Pages:
Author

Topic: JİNBİ BOUNTY ....HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡👎👎👎👎 - page 4. (Read 803 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bountyler bu aralar kesat.. sürekli erteleniyorlar, dağıtılsa bile listelenemiyorlar yada vaad edilen pool'u ödemiyor icolar maalesef..
full member
Activity: 672
Merit: 100
Sylon iconun ortasında çıksanızda geçmiş haftaları silmiyordu bildiğim kadarıyla . Keşke ortalarda falan çıkış yapsaydınız. Bir ico uzuyorsa ondan genelde bir halt olmuyor zorlamanın alemi yok.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
Bu icolarin uzatilmasi gercekten sorunlu bir durum yani bununla ilgili genel bir kural olsa mesela sadece son ico tarihinden bir ay sonrasina kadar uzatilabilse guzel olur.
member
Activity: 546
Merit: 10
ico bitim süresinin uzatılması imzacılar için hiç iyi değil. 17,5m dolar toplamışssın zaten daha ne istiyorsun. ikincisi yanlış hatırlamıyorsam post başına ödeme yapıyordu Jinbi. bu tür imzalar hep riskli maalesef. envion vardı ödemiyoruz deyip çıktılar işin içinden. umarım Jinbi'de escrow vardır.
member
Activity: 448
Merit: 33
Çok üzücü. İmzasında değildim ama twitter kampanyasındaydım. İlk defa sylonun kampanyasına katılayım dedim sonu hüsran oldu. Birde ico uzatıldıkça piyasada güven kalmıyor. Adamlar başaracak olsalar bile şu dakikadan sonra bir cacık olmaz. Bu kadar ico mu uzatılır?
member
Activity: 518
Allah onları bildiği gibi yapsın. Kaç ay uğraş dur emeklerin boşa çıksın. Bunların önüne nasıl geçebiliriz. Sürekli böyle şeylerle karşılaşıyoruz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Tarih uzatan hangi kampanya olursa olsun onda bir sorun çıkıyor arkadaş. Bir ara kora vardı. Kaç ay kampanya sürdü. ha dağıttı ha dagıtım yapacak denildi proje hardcap herkes iyi sonuç bekliyor sonradan dağıtım yapacakları miktarı düşürdüler. Yani velhasıl süre uzatan kampanyaların sonunda mutlaka bir şey çıkıyor.
full member
Activity: 770
Merit: 103
çok fazla katılımdan sebep bende girmemiştim. şimdi bakınca iyikide girmemişim diyorum. ama şöyle bir durum var. yine de jinbinin scam olduğuna inanmıyorum.ama ne varki bounty dağıtımı epey uzacağa benziyor
full member
Activity: 1358
Merit: 193
o kadar anlatıyorum bounty seçerken girin bir telegramlarına bakın kaç kişi var , olan adamlar hep bounty mi soruyor yoksa ico hakkındamı soru soruyor?
3-5 bin üyeli oda hepsi bounty ci telegram grubu olan imazaya dalıyorsunuz sonra yok patladı yok uzadı.
girdiğiniz imzanın telegram grubunda herkes bounty token soruyor projeyi soran bir adem oğlu yok nasıl bir sonuç bekliyordunuz?
tamam all star iconun bounty le işi yokta hala biraz seçici olmak elinizde.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Benim katıldığım imza kampanyasıda belirsizliklerle dolu 1 ay oldu daha adımı listede göremiyorum bile ne zaman güncellenecek oda belirsiz, normalde bu ay sonu bitecek diyorlardı ama sanırım oda uzayacak
member
Activity: 378
Merit: 11
Eğer boğa falan gelmezse aralık sonuda olur mart başıda olur yani para toplayamadıkları müddetce devam eder, 6-8 ay devam eden bir ton ico var jinbi zaten uçuk rakamlar vaad ediyordu ben şaşırmadım açıkcası
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
~

Düzgün bir kampanya bulalım gireriz tabi canım. Bounty böyle bir şey, 10 kampanyadan 10 dolar kazanırsın bir kampanya gelir 10000 dolar bırakır. Denemeye devam Smiley
sr. member
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Daha birkaç gün öncesine kadar telegramda olumlu konuşmalar vardı, ödül dağıtımı yakında ico bitiyor havasındalardı. İlk haftasından beri kampanyadaydım, rütbesi yüksek olup da girmiş ilk kişi bile olabilirim, artık diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke bu kadar fazla dolmasaydı insanlar da biz de payımızı alabilseydik.
Daha önce gördüğümüz bazı projeler 1 yıl sonra ödülleri bıraktı ve katılımcıları tatmin etti. Umarım benzer bir senaryo ile karşılaşırız, aylarca boşa çalışmaktan çok sıkıldım artık.

Adamı öyle bir psikolojiye sokmuşlar ki imza alanına "PARA MI VERİYONUZ DA SİZİ İMZAYA ALALIM" yazmış çok haklısın ancak yinede şansımızı denemekten başka çare yok boş boş duracağına bişeylere katıl akmasada damlar en azından bir umudun olur Sad
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Daha birkaç gün öncesine kadar telegramda olumlu konuşmalar vardı, ödül dağıtımı yakında ico bitiyor havasındalardı. İlk haftasından beri kampanyadaydım, rütbesi yüksek olup da girmiş ilk kişi bile olabilirim, artık diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke bu kadar fazla dolmasaydı insanlar da biz de payımızı alabilseydik.
Daha önce gördüğümüz bazı projeler 1 yıl sonra ödülleri bıraktı ve katılımcıları tatmin etti. Umarım benzer bir senaryo ile karşılaşırız, aylarca boşa çalışmaktan çok sıkıldım artık.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Piyasadaki durumlardan dolayı uzatmışlar gibimi geliyor.Ama İCO Fiyatı olan 7 $ görürmü orası bence belirsiz.
member
Activity: 364
GR
Cok soyledim burada.  Imzaya girenlere oyle oduller vaat edildi ki boyle birseyin olacagi cok barizdi.  Nedeni ise odul icin oyle bir para topladiklarinin hepsini dagitsalar yine yetmeyecek bir paraydi.  Ayrica market hacmi bile bu odul icin cok kucuk kaliyordu.  Tek care topluluk oylari ile bir borsaya girip pump olmasi.
sr. member
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bence oyalamak için ödeme yapmamak için böyle yollara başvuruyorlar sylon'da banlı zaten oh ne güzel değil mi böyle insanlara bir de güvenip yatırım yapanlar var en çok da onlara üzülüyorum ben 2 hafta kaldımda 1-2 ay kalanlara geçmiş olsun.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Tarihi uzatmanın token satışına etkisi kesinlikle beklenildiği gibi olmuyor. Bence bunu onlarda biliyor. Umarım ki oyalama taktiği değildir.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Dalga mı geçiyorlar bizimle abi bu ne ya böyle iş mi olur lanet olsun ya ama elden bir şey gelmiyor maalesef beklemek zorundayız artık 2020 ye kadar alırsak iyi çok canımı sıktı bu durum 😡
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Yaw beyler bu kadar kötümser konuşmayın. İçimi kararttınız vallahi. Belki de ico satışından sonra Bountyleri dağıtacaklar. Nerden bilip konuşuyorsunuz böyle? Tabi elimize geçen para 100 TL bile olmayabilir ama yine de dağıtmaları güzel olur yani. Boşu boşuna beklememiş oluruz. Wink
Pages:
Jump to: