Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 4. (Read 34365 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
pek ümidim yoktu sallamadım kyc yapmadım süresi doldu mu bilen var mı?
çoktaaan bende geç kaldıydım 1 hafta kabul etmedi o çocukları

Merak etme bu adamlar kimseye 5 kuruşluk token bile dağıtmayacaklar zaten. Ara sıra yalandan 1-2 cümle söyleyip geçiştiriyorlar sanırım zaten artık kimse bunlardan bir şey beklemiyor. Lanet olsun diyip vazgeçti herkes. Aslında çok net scam damgası yemesi lazım, bu saate kadar keriz yerine koydular herkesi.

Aynen hocam katılıyorum sonuna kadar. Aslında bu başlığı hortlatmamak adına pist bile atmaya değmez. Çünkü ödeme yapacak kişi bu vakte kadar tokeni gönderirdi. Gerekirse kilit koyar ama dağıtırdı.
Bunlarin öyle bir niyeti yok. Dedikleri paraları toplamaları mümkün değil. Herşeyleri yalan dolan bence
hero member
Activity: 840
Merit: 532

Merak etme bu adamlar kimseye 5 kuruşluk token bile dağıtmayacaklar zaten. Ara sıra yalandan 1-2 cümle söyleyip geçiştiriyorlar sanırım zaten artık kimse bunlardan bir şey beklemiyor. Lanet olsun diyip vazgeçti herkes. Aslında çok net scam damgası yemesi lazım, bu saate kadar keriz yerine koydular herkesi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
member
Activity: 532
Merit: 22
Şu dönemde bari verseler

Hocam hiç beklentiye girme. Bu ibneler dagitim yapacak olsalar çoktan birşey yapardı. Bence ortada ne proje var ne de herhangi bir şey. İşleri güçleri yalan dolan bunların.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Şu dönemde bari verseler
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
newbie
Activity: 28
Merit: 1
Ödeyeceklerini zannetmiyorum ama benim asıl hesabım Ban yedi @hasyurt ve 5000 Stake vardı. Bu pezevenkler ödememek için Ban yemişsin vs de derler.
Ödedim yeter ki millete ben almadan da olur ama hiç ödeyecekler gibi durmuyor doğrusu.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Abi şunlar için para toplayıp biz dağıtalım paralarını ya.Allah belalarını versin.Ne güzel yer işgal ettiler be bu forumda.HAYIR 1 sene olmuş daha dağıtım bekleyeceğinize scam ilan edip rezil edin her yerde.

Globalde bir çok scam konusu açıldı. Hatta tokenı bilen herkes tarafından SCAM olarak da lanse edildi. Buradaki sorun şu, adamlar diğer SCAM'lar gibi tası tarağı toplayıp gitmiyorlar. İnsanı sinir eden bir şekilde ayda 1 mesaj atıp, sürekli ödeyeceklerini vurguluyorlar. Bu da özellikle bizim forumda insanların alacakları paralar çok fazla olduğu için ister istemez beklenti oluşturuyor. Olacağından değil ama ya olursa modu var herkeste, ne zaman ki daha mesaj atmazlar ya da iyi kandırdık görüşürüz diye mesaj atarlar işte Jinbi o zaman biter.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Abi şunlar için para toplayıp biz dağıtalım paralarını ya.Allah belalarını versin.Ne güzel yer işgal ettiler be bu forumda.HAYIR 1 sene olmuş daha dağıtım bekleyeceğinize scam ilan edip rezil edin her yerde.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Hala bountyler dağıtılmadı mı ya kaç ay geçti üstünden bu bountynin Türkiye formundan katılan çoktu herkesin imzası bir ara jinbiydi eğer dağıtılmadıysa kötü olmuş o kadar emek boşa gitmiş
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Artık bu başlık ara ara hortlatip post kasmak tan başka hiçbir işe yaramayan bir başlık oldu.
Jinbitoken kesinlikle scam bir proje o kadar hardcap yaptık diyen bir proje de 1 yıldır ne ödeme oldu ne de birşey
 Ara ara çıkıp birşey saçmalıyorlar. İş yapmaz.

Öyle maalesef. Ama diğer yandan token bekleyenlerin bir kısmının gelişmelerden haberdar olması ama bazılarının hiçbir şey duymaması daha tuhaf geldi bana. Bu ekibe cidden hiç güvenilmez.
member
Activity: 532
Merit: 22
Artık bu başlık ara ara hortlatip post kasmak tan başka hiçbir işe yaramayan bir başlık oldu.
Jinbitoken kesinlikle scam bir proje o kadar hardcap yaptık diyen bir proje de 1 yıldır ne ödeme oldu ne de birşey
 Ara ara çıkıp birşey saçmalıyorlar. İş yapmaz.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bugun yine mesaj atmıslar bekleyin diyorlar.

hadi ya? tek tük atiyorlar galiba... bunlar kanimca icip icip kafayi buluyor, sonra hadi suradan 3-5 kisiye eposta gönderelim de kafa bulalim diyorlar... kahkahalar icinde mail gönderiyorlar:) kahkahalarinca bogulsunlar diyecegim, beddua olacak dimi? neyse, bisey demeyeyim artik...
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
bugun yine mesaj atmıslar bekleyin diyorlar.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
vetexi hatırlıyorum da sallayan sallayana olmuştu o ödüllerle ilgili sorun olunca. burada beklenti yüksek olduğundan kimse ses etmiyor herhalde.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Yılan hikayesine dönen bir imza kampanyası.Yalnız iyi uzattılar ve kimse scam falan diye yaftalamadı ne iş ? Normalde ortalık karışır bountyler ödenmeyince.... adamlar 1 seneden fazladır bountyle ilgili tek kelime etmemişler sakin sakin bekliyorsunuz oda iyiymiş.
member
Activity: 434
Merit: 16
An itibari ile 18 dolar. Bounty ödülleri dağıtılmadığı için dump olmamış Cheesy

bu projede bounty dagitilmamasi kimin sorumlulugu? bounty yöneticisi mi? yoksa direk jinbi ekibi mi? jinbi ekibi ise, web sitelerinde ekip bilgileri mevcut... topuna degisik mecralardan tatli tatli bayram mesajlari gönderilse, adamlar rahatsiz olur mu? Smiley linkedin, medium gibi sitelere ifsa etmek pek de yanlis bir hareket olmaz zannimca:) üzerinde düsünmek lazim, bayrama az kaldi...

İnan bana hiç faydası olmaz dostum. Bounty dağıtılmaması tamamen proje ekibinin sorumluluğu.
member
Activity: 434
Merit: 16

Hadi ya. ortalama bir imzacıya ne kadar token düşüyordu

Tam ne kadar düşüyordu hatırlamıyorum ama ödülü opsiyonlu yapmışlardı. İsteyene full JINBI isteyene yarı JINBI yarı ETH şeklinde. Ama ortalama bir imzacıya çok güzel ödül vaat etmişlerdi.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope

Hadi ya. ortalama bir imzacıya ne kadar token düşüyordu
hero member
Activity: 1638
Merit: 686

bu projede bounty dagitilmamasi kimin sorumlulugu? bounty yöneticisi mi? yoksa direk jinbi ekibi mi? jinbi ekibi ise, web sitelerinde ekip bilgileri mevcut... topuna degisik mecralardan tatli tatli bayram mesajlari gönderilse, adamlar rahatsiz olur mu? Smiley linkedin, medium gibi sitelere ifsa etmek pek de yanlis bir hareket olmaz zannimca:) üzerinde düsünmek lazim, bayrama az kaldi...
Pages:
Jump to: