Pages:
Author

Topic: JİNBİ BOUNTY ....HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡👎👎👎👎 - page 3. (Read 803 times)

sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Amaç herkese unutturmak herhalde. O kadar zamandan sonra nerde kaldı bizim tokenler diye sorgulayacak adam kalmaz ortada zaten. Umarım scam değildir.
member
Activity: 532
Merit: 29
Piyasa bu şekilde yatay seyrini devam ettirirse o bekledikleri parayı Aralık'ta da toplayamazlar. Altınla ilgiliydi sanırım projeleri.

1 JNB = 7,04 dolar olarak görünüyor icobench'te. Bu piyasada ICO'dan alacağınız tokene 7 dolar vermenin önüne her şeyden önce psikolojik bariyerler geçer. İnsanlar 2 JNB yerine neredeyse 1 NEO alabilecekken riske girmek istemezler. Sözün özü, o satış süresi daha uzar gibi duruyor.

Umarım bounty'sine katılan ve emek veren arkadaşlar, geç de olsa emeklerinin karşılığını alırlar. En azından topladıkları miktarın ufak bir kısmıyla, katılımcılara stake'leri oranında ethereum dağıtarak güven tazeleseler, insanlar da beklerken şüpheye düşmez ama bunu yapacaklarını sanmıyorum.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Ico sürecini uzatınca daha fazla yatırım toplayabileceğini sanan projelere kıl oluyorum ya. Zaten kaliteli icolar çok kısa sürede istediği yatırımı toplayıp icoyu kapatıyor, diğerleri uzattıkça uzatıyor ama değişen neredeyse hiçbir şey olmuyor. Bountysine katılanlara sabır diliyorum, umarım geç de olsa 3-5 birşey alırsınız.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Sanki daha fazla para toplayacakmış gibi ICO satışını aylarca uzatıyorlar. Aslında yaptıkları şu, biz biraz vurgun yaptık, başka gelen enayi olursa onları da tokatlarız, olmazsa zamanla zaten unutuluruz. Bu bountyden para beklemeyin artık. İlk ertelemeden sonra böyle olacağı az çok belliydi.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Girmiştim buna ama bayağı uzattılar. Demekki istedikleri parayı toplayamadilar. Bakalım dağıtımlar olsunda geç olması önemli değil.
İstedikleri parayı toplayamadılar üstüne bountyden acayip miktar dağıtacaklardı ondan iptal ettiler gibi ama iyi para toplamışlar yinede bana göre projenin ne olduğunu tam bilmiyorum milletin bounty ödüllerini almamasını sağlamak için her şeyi yapıyorlar
member
Activity: 756
Merit: 16
Girmiştim buna ama bayağı uzattılar. Demekki istedikleri parayı toplayamadilar. Bakalım dağıtımlar olsunda geç olması önemli değil.
member
Activity: 630
Merit: 37
buralarda konu başlığı açıldığında emindim patlayacağına çünkü verdikleri ödüller çok ütopikti ve bana aşırı derecede saçma gelmişti
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
geçmiş olsun arkadaşlar. bu bountyi çok fazla gördüm burada ve uzattıkça uzatıp suyunu çıkardılar geçekten de. umarım vaatleri yerine gelir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Ocak ayında gönderecek oldukları tokenlerini alıp münasip yerlerine monte etsinler. Allah'tan bounty yi temmuz ayında bitirdiler. Birde imzaya mahkum olsaydık daha kötüydü. Ben çok büyük bir beklentide değildim artık hiçbir şey beklemiyorum
full member
Activity: 406
Merit: 189
jimbi nin patlayacağı ödül miktarından belliydi, ödül uçuk kaçık bir miktar olunca nedense hep bir terslik oluyor.
artık yüksek ödüllü projelere şüpheyle bakıyorum çoğu zaman
tr forumda jimbi ye katılan çok kişi vardı. umarım tez zamanda tokenlarına uşalırlar.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Evet çok fazla kişide imza vardı, yine sosyal medya ve diğer kampanyalara da girenler vardı. İstenilen ico yatırımını toplayamadı mı ki bu kadar uzattılar.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Adamlar dağıtım konusunda birşey açıklamıyor anladığım kadarıyla.Dağıtımı adil yapabilecekmi oda muamma. Stakeler ucuktu toplanan para çok fazla değil. Bir dagıtım olacaktır fakat ne kadar tatmin edici olur orası büyük bir gizem.
member
Activity: 574
Merit: 14
ico sürelerinin uzatılması faydadan çok zarar getirir bence. bountyhive de productivist var. icoyu uzattılar. bu kararı aldıklarında token ise aşağı yukarı aynı sayıda satış yapıldı. ico yeni bitiyor artık. fazladan 2-3 milyon token sattılar işte. asıl olay jinbinin bountysi bittikten sonra tokenlerin dağıtımında yaşanacak bence.
member
Activity: 596
Merit: 14
gerçekten cok yazık oldu o kadar bounty ödülünü nasıl dağıtacaklardı ki zaten ! topladıkları para bounty ödülünü geçmedi e adam dağıtsa bu sefer napacakki ödül için mi ico yaptı yani Cheesy
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bir dönem tr forumun nerdeyse yarısında jinbi imzası vardı, vermezlerse gerçekten yazık olur.
Not: Şimdi de swipe çok ağırlıklı görünüyor.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
cokta fazla tinlamiyorum artik... bu imza isleri sans, nasip, kismet...
jinbi, diw ve cedex'ten önce viu imzasindaydim - adamlar 2bucuk milyon token göndermislerdi bana, tanesi neredeyse 1ct iken verdim kactim. allah bereket versin. diw icin 3 eth saydim satin aldim, su an sürünüyor....
cedex imzasindan gelen tokenlar hala icler acisi...
jinbi gelir gelmez, bakalim... swipe var sirada, o nasil olacak bakalim...

takmayin... elinizdeki dandik tokenlari bitcoina cevirip bekleyin derim ben...

Evet aslında tüm mantık bu şekilde olması lazım. Bitcoin yapmak istemiyorsanız, ethereum ya da neoya çevirin ama işte öyle kötü bir dönemden geçiyoruz ki o az parayı bile göndermiyorlar.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
cokta fazla tinlamiyorum artik... bu imza isleri sans, nasip, kismet...
jinbi, diw ve cedex'ten önce viu imzasindaydim - adamlar 2bucuk milyon token göndermislerdi bana, tanesi neredeyse 1ct iken verdim kactim. allah bereket versin. diw icin 3 eth saydim satin aldim, su an sürünüyor....
cedex imzasindan gelen tokenlar hala icler acisi...
jinbi gelir gelmez, bakalim... swipe var sirada, o nasil olacak bakalim...

takmayin... elinizdeki dandik tokenlari bitcoina cevirip bekleyin derim ben...
full member
Activity: 476
Merit: 100
Gelmiş geçmiş olsun. İlk uzattıklarında sıcak karşılamıştım ama büyük bir gol atmışlar şu an. Bounty katılanlar şimdi ne yapacaklar yıl sonuna kadar mı bekleyecekler. Tam boğa sezonu bitiyor ondan sonra tokenler geliyor ve mal gibi elimizde patlıyor. Geçen yıl INS de yaptıkları gibi mesela.
member
Activity: 504
Merit: 12
bu kampanya çok uzun zamandır piyasada geziniyor ben şimdilerde piyasada olacağını tahmin ediyordum ama uzattılar yine de.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Çoğu ico aynı kaderi paylaşıyor. Bence yavaş yavaş icoların da sonu geliyor. Malum çıkan icoların hiç biri artık bir üretim falan yapmıyorlar hepsi para toplayıp kaçma derdine düşmüş.
Pages:
Jump to: