Pages:
Author

Topic: JİNBİ BOUNTY ....HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡👎👎👎👎 - page 2. (Read 803 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Maalesef artık bounty olayı yavaş yavaş sonlanıyor, çok nadir projeler yatırım almaya başladı ben artık icolara falan katılmam diye düşünüyorum veya çok zor katılırım. Son 3 ayda 100 eth attım icolara şu an 20 eth çıkartamam satsam

ico'lar akil kari degil zaten... primalbase token ile son demistim... sonnra diw'e 3 eth attim... görük halimizi... bundan sonra bana kimse ico mico demesin:) hic ugrasamam pre-sale, ico, mico... imzadan gelirse gelir, yoksa elimdeki portföy bana yeter - tek beklentim piyasanin canlanmasi su an...

Abi sende atılmayacak icoya atmışsın 3 ethereum bide böyle bbüyük meblağ atmasaydın keşke ben hiç ışık göremedim bu icoda hele bountysi olan icoya uzak durucakksın bir adım daha çünkü bountyciler direk dumpluyorlar malesef
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Maalesef artık bounty olayı yavaş yavaş sonlanıyor, çok nadir projeler yatırım almaya başladı ben artık icolara falan katılmam diye düşünüyorum veya çok zor katılırım. Son 3 ayda 100 eth attım icolara şu an 20 eth çıkartamam satsam

ico'lar akil kari degil zaten... primalbase token ile son demistim... sonnra diw'e 3 eth attim... görük halimizi... bundan sonra bana kimse ico mico demesin:) hic ugrasamam pre-sale, ico, mico... imzadan gelirse gelir, yoksa elimdeki portföy bana yeter - tek beklentim piyasanin canlanmasi su an...
member
Activity: 378
Merit: 11
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Aynı şekilde ben de AUTOBAY imzasında kaldım 3 aydır. 7 hafta daha uzatıldı süresi bu arada bununda. Bekliyoruz. Ümidimiz var tabi ki. İş yapar bence o yüzden çıkmayı düşünmüyorum ama bounty katılımcılarına sormadan etmeden böyle kararlar alabiliyor ICO yöneticileri maalesef. Projeye güveniniz varsa durun arkasında, çıkarsanız ne olacak sanki, daha iyisini mi bulacaksınız o da var yani... Ben şimdilik beklemeye devam bakalım. Aklıma yatan bir şeyler bulabilirsem çıkarım ancak...
member
Activity: 490
Merit: 16
Uzatılmasına üzüldüm hocam gerçekten bir ara gerçek dışı ödüller vaadediyordu aslında iyi de para topladı ama neden uzattılar tabiiki açgözlülükten daha fazla para gözüyle bakıyorlar
member
Activity: 566
Merit: 29
Artık böyle tarih uzatan projelerin forumdan atılması gerekiyor. İnsanlarla dalga geçmekten başka bir halta yaramıyor çünkü. Saygısızlar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Yukarıdaki yorumları okudum da bazı arkadaşlar Jinbi icosuna daha fazla yatırım alması için tarihi uzatmışlar yazmışlar. Yalnız burda atladıkları önemli bir nokta var. Jinbi Bounty'si imza kampanyası falan bitti. Nasıl reklam yapacak bu Jinbi'de adamlar ico'ya girecek? Bunu bana birisi açıklayabilir mi?
member
Activity: 448
Merit: 14
Giren arkadaşlar için üzüldüm.neredeyse 2 ay sürdü diye biliyorum bu kampanya.İşin kötü tarafı zaman geri gelmiyor.O sırada ubexe falan girilebilirdi şuan fiyatı ciddi arttı.
member
Merit: 10
Bu durum hakkında katılanlar için üzüldüğümü belirteyim ancak maalesef içinde bulunduğumuz ortam itibariyle projeler bu şekilde davranmak durumunda kalıyorlar. Para toplayamazlarsa nereden bountycilerin paralarını verecekler. Üstelik imza kampanyaları ile burada bir sürü konu açılmıştı ve o zaman da çok fazla katılımcının olduğu projeler ile ilgili olumsuz düşünceler paylaşılmıştı orada da.
member
Bounty işleri öldü gibi icolar para toplayamıyor bountyler ödenmiyor ico tarihleri uzatılıyor sanki daha fazla toplayabileceklermiş gibi ama topladıkları yine aynı para jinbide boşuna uzattı amaçları bence imzadan çıkanların tokenlerini yakmak bu kural yoksa bile çıkanların tokenlerini yakarlar az vermek için
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bir çok kampanya yatırımcısına bile tokenleri göndermiyor neyi bekledikleri belli değil.  Bountycilerin işi çok zorlaştı, benim tercihim yollasın tokenimi bekliyecekse bende beklesin boş boş aylarca onları takip etmemiz gerekiyor bountiyi vermek için yeni bir icat çıkarıyorlar sonra onuda kaçıranlar çok oluyor.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Bunların piyasayla alakası çok yok tahminimce çünkü proje öyle çok iyi bir proje değil sağlam para toplamaması normal yine iyi para toplamışlar ama dahada toplayamazlar zaten ico tarihini uzatanlar en fazla 1m ekstra toplayabilirler daha fazlasını toplayamazlar çünkü yatırım yapan adam ilk gün yapıyor projelere.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bu piyasa durumunda tüm imzalardan böyle uzatma durumları olacak maalesef. Piyasaya boğa geldiğinde imza kampanyaları düzelir artık.
member
Activity: 280
Geçmiş olsun dannybrown.  jinbi bountysine katılmak istiyordum ama çok fazla katılım vardı sonra vazgeçtim. daha sonra bir arkadaşla konuşurken ödülü biraz düşürdüklerinden filan bahsetmişti, baya sallamasyon yapmışlar burnuma scam kokusu geliyor ama hayırlısı umarım değildir ve en kısa sürede ödülünüzü alırsınız.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu anda dağıtsalar zaten sıkıntı piyasa kötü bir halde.Zamanı gelince dağıtırlar.Para eder mi etmez mi bunu gidişat gösterir.Her girilen ödül kampanyasından maalesef kazanılmıyor.İçlerinden artık hangisi tutarsa.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Türklerin akın ettiği imza kampanyalarından birisiydi. Nereye el atsak kurutuyoruz yemin ediyorum.

belki bu kripto para olayini cikaran, taaa bastan türklere karsi kullanmak icin baslamistir:)
ama belki de hala fatih'in, abdulhamid'in beddulari üzerimizdedir...

jinbi minbi bilmem... zamani gelince dagitirlar... dagitmazlarsa da kimseye dagitmazlar...
su ana kadar dagitilanlardan ne gördük sanki... takmayin, rahatiniza bakin...
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Bu tarz olaylar bi cok projede oluyor aslında hoş bir durum değil ama şu açıdan bakın belkide bu ödül avcıları için daha fazla kazanç anlamına gelecek bilemezsiniz. Ne kadar çok satış o kadar değer anlamına geldiğine göre herşey olabilir sıkıntı yapmaya gerek yok
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Türklerin akın ettiği imza kampanyalarından birisiydi. Nereye el atsak kurutuyoruz yemin ediyorum.
Jinbi'ye member üyelere az token verdikleri için katılmamıştım iyi ki de katılmamışım diyorum şimdi
full member
Activity: 910
Merit: 105
Dağıtım olmasa üzülürdüm. Forumun yarısı bu kampanyaya girdi. Çoklukta bokluk olur diyerekten ilk görenlerden olmama rağmen girmedim ama Twitter kampanyasına girmiştim. İmza gerçekten şans işi yoksa sikimsonik projelerde 50 bin dolarlar alanı gördü bu gözler. Bana imza çok zor geliyor kasmak aslında ama yine ara ara yapıyorum da yüzümüz gülmedi. Aylarca Stopthefakes kaldım ödülün yarısından fazlasını referral verdiler bizim paralar pul oldu bir de borsaya girmedi kaldık. Ne güzel projeydi ama işte sözde güncellemeler yapıyorlar şuan bekliyoruz. Velix girdim o da aylardır ses seda yok. Boğa döneminde meraktan takip ederdim kim ne kazanmış gibisinden ve çok güzel kazananları gördüm. O dönem az katılımın olduğu güzel projeler denk getirenler, en azından ayının pençelerine karşı koyabilmiştir.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Ana konuya böyle bir post atılmış belki biraz yüreklere su serpiyor ama yinede çok uzun bir bekleyiş kaçınılmaz arkadaşlar.

I've chat via telegram with Sylon
There is nothing to worry about

Jinbi will pay the bounty campaign participants, but only after the token sale end
No token at all will be generated before the token sale end, even for the token sale investors

So, we all have to be patient and wait the ICO sale end

Arkadaş sylon ile konuşmuş. Dağıtım yapılacak fakat ico bittikten sonra merak edilecek birşey yok sabırlı olmalıyız diyor. Ayrıca ico bitmeden yatırım yapanlara dahi gönderim olmuyacak diyor. İco bitince token oluşturulacakmış. Beterin beteri var. Biz imzaya girdik olursa olur olmassa çay demler içeriz. Ne yapalım hiçmi babayı almadık bu gelir bu da geçer Smiley
Pages:
Jump to: