Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 9. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
saçma sapan iş yaptılar en başında.Kyc dediler kimse kyc yapamadı.Çok az insan yaptı.Bounty amacı zaten reklam az kişiyle ne yapacaksın.Birde herkes iyice uyuz oldu.Yatırım yapmayı düşünen bile yatırım yapmaktan vazgeçti.Kısaca her şeyi berbat ettiler.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
şu an en hacimli olduğu borsa ddex o da scamın kralı. yani 3 ay sonra bu adamların tüm borsa faaliyetleri de sona erebilir. imzasına katılıp kyc yapan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun. bu it sürüleri de umarım sürünürler.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Son durum nedir arkadaşlar bu lanet döngüde Cheesy kyc leri onaylanan arkadaşlar görüyorum.Seçmece falan mı yaptılar.Tokenleri belki göndermişlerdir panele falan bakın Cheesy ben hala umutsuzum resmen bountyi düzenledikleri tarihe geldik hala tık yok.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686

İlginç herkesin KYC iyi kötü birşeyler döndüler galiba, ben pasaporttur, işte faturadır baya düzenli bir KYC yapmama rağmen dönüş olmadı hala bekleme modunda gözüküyor. Bu adamların arkaplanda bizim için ne düşündüklerini gerçekten çok merak ediyorum. Bu şaşkınları nasıl heyecanlandırıyoruz vs diyorlar mıdır? Smiley

adamlar (ya kusura bakmayin adam dedim, aslinda baska birsey demek geciyor icimden ama, neyse hadi)... yani bu düdükler, ne zaman canlari istedi bi bakip 2-3 kyc'ye geridönüs yapiyorlar. sonra yine yatiyorlar popolarinin üstüne. oyalama diye buna derim. yine de bisey yapiyorlar diye güzel görünebilir ama gecen yazilarimda da belirttigim gibi: coinlari dagitsalar bile bi cacik olmaz bunlardan. onun icin: burada icinizi dökün, baska da bisey ummayin.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Ayın 22sine kadar ödeyecez demişlerdi. Surda 22 sine ne kaldı. Ödeyeceklerini düşünen var mı Smiley Bir umut beklemedeyiz.

ulan olur da bir öderlerse çok iyi olacak. en son 5000 stake'm vardı. ilk haftadan itibaren katılmıştım ama bir hafta negatif trust muhabbetine gitti. umarım 22 sinde dedikleri gibi öderler. yalnız beni kyc red yemişti tekrar yaptım bakalım bu sefer olacak mı_

İlginç herkesin KYC iyi kötü birşeyler döndüler galiba, ben pasaporttur, işte faturadır baya düzenli bir KYC yapmama rağmen dönüş olmadı hala bekleme modunda gözüküyor. Bu adamların arkaplanda bizim için ne düşündüklerini gerçekten çok merak ediyorum. Bu şaşkınları nasıl heyecanlandırıyoruz vs diyorlar mıdır? Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 118
Ayın 22sine kadar ödeyecez demişlerdi. Surda 22 sine ne kaldı. Ödeyeceklerini düşünen var mı Smiley Bir umut beklemedeyiz.

ulan olur da bir öderlerse çok iyi olacak. en son 5000 stake'm vardı. ilk haftadan itibaren katılmıştım ama bir hafta negatif trust muhabbetine gitti. umarım 22 sinde dedikleri gibi öderler. yalnız beni kyc red yemişti tekrar yaptım bakalım bu sefer olacak mı_
member
Activity: 1106
Merit: 25
nasıl bakıyoruz kyc lere Huh

Hocam bu başlığın kyc için post atılan sayfalarında olması lazım. Kyc muhabbetinin başladığı yerlerde görürsün mutlaka. Jinbi.io gibi bir şeydi ama net aklimda kalmamış.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

Hocam bu başlığın kyc için post atılan sayfalarında olması lazım. Kyc muhabbetinin başladığı yerlerde görürsün mutlaka. Jinbi.io gibi bir şeydi ama net aklimda kalmamış.

Mevcut duruma buradan bakabilirsiniz.
https://ico.jinbitoken.io/onboarding

onaylandığında yada eksik bilgiden red yediğinde mail ile bilgi alıyorsunuz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Ekibi dürüst cikmadi bunların. Kyc yok iken token dağıtım zamanında kyc istedi. Aylin denilen tarak çıkıp hiç açıklama bile yapmadı. ölü taklidi yapıyor adeta.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Aylardır jinbi muhabbeti bitmediği için ben bu adamlardan çoktan ümidi kesmiştim. Ama şimdi kyc myc bir şeylerle ilgili gelişmeler olmuş umarım devamı da gelir bu işin, hayırlısı olsun herkes hakkını alsın.

evet jimbi zaten forumun efsane konuları arasına girdi. baya fazla sakız gibi uzattılar bu meseleyi artık bitirmeleri şart oldu
member
Activity: 630
Merit: 37
forumda çok şnsanı mağdur etti bu jinbi imzası yüzlerce insan sadece bizim lokalden katılmıştı ve herkes mağdur oldu işi iyice yokuşa sürmek için şimdi de kyc olayını zorunlu şart koşuyorlar
full member
Activity: 658
Merit: 153
Hakkat ama bitti gitti daha ne uzatıyorsunuz şu başlığı bırakın olan oldu hiç bir şeyi değiştiremezsin burda boşa laf kalabalığı yapıyorsunuz bence kaç ay oldu bounty biteli dağıtıldımı bilmiyorumda adamlar bu saatten sonra hiç bişey yapmazlar.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bu konunun, jinbinin, sadece türkce forumda hala güncel olmasi ve tutulmasi ilginc. alti üstü bir imza kampanyasiydi. tamam, imza da degerli bir varlik bu forumda. ama jinbiye para yatirim ico'suna katilsaydik ne olurdu acaba? sanirim birden fazla konu olurdu:) neyse... onboarding bende daha onaylanmadi. onaylanir elbet. sonra bir gece ansizin jinbi tokenlarim cüzdanima gönderilmis olur. bu kadar. bu kadarina inaniyorum. ama bundan sonra borsaya girecegine, güzel bir paraya satacagima inanmiyorum, onun icin o kadarini düsünmüyorum.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
Bir ara neredeyse her imzada vardı Jinbi.Şu an akibetini merak ettim doğrusu.Sanırım pek iyi sonuçlanmadı.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bir boğa piyasası gelse bunlarda kyc ye bakmadan dağıtım yaparlar kesin. Şuan ölmedik buradayız demek için bekliyorlar.
Belki de adamlar tokenleri çer çöp olmasın diye dağıtım yapmiyir olabilirler.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Aylardır jinbi muhabbeti bitmediği için ben bu adamlardan çoktan ümidi kesmiştim. Ama şimdi kyc myc bir şeylerle ilgili gelişmeler olmuş umarım devamı da gelir bu işin, hayırlısı olsun herkes hakkını alsın.
member
Activity: 350
Merit: 14
Genelde bountycilere büyük vaatlerde bulunan birçok proje çöp oluyor. Amaçları çoğu zaman daha fazla bountycinin katılması fakat insanlara gelen tokenlar çoğu zaman çöp oluyor
member
Activity: 532
Merit: 12
Bugün itibariyle KYC belgelerimin onaylandığını görüyorum, Onboarding complete, ama hala token falan yok tabii...

Yine de, çok geç de olsa, en azından gerçek bir kontrol olduğunu göstermesi açısından bence önemli bir gelişme, geç de olsa projelerini hayata geçirmeye çalışıyorlar...

vispilio hocam pasaportlu kyc mi yaptınız yoksa ehliyet ile mi? bazı kişilerin ehliyet red yemiş galiba.

Valla o kadar zaman geçti ki tam ne belgesi verdiğime emin diilim, fakat İngilizce bir kimlik vermişimdir salt Türkçe belgeler yüzünden

bazı arkadaşlar red almış olabilirler...

Teşekkürler hocam cevabınız için. Sylon çıkıp en azından jinbitoken in ana başlığında açıklama bile yapmıyor. Livecoin de listelenmiş bir token neticede. Madem öyle dağıtım neden olmuyor. Kim ne kazandı bari spreadsheet i aç millet görsün
Pages:
Jump to: