.

Jinbi yöneticilerinin hala bir iddiaları ve korumak isteyecekleri bir itibarları varsa ödemeleri yaparlar. Umarım...
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
September 29, 2019, 08:31:42 AM

Resmi bir hesapları varsa, hesap hakkında flag açıp DT üyelerinin desteğini de isteyebilirim.

Aslında jinbi nin bounty yöneticisi için flag açılamaz mi? Çoğu insan ona güvenerek kampanyaya katılıyor, hatta yatırım bile yapabiliyor. 
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
September 29, 2019, 05:29:37 AM

Hocam benle alakalı bir durum değil ama yine de destek olmak isterim. Tek bir sorun var translate kullanıp ancak post atabilirim. Destek olacağız derken ban yemeyelim. Yoksa burada destan döşenmiş bu adamların ibneligi yanlarına kalmamalı.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
September 28, 2019, 05:11:35 PM
Tek çare bu gibi görünüyor, yakalarına yapışacak halimiz yok ne yazık ki...
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
September 28, 2019, 02:27:41 PM
bende form göndericem şimdi. şakayla karışık insanların emeklerini gasp ettiler birde dünyanın kimliğini topladılar adamlar.umarım kimlikleri başka işlerde kullanmaya çalışmazlar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 28, 2019, 02:13:29 PM
Burda mağdur olan arkadaşlarda o konuya en azından ufak bir kaç cümle yazması, konuya dikkat çekilmesi adına önemli. Şimdi CMC'den çıkartılması için bir kampanya başlattık, herkes CMC'ye istek gönderiyor bunla alakalı.

Hocam sonunda birileri bir adım attı.Ben cidden çok memnun oldum bu durumdan.Her ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.İstersen telegram kanalı kur orada iyice örgütlenelim.Yani az ödemeyi falan anlarımda bu adamlar 2 sene olacak artık oyalamayı bile bıraktılar yazıklar olsun.Birde ben bunun moderatörlerini yakalamıştım ama destek gelmediği için arkasını toplayamadım.
full member
Activity: 616
Merit: 101
September 28, 2019, 12:57:39 PM
Cmc'ye bende form gönderdim size destek olması amacıyla , zaten adamların hacmi sıfır ama cmcye sahte hacim gösteriyorlar bundan bile cmc'nin listelemeyi kaldırması gerekir.
legendary
Be A Hope
September 28, 2019, 09:06:15 AM
Burda mağdur olan arkadaşlarda o konuya en azından ufak bir kaç cümle yazması, konuya dikkat çekilmesi adına önemli. Şimdi CMC'den çıkartılması için bir kampanya başlattık, herkes CMC'ye istek gönderiyor bunla alakalı.
jr. member
Activity: 47
Merit: 11
September 27, 2019, 04:13:15 PM
Ben hesap tarih oldu ama bu orospu evlatları tek token yollamadi daha. Üç kağıtçı bu picler. Keşke globalde afilsn başlık ciddi ses getirse iyi olacak..
full member
Activity: 980
Merit: 207
September 27, 2019, 11:51:22 AM
Umarım gereken desteği bulur. Bildiğim kadarıyla bu ibneler hardcap yaptık diyordu güya. Hardcap yapan proje mutlaka dağıtım yapar 2-3 borsaya bile girerdi ama bunlarda tik yok. Zaten ne geldiyse bu piyasanin başına bu tarz tokatcilardan dolayı geldi
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
September 27, 2019, 08:23:19 AM
globaldeki başlığı iyi bir destek bulur umarım. yalnız bu token için değil, topluluğun şikayetleri ile yaptırım uygulatabilecek bir yapıya fazlasıyla ihtiyaç var bana kalırsa.
legendary
Be A Hope
September 27, 2019, 05:52:12 AM
Globalden gelen bir fikre göre CMC'ye de bildirilmeli deniyor. Baskı oldukça ekip ya pes edip paraları verecek yada piyasadan silinecek. Konuya ve atraksyona katılımlarınız önemli.
legendary
Be A Hope
September 26, 2019, 11:06:18 AM

legendary
alex
September 26, 2019, 10:41:13 AM
Globalde Scam Accusations bölümünde durumu ifşa eden, olayları kanıtları ile ifade eden bir konu açılırsa,
İlgili hesaplar hakkında flag açılırsa,
DT üyeleri destek verir ve tüm forumda madara olurlar.

Firmanın hala piyasada bir iddiası varsa, gelip bu durumu düzeltmek ister ve mağduriyetleri gidermeye çalışır.
Yoksada herkes foyalarını öğrenir ve firmayı hiç bir kullanıcı kullanmaz.

Banlamak çözüm değil. Zaten pek banlanma olmuyor burada, itibar üzerine yürüyen bir forum burası. İtibarınız vardır yada yoktur veya azdır... Projeler için bu forum kitlesi ve itibarları hala çok önemli. Globalde flaglarına destek verdiğim firmalar dönüp açıklama yapmak zorunda kalıyorlar, örneklerine rastladım.

Şansınızı deneyebilirsiniz. Metni ingilizce yada türkçe yazacak arkadaşa ben her türlü desteği veririm. Türkçe yazan olursa çevirmeye çalışırım.
Dr üyesi değilim ama her türlü desteklerim. Türklerin katılımı çok olsa da globalden de katılanlar vardı. Milletin emeğine çöküp kaçmak bu kadar kolay olmamalı. 
legendary
Be A Hope
September 26, 2019, 06:42:27 AM
Globalde Scam Accusations bölümünde durumu ifşa eden, olayları kanıtları ile ifade eden bir konu açılırsa,
İlgili hesaplar hakkında flag açılırsa,
DT üyeleri destek verir ve tüm forumda madara olurlar.

Firmanın hala piyasada bir iddiası varsa, gelip bu durumu düzeltmek ister ve mağduriyetleri gidermeye çalışır.
Yoksada herkes foyalarını öğrenir ve firmayı hiç bir kullanıcı kullanmaz.

Banlamak çözüm değil. Zaten pek banlanma olmuyor burada, itibar üzerine yürüyen bir forum burası. İtibarınız vardır yada yoktur veya azdır... Projeler için bu forum kitlesi ve itibarları hala çok önemli. Globalde flaglarına destek verdiğim firmalar dönüp açıklama yapmak zorunda kalıyorlar, örneklerine rastladım.

Şansınızı deneyebilirsiniz. Metni ingilizce yada türkçe yazacak arkadaşa ben her türlü desteği veririm. Türkçe yazan olursa çevirmeye çalışırım.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
September 26, 2019, 06:28:53 AM
Yahu zaten bura artik ozelligini kaybetti. Bir cok bounty imza olayina girmiyor. Youtube facebook vb yerlerden ve makale yazilariyla reklamina yapiyor.
legendary
alex
September 26, 2019, 01:58:48 AM
Acacaksin global forumda bir konu, paso söveceksin ve bu adamlarin sahtekarligini günbe gün gündemde tutacaksin. Gercek isimleri, linkedin veya diger sosyal medya adresleri ile beraber. Fotograflarini da paylasacaksin; cümle alem bu tipitiplerin ne mal oldugunu her daim görecek sekilde.

Biz burada Türkce forumda yazmakle pek birsey yapamiyoruz; anca kendimizi avutuyoruz... Adamlari harbi su internet ortaminda cümle aleme ibretlik sallandiracaksin aslinda...

Sovulecek çok kişi var hocam. Ödülü kafasına göre düşuren mi dersin gondrecegim deyip göndermeyen mi dersin.
Mesela atronocom var tam bir üçkağıtçı. Yapabilecek olsam globalde başlık açarım. Kaç ay oldu birşey ödedikleri yok. Herşeyi de telegram da ekibe bağlayıp duruyor. Anlatsam epey vakit alır. Zaten artık çoğu bounty imzaya pay bile ayirmiyor ama bu forumda döndürüyor herşeyi . Forum yönetimi olaya el atsa iyi olur.
Daha önce de yazıldı abi. Forum yönetiminin bounty ile ilgisi olamaz yani ugrasmamali. O şekilde olursa tamamen merkezi bir yapıya dönüşür bu forum. Zaten forumdaki kişiler scam projeleri açıklamaya çalışıyor yeri geldiği vakit. Jinbi ile de sylon gibi yöneticiler artık saf dışı kaldı diyebiliriz. Sinir bozucu bir durum ama en azından para yatirmadik.
full member
Activity: 980
Merit: 207
September 26, 2019, 12:31:16 AM
Acacaksin global forumda bir konu, paso söveceksin ve bu adamlarin sahtekarligini günbe gün gündemde tutacaksin. Gercek isimleri, linkedin veya diger sosyal medya adresleri ile beraber. Fotograflarini da paylasacaksin; cümle alem bu tipitiplerin ne mal oldugunu her daim görecek sekilde.

Biz burada Türkce forumda yazmakle pek birsey yapamiyoruz; anca kendimizi avutuyoruz... Adamlari harbi su internet ortaminda cümle aleme ibretlik sallandiracaksin aslinda...

Sovulecek çok kişi var hocam. Ödülü kafasına göre düşuren mi dersin gondrecegim deyip göndermeyen mi dersin.
Mesela atronocom var tam bir üçkağıtçı. Yapabilecek olsam globalde başlık açarım. Kaç ay oldu birşey ödedikleri yok. Herşeyi de telegram da ekibe bağlayıp duruyor. Anlatsam epey vakit alır. Zaten artık çoğu bounty imzaya pay bile ayirmiyor ama bu forumda döndürüyor herşeyi . Forum yönetimi olaya el atsa iyi olur.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
September 25, 2019, 01:37:05 PM
Tabii ki ön fikirde bulunmak kolay, ama fikirleri beyan etmeden önce projeyi sunan takım hakkında gerekli bir öz geçmiş (daha önce hangi projelerde neler yaptıkları gibi) sahibi olmadan konuşmak güç, bir kaç göz gezdirdim iyiye göz kırpıyor umarım katılmadığımız için pişman olmayız.
legendary
Be A Hope
September 25, 2019, 01:29:16 PM
Olayın gelişimini varılan sonuçları anlatın detaylı, destek işini çözeriz mutlaka. Hiç olmadı türkçe bir metin dökün. Türk topluluğunda globalde ismi olan üyeler var.

Belki yabancılar açmıştır da bilmiyorum yarın bi aratalım bakalım.
Pages:
Jump to: